7000m2 showroom in Zwolle en Amersfoort

Professioneel advies op maat

Gratis bezorging boven €199

Mobiele kapstokken

Mobiele kapstokken

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina


Mobiele Kapstokken: Flexibiliteit en Functionaliteit in Beweging

Mobiele kapstokken zijn veelzijdige en praktische oplossingen voor het organiseren van uw jassen, tassen en andere accessoires. Deze kapstokken zijn ontworpen om gemakkelijk verplaatst te kunnen worden, waardoor ze ideaal zijn voor verschillende ruimtes en situaties.Flexibiliteit en Mobiliteit: Aanpassen aan uw Behoeften en Omgeving

Een van de belangrijkste kenmerken van mobiele kapstokken is hun flexibiliteit en mobiliteit. Ze zijn ontworpen om gemakkelijk te kunnen worden verplaatst, waardoor ze zich aanpassen aan uw veranderende behoeften en de dynamiek van uw omgeving.

 • Aanpasbaar aan verschillende ruimtes:
 • Mobiele kapstokken bieden de vrijheid om uw opbergruimte te verplaatsen naar verschillende ruimtes. Of het nu gaat om een vergaderruimte, een lobby, een ontvangstruimte of een open kantooromgeving, u kunt de kapstok eenvoudig verplaatsen naar de gewenste locatie. Dit zorgt voor een optimale benutting van de beschikbare ruimte en maakt het gemakkelijk om jassen en andere items binnen handbereik te houden, ongeacht waar uw activiteiten plaatsvinden.

 • Flexibiliteit voor evenementen en tijdelijke situaties:
 • Mobiele kapstokken zijn ook ideaal voor evenementen, beurzen of tijdelijke opstellingen. Ze kunnen snel worden opgebouwd en afgebroken, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden vervoerd en geïnstalleerd op verschillende locaties. Of het nu gaat om een conferentie, een modeshow of een pop-upwinkel, mobiele kapstokken bieden een praktische en flexibele oplossing voor het organiseren van jassen en het creëren van een georganiseerde ontvangstomgeving.

 • Mobiliteit binnen een ruimte:
 • Binnen een specifieke ruimte bieden mobiele kapstokken ook mobiliteit en aanpassingsvermogen. U kunt de kapstok gemakkelijk verplaatsen om meer ruimte vrij te maken of om een betere doorstroming van mensen mogelijk te maken. Dit is vooral handig in drukke omgevingen zoals wachtruimtes, kleedkamers of ingangen waar flexibiliteit in de indeling van cruciaal belang is.

 • Gemakkelijk te verplaatsen:
 • Dankzij wieltjes of wielen aan de onderkant kunnen mobiele kapstokken moeiteloos worden verplaatst. Ze zijn voorzien van soepel rollende mechanismen die het eenvoudig maken om de kapstok te manoeuvreren, zelfs op tapijt of andere vloeroppervlakken. Dit bespaart u tijd en moeite bij het verplaatsen van de kapstok naar een nieuwe locatie of het herpositioneren binnen dezelfde ruimte.

Met flexibiliteit en mobiliteit in mobiele kapstokken kunt u uw opbergruimte aanpassen aan de veranderende behoeften van uw omgeving. Ze bieden een praktische oplossing voor het organiseren van jassen en het creëren van een georganiseerde ontvangst- of werkruimte. Profiteer van de vrijheid en aanpasbaarheid die mobiele kapstokken bieden en geniet van de flexibiliteit om uw opbergruimte altijd daar te hebben waar u het nodig heeft.Ruimtebesparing: Optimaliseer uw Beschikbare Ruimte

Een belangrijk voordeel van mobiele kapstokken is hun vermogen om ruimte te besparen. Deze kapstokken zijn ontworpen met het oog op efficiëntie, waardoor u meer ruimte kunt benutten en een georganiseerde omgeving kunt creëren. Hier zijn enkele manieren waarop mobiele kapstokken bijdragen aan ruimtebesparing:

 • Maximaliseer de verticale ruimte:
 • Mobiele kapstokken maken gebruik van de verticale ruimte, waardoor u meer jassen en kledingstukken kunt opbergen zonder extra vloeroppervlak in beslag te nemen. Door gebruik te maken van hoge staanders of meerdere niveaus van haken, bieden ze een uitstekende oplossing voor het organiseren van jassen in een compacte ruimte. Dit is vooral handig in kleine kantoren, kleedkamers of entrees waar de beschikbare vloeroppervlakte beperkt is.

 • Opvouwbaar en inklapbaar ontwerp:
 • Sommige mobiele kapstokken zijn voorzien van een opvouwbaar of inklapbaar ontwerp, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden opgeborgen wanneer ze niet in gebruik zijn. Dit is ideaal voor situaties waarin u tijdelijk extra ruimte nodig heeft of de kapstok wilt verplaatsen naar een andere locatie. Het compacte ontwerp maakt het mogelijk om de kapstok efficiënt op te bergen zonder veel kostbare ruimte in beslag te nemen.

 • Modulaire configuratie:
 • Sommige mobiele kapstokken zijn modulair, wat betekent dat u ze kunt aanpassen aan de beschikbare ruimte en uw specifieke behoeften. U kunt de kapstokken naar wens uitbreiden of inkorten, afhankelijk van de hoeveelheid jassen die u wilt opbergen en de beschikbare ruimte. Dit maakt het mogelijk om de kapstok aan te passen aan verschillende omgevingen, zoals kantoren, scholen of evenementenlocaties, waar de ruimtevereisten kunnen variëren.

 • Multifunctionele opbergruimt:
 • Mobiele kapstokken kunnen ook extra opbergruimte bieden voor andere items naast jassen. Sommige modellen hebben bijvoorbeeld geïntegreerde planken of manden waarin u tassen, hoeden, paraplu's of andere accessoires kunt opbergen. Dit maximaliseert de beschikbare ruimte en zorgt voor een georganiseerde en opgeruimde omgeving.

Met de ruimtebesparende functies van mobiele kapstokken kunt u uw beschikbare ruimte optimaal benutten en tegelijkertijd een georganiseerde en opgeruimde omgeving creëren. Profiteer van de veelzijdigheid en efficiëntie van mobiele kapstokken en geniet van een opgeruimde en geoptimaliseerde ruimteVeelzijdigheid in Opbergruimte: Pas het aan uw Behoeften aan

Een opvallend kenmerk van mobiele kapstokken is hun veelzijdigheid als het gaat om opbergruimte. Ze bieden verschillende mogelijkheden om aan uw specifieke behoeften te voldoen en zorgen voor een georganiseerde en functionele opslagoplossing. Hier zijn enkele manieren waarop mobiele kapstokken veelzijdigheid bieden in opbergruimte:

 • Flexibele haken en hangers:
 • Mobiele kapstokken zijn vaak uitgerust met flexibele haken en hangers, waardoor u jassen, kledingstukken en andere items van verschillende vormen en maten kunt ophangen. Deze veelzijdigheid maakt het mogelijk om verschillende soorten kleding, zoals jassen, vesten, tassen en hoeden, op te bergen zonder beperkingen. U kunt de haken en hangers ook aanpassen en verplaatsen om de opbergruimte te optimaliseren voor uw specifieke behoeften.

 • Extra opbergmogelijkheden:
 • Naast het ophangen van kleding bieden mobiele kapstokken vaak extra opbergmogelijkheden. Sommige modellen hebben bijvoorbeeld ingebouwde planken, manden of compartimenten waarin u andere items kunt opbergen, zoals schoenen, tassen, paraplu's of accessoires. Deze extra opbergruimte zorgt ervoor dat u al uw benodigdheden op één handige plek kunt bewaren, waardoor uw ruimte georganiseerd en overzichtelijk blijft.

 • Verstelbare configuratie:
 • Veel mobiele kapstokken hebben een verstelbare configuratie, waardoor u de indeling van de opbergruimte kunt aanpassen aan uw behoeften. U kunt de hoogte, breedte en positie van de haken, planken en manden veranderen, zodat ze perfect passen bij de items die u wilt opbergen. Dit maakt het mogelijk om de kapstok aan te passen aan verschillende ruimtes en omstandigheden, zoals kantoren, scholen, winkels of evenementenlocaties.

 • Modulaire uitbreidbaarheid:
 • Sommige mobiele kapstokken zijn modulair en kunnen worden uitgebreid met extra eenheden om meer opbergruimte te creëren. U kunt de kapstokken eenvoudig uitbreiden en aanpassen aan uw groeiende behoeften. Dit is vooral handig in omgevingen waar de opslagbehoefte kan variëren, zoals kantoren met wisselende personeelsbestanden of evenementen waar de behoefte aan opbergruimte kan fluctueren.

Met de veelzijdige opbergruimte van mobiele kapstokken kunt u uw opslagbehoeften aanpassen aan uw specifieke vereisten. Geniet van de flexibiliteit om verschillende items op te hangen en op te bergen, terwijl u de mogelijkheid hebt om de configuratie aan te passen en uit te breiden. Met mobiele kapstokken kunt u een georganiseerde en functionele opslagoplossing creëren die perfect past bij uw behoeften.Duurzaamheid en Stevigheid: Kwaliteit die Lang Meegaat

Duurzaamheid en stevigheid zijn essentiële kenmerken van mobiele kapstokken. Deze kwaliteiten zorgen ervoor dat de kapstokken bestand zijn tegen dagelijks gebruik en langdurige belasting. Hieronder vindt u meer informatie over de duurzaamheid en stevigheid van mobiele kapstokken:

 • Robuuste materialen:
 • Mobiele kapstokken worden vaak vervaardigd van hoogwaardige materialen zoals metaal, kunststof of hout. Deze materialen bieden duurzaamheid en stevigheid, waardoor de kapstokken bestand zijn tegen stoten, krassen en andere vormen van slijtage. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen de dagelijkse drukte in verschillende omgevingen.

 • Versterkte constructie:
 • Om extra stevigheid te bieden, hebben mobiele kapstokken vaak een versterkte constructie. Ze worden geleverd met solide frame, stevige poten en verstevigde verbindingen om de stabiliteit te waarborgen, zelfs wanneer ze volhangen met jassen en andere items. Deze stevige constructie zorgt ervoor dat de kapstokken bestand zijn tegen de belasting en het gebruik in diverse situaties.

 • Krasbestendige afwerking:
 • Om de duurzaamheid te verbeteren, zijn mobiele kapstokken vaak voorzien van een krasbestendige afwerking. Deze afwerking beschermt het oppervlak tegen krassen, vlekken en andere beschadigingen die kunnen ontstaan door dagelijks gebruik. Dit zorgt ervoor dat de kapstok er langdurig mooi en professioneel uitziet, zelfs bij intensief gebruik.

 • Stabiliteit en veiligheid:
 • Naast duurzaamheid is stabiliteit een belangrijk aspect van mobiele kapstokken. Ze zijn ontworpen met stabiliteitsmechanismen, zoals vergrendelbare wielen of zware voeten, om ervoor te zorgen dat de kapstokken stevig op hun plaats blijven staan, zelfs bij het verplaatsen of beladen ervan. Dit zorgt niet alleen voor een veilige opslag van jassen en accessoires, maar voorkomt ook dat de kapstok onbedoeld kantelt.

 • Milieuvriendelijke opties:
 • Veel fabrikanten van mobiele kapstokken streven naar duurzaamheid op milieuvriendelijke wijze. Ze maken gebruik van recyclebare materialen, verminderen afvalproductie en passen energiezuinige productiemethoden toe. Door te kiezen voor milieuvriendelijke mobiele kapstokken, draagt u bij aan een duurzamere toekomst.

Met de duurzaamheid en stevigheid van mobiele kapstokken kunt u vertrouwen op een hoogwaardig product dat bestand is tegen dagelijks gebruik en lang meegaat. De robuuste materialen, versterkte constructie en krasbestendige afwerking zorgen voor een langdurige en professionele uitstraling. Bovendien garanderen de stabiliteit en veiligheidsvoorzieningen een betrouwbare opslagoplossing. Kies voor duurzaamheid en stevigheid bij het selecteren van mobiele kapstokken om te voldoen aan uw behoeften op lange termijn.Gemakkelijk te verplaatsen: Flexibiliteit in Beweging

Gemakkelijke verplaatsbaarheid is een belangrijk kenmerk van mobiele kapstokken. Hieronder vindt u meer informatie over de flexibiliteit in beweging van deze kapstokken:

 • Soepele wielen:
 • Mobiele kapstokken zijn uitgerust met soepele wielen die het verplaatsen vergemakkelijken. Deze wielen zijn vaak voorzien van een vergrendelingsmechanisme, waardoor de kapstokken stabiel blijven staan wanneer dat nodig is. Met een lichte duw of trek kunt u de kapstok eenvoudig verplaatsen naar de gewenste locatie, of het nu gaat om een andere kamer in huis, een vergaderruimte of een evenementenlocatie.

 • Veelzijdige toepassingen:
 • De mobiliteit van mobiele kapstokken maakt ze veelzijdig in gebruik. Ze kunnen gemakkelijk worden verplaatst en aangepast aan verschillende ruimtes en situaties. Of u nu een kapstok nodig heeft in uw thuiskantoor, wachtruimte, klaslokaal of hotellobby, mobiele kapstokken bieden de flexibiliteit om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

 • Efficiënte ruimtebenutting:
 • Met mobiele kapstokken kunt u de beschikbare ruimte optimaal benutten. Dankzij hun verplaatsbaarheid kunt u de kapstokken strategisch plaatsen om de circulatie en indeling van uw ruimte te verbeteren. Ze kunnen gemakkelijk worden verplaatst om de toegankelijkheid te verbeteren, congestie te verminderen of de ruimte anderszins te optimaliseren.

 • Snelle installatie en demontage:
 • Mobiele kapstokken zijn meestal snel en eenvoudig te installeren. Ze worden geleverd met duidelijke instructies en vereisen geen ingewikkelde montageprocessen. Dit betekent dat u ze snel kunt opzetten op de gewenste locatie en indien nodig kunt demonteren voor opslag of verplaatsing.

 • Flexibiliteit in organisatie:
 • Met mobiele kapstokken kunt u uw ruimte flexibel organiseren. U kunt ze gemakkelijk verplaatsen om aanpassingen te maken aan de indeling van uw kantoor, winkel of andere ruimte. Dit biedt de mogelijkheid om de kapstokken aan te passen aan veranderende behoeften en seizoensgebonden activiteiten.

  Of het nu gaat om het reorganiseren van uw werkruimte, het organiseren van een evenement of het aanpassen van uw winkelindeling, de gemakkelijke verplaatsbaarheid van mobiele kapstokken biedt u flexibiliteit en gebruiksgemak. Met soepele wielen, veelzijdige toepassingen en efficiënte ruimtebenutting zijn mobiele kapstokken de ideale keuze voor dynamische omgevingen waarin mobiliteit en flexibiliteit van belang zijn.Optimaliseer uw Opbergoplossingen met Mobiele Kapstokken

Mobiele kapstokken bieden een praktische en veelzijdige oplossing voor uw opbergbehoeften. Met hun flexibiliteit, ruimtebesparende eigenschappen en duurzame constructie zijn ze de ideale keuze voor diverse omgevingen, waaronder kantoren, scholen, evenementenlocaties en meer.

De voordelen van mobiele kapstokken zijn duidelijk. Ze zijn gemakkelijk te verplaatsen, waardoor u ze kunt aanpassen aan veranderende ruimtebehoeften en activiteiten. De veelzijdige opbergruimte zorgt ervoor dat jassen, tassen en andere persoonlijke bezittingen georganiseerd kunnen worden opgeborgen. Daarnaast bieden mobiele kapstokken een stijlvolle uitstraling die past bij diverse interieurstijlen.

Met hun duurzame constructie kunnen mobiele kapstokken lang meegaan, zelfs bij intensief gebruik. Ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen dagelijkse slijtage en bieden een betrouwbare oplossing voor het organiseren van uw ruimte. Bovendien zorgen de eenvoudige installatie en demontage ervoor dat u snel aan de slag kunt met het optimaliseren van uw opbergoplossingen.

Investeer in mobiele kapstokken en geniet van de vele voordelen die ze bieden. Of het nu gaat om het creëren van een georganiseerde entree, het efficiënt indelen van een kantoorruimte of het flexibel organiseren van een evenement, mobiele kapstokken bieden de flexibiliteit en functionaliteit die u nodig heeft.

Neem vandaag nog de stap om uw opbergoplossingen te optimaliseren met mobiele kapstokken. Ons assortiment biedt een breed scala aan modellen en ontwerpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Neem contact met ons op en ontdek hoe mobiele kapstokken een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan uw ruimte.