7000m2 showroom in Zwolle en Amersfoort

Professioneel advies op maat

Gratis bezorging boven €199

Monitor standaard

Monitor standaard

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

22 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

22 producten

per pagina


Monitorstandaards: Optimaliseer Uw Werkplek voor Comfort en Productiviteit

Een goed ingerichte werkplek is essentieel voor uw comfort en productiviteit tijdens lange werkdagen. Een goede bureaustoel is belangrijk, maar evenzo cruciaal is de juiste positie van uw monitor. Hier komen monitorstandaards van pas. Deze praktische hulpmiddelen zijn ontworpen om uw monitor op de ideale hoogte en kijkhoek te plaatsen, zodat u comfortabel en efficiënt kunt werken.

Met een monitorstandaard kunt u uw monitor verhogen naar ooghoogte, waardoor u nek- en rugbelasting vermindert. Dit bevordert een ergonomische werkhouding en verhoogt uw comfort tijdens het werken. Een goede werkhouding draagt ook bij aan uw algehele gezondheid en welzijn, en kan klachten zoals rugpijn en nekpijn helpen voorkomen. Daarnaast zorgt een monitorstandaard ervoor dat u uw bureaublad vrijhoudt, waardoor u meer ruimte heeft om te werken en uw werkplek georganiseerd blijft.

Bij Pijlman Kantoormeubelen hebben we een diverse collectie monitorstandaards die geschikt zijn voor verschillende monitorgroottes en gewichtsklassen. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige standaard of een verstelbaar model, bij ons vindt u de perfecte monitorstandaard die aansluit bij uw behoeften en budget.

Optimaliseer uw werkplek met een ergonomische en ruimtebesparende monitorstandaard van Pijlman Kantoormeubelen. Bezoek onze showroom of bekijk ons assortiment online om de ideale monitorstandaard voor uw werkplek te vinden. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze, zodat u comfortabel en productief kunt werken met een goed geplaatst scherm.Ergonomische Voordelen: Comfortabel en Gezond Werken

Een correcte werkhouding is van essentieel belang om comfortabel en gezond te werken. Een monitorstandaard speelt een cruciale rol bij het bevorderen van een ergonomische werkhouding. Door uw monitor op de juiste hoogte en kijkhoek te plaatsen, zorgt de monitorstandaard voor een optimale positie van uw nek, rug en schouders tijdens het werken.

Een van de belangrijkste ergonomische voordelen van een monitorstandaard is dat het uw monitor op ooghoogte brengt. Dit betekent dat u recht vooruit kunt kijken zonder uw nek naar boven of beneden te buigen. Hierdoor wordt nek- en rugpijn verminderd, omdat uw nekspieren niet onnodig worden belast. Een comfortabele werkhouding draagt bij aan een verhoogd welzijn en productiviteit, doordat u zich minder snel vermoeid voelt en meer gefocust kunt werken.

Daarnaast helpt een monitorstandaard bij het voorkomen van oogklachten. Wanneer uw monitor op de juiste hoogte staat, kunt u het scherm op een comfortabele kijkafstand plaatsen, waardoor de belasting van uw ogen wordt verminderd. Dit helpt bij het voorkomen van vermoeide ogen, hoofdpijn en andere visuele klachten die kunnen ontstaan bij langdurig gebruik van een scherm.

Een ergonomische werkomgeving draagt ook bij aan het verminderen van het risico op RSI (Repetitive Strain Injury) en andere werkgerelateerde blessures. Door uw monitor op de juiste hoogte te plaatsen, voorkomt u dat uw polsen onnatuurlijk gebogen worden tijdens het typen, wat kan leiden tot overbelasting van de pols- en handspieren.

Kortom, een monitorstandaard zorgt voor comfortabel werken met een optimale werkhouding, waardoor u gezondheidsklachten kunt voorkomen en productiever kunt zijn gedurende uw werkdag. Investeer in uw welzijn en productiviteit door te kiezen voor een ergonomische monitorstandaard van Pijlman Kantoormeubelen. Ons assortiment biedt verschillende opties, van eenvoudige modellen tot verstelbare monitorstandaards, allemaal ontworpen om uw werkomgeving te optimaliseren en uw comfort te verhogen.Ruimtebesparend Ontwerp: Optimale Werkplek Indeling

Een monitorstandaard met een ruimtebesparend ontwerp is de ideale oplossing om uw werkplek efficiënt in te richten. Bij Pijlman Kantoormeubelen bieden we een selectie van monitorstandaards die speciaal zijn ontworpen om kostbare ruimte op uw bureau te besparen en uw werkplek optimaal te benutten.

Een van de belangrijkste voordelen van een ruimtebesparend ontwerp is dat het uw monitor van het bureaublad tilt, waardoor er extra ruimte vrijkomt voor andere belangrijke items. Hierdoor kunt u meer georganiseerd en gestructureerd werken, zonder dat uw bureau overvol raakt. U kunt bijvoorbeeld extra notitieblokken, pennen, of andere accessoires gemakkelijk binnen handbereik houden, wat uw productiviteit kan verhogen.

Een ander voordeel van een ruimtebesparende monitorstandaard is dat het uw monitor in de hoogte verstelbaar is. Hierdoor kunt u de monitor op de voor u meest comfortabele kijkhoek instellen, waardoor u nek- en rugklachten kunt voorkomen. Bovendien kan de hoogteverstelling van de monitorstandaard u helpen om uw ogen op ooghoogte met het scherm te houden, wat oogbelasting vermindert en visuele vermoeidheid voorkomt.

Daarnaast zijn er ook monitorstandaards met extra opbergruimte, zoals lades of planken, waardoor u nog meer ruimte kunt besparen. Hiermee kunt u uw werkplek georganiseerd houden en uw benodigdheden netjes opbergen, zonder dat dit ten koste gaat van uw werkruimte.

Of u nu werkt in een klein thuiskantoor, een drukke werkplek of een beperkte kantooromgeving, een ruimtebesparende monitorstandaard kan een waardevolle toevoeging zijn. Het stelt u in staat om uw werkplek optimaal te benutten en een opgeruimde, georganiseerde en comfortabele omgeving te creëren.

Bij Pijlman Kantoormeubelen hebben we een diverse collectie ruimtebesparende monitorstandaards die passen bij verschillende behoeften en budgetten. Kies voor een praktische en stijlvolle oplossing om uw werkplek in te richten met een ruimtebesparende monitorstandaard die voldoet aan uw specifieke wensen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor een optimale werkplek indeling!Verstelbaarheid en Flexibiliteit: Afgestemd op Uw Voorkeuren

Een monitorstandaard met verstelbaarheid en flexibiliteit biedt u de mogelijkheid om uw werkplek aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren en behoeften. Bij Pijlman Kantoormeubelen hebben we een assortiment van monitorstandaards die uitblinken in verstelbaarheid, zodat u uw werkplek precies kunt afstemmen op wat voor u het meest comfortabel en ergonomisch is.

Een van de belangrijkste kenmerken van verstelbaarheid bij een monitorstandaard is de hoogteverstelling. Met een in hoogte verstelbare monitorstandaard kunt u de positie van uw monitor eenvoudig aanpassen aan uw ooghoogte, waardoor u nek- en rugklachten kunt voorkomen. Deze aanpassingsmogelijkheid zorgt ervoor dat uw kijkhoek optimaal is en dat u comfortabel kunt werken, zelfs tijdens langere werksessies.

Daarnaast bieden veel monitorstandaards de mogelijkheid van kantel- en draaifuncties. Met een kantelbare monitorstandaard kunt u het scherm naar voren of naar achteren kantelen, zodat u de kijkhoek kunt aanpassen aan uw behoeften en lichtomstandigheden. Een draaibare monitorstandaard stelt u in staat om het scherm zijwaarts te draaien, zodat u gemakkelijk kunt schakelen tussen landschap- en portretweergave. Dit is vooral handig bij het werken met documenten, spreadsheets of afbeeldingen.

Een ander aspect van verstelbaarheid en flexibiliteit is de mogelijkheid om meerdere monitoren op één monitorstandaard te plaatsen. Dit stelt u in staat om uw werkruimte uit te breiden en meerdere taken tegelijkertijd uit te voeren. Of u nu grafische ontwerper, programmeur, of data-analist bent, een monitorstandaard met meerdere schermen kan uw productiviteit en efficiëntie aanzienlijk verbeteren.

De verstelbaarheid en flexibiliteit van onze monitorstandaards bieden u de vrijheid om uw werkplek aan te passen aan uw specifieke behoeften en werkgewoonten. Of u nu een dynamische werkomgeving heeft waarin u veel beweegt, of juist behoefte heeft aan een vaste werkopstelling, onze monitorstandaards zijn ontworpen om aan te sluiten bij uw voorkeuren.

Bij Pijlman Kantoormeubelen hebben we een uitgebreide collectie monitorstandaards met verschillende verstelopties en flexibele functies. Ontdek de mogelijkheden van aanpasbaarheid en creëer een ergonomisch verantwoorde en comfortabele werkplek die voldoet aan uw persoonlijke voorkeuren. Neem contact met ons op en laat ons u helpen bij het vinden van de perfecte monitorstandaard die bij uw behoeften past.Stabiele Constructie: Veiligheid en Betrouwbaarheid

Een monitorstandaard met een stabiele constructie biedt niet alleen comfort, maar ook essentiële veiligheid en betrouwbaarheid. Bij Pijlman Kantoormeubelen zorgen we ervoor dat al onze monitorstandaards zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en stevig zijn geconstrueerd om optimale stabiliteit te garanderen.

De stabiliteit van een monitorstandaard is van groot belang, vooral wanneer u werkt met kostbare en gevoelige apparatuur zoals computerschermen. Een stevige constructie voorkomt dat uw monitor wiebelt of wiegt tijdens gebruik, waardoor het risico op ongewenste ongelukken of valpartijen wordt geminimaliseerd. Dit is niet alleen cruciaal voor de bescherming van uw apparatuur, maar ook voor de veiligheid van uzelf en uw medewerkers.

Een stevige monitorstandaard zorgt er ook voor dat uw beeldscherm in de juiste positie blijft, zelfs bij het verstellen of kantelen. Dit draagt bij aan een betrouwbare en consistente werkomgeving, waarin u zich volledig kunt richten op uw taken zonder u zorgen te hoeven maken over een wiebelend of instabiel scherm.

Onze monitorstandaards zijn gemaakt van duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen, zoals staal of aluminium, die bijdragen aan de stevige constructie en langdurige betrouwbaarheid. We begrijpen het belang van een solide en robuuste monitorstandaard die bestand is tegen dagelijks gebruik en jarenlang meegaat.

Met de stabiliteit en betrouwbaarheid van onze monitorstandaards kunt u met een gerust hart uw werkplek inrichten. U kunt erop vertrouwen dat uw monitor stevig en veilig op zijn plaats blijft staan, zodat u zonder afleiding kunt werken en zich kunt concentreren op uw taken.

Als u op zoek bent naar een monitorstandaard die zowel comfort als veiligheid biedt, dan bent u bij Pijlman Kantoormeubelen aan het juiste adres. Onze monitorstandaards zijn ontworpen en vervaardigd met aandacht voor stabiliteit en betrouwbaarheid, zodat u kunt genieten van een ergonomisch verantwoorde en veilige werkomgeving. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze monitorstandaards en ontdek de mogelijkheden voor uw kantoor of werkplek.Ontdek Ons Assortiment: Vind de Perfecte Monitorstandaard voor Uw Werkplek

Bij Pijlman Kantoormeubelen hebben we een uitgebreid assortiment aan monitorstandaards die zijn ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige en functionele standaard of een geavanceerd model met verstelbare opties, bij ons vindt u gegarandeerd de perfecte monitorstandaard voor uw werkplek.

Ons assortiment omvat diverse stijlen, maten en materialen, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw werkomgeving past. Van compacte en ruimtebesparende modellen tot grotere standaards voor meerdere beeldschermen, wij hebben voor iedere situatie een geschikte oplossing.

Voor diegenen die op zoek zijn naar meer ergonomisch comfort, bieden we monitorstandaards met verstelbare hoogtes, kantel- en draaifuncties, zodat u uw beeldscherm kunt positioneren op een manier die het beste bij uw lichaam past. Dit bevordert niet alleen een gezonde werkhouding, maar vermindert ook de kans op nek-, rug- en oogklachten.

Onze monitorstandaards zijn beschikbaar in diverse materialen, zoals duurzaam staal of lichtgewicht aluminium, waardoor u kunt kiezen wat het beste aansluit bij uw voorkeuren en budget. We bieden ook verschillende kleuropties aan, zodat u uw monitorstandaard kunt afstemmen op de stijl van uw werkplek.

Wij begrijpen dat elke werkplek uniek is en dat de behoeften van gebruikers kunnen variëren. Daarom staan onze deskundige medewerkers klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van de ideale monitorstandaard voor uw specifieke situatie. Ons team heeft uitgebreide kennis van onze producten en kan u voorzien van deskundig advies om ervoor te zorgen dat u de juiste keuze maakt.

Met een monitorstandaard van Pijlman Kantoormeubelen kunt u niet alleen uw werkplek optimaliseren voor comfort en productiviteit, maar ook bijdragen aan een professionele en georganiseerde uitstraling. Wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten die aan uw wensen voldoen en u de best mogelijke werkomgeving bieden.

Wacht niet langer en ontdek vandaag nog ons assortiment monitorstandaards. Bezoek onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie en deskundig advies. Wij kijken ernaar uit om u te helpen de perfecte monitorstandaard te vinden die uw werkplek naar een hoger niveau tilt.


Contactgegevens:

Bij Pijlman Kantoormeubelen streven we ernaar om jouw ervaring met onze producten en diensten zo aangenaam en gemakkelijk mogelijk te maken. Onze klantenservice staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes voor jouw kantoor- en terrasmeubilair.

Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen:

  1. Telefoon:
    • Amersfoort: 033-7370258
    • Zwolle: 038-4609187
  2. E-mail:

Onze telefonische klantenservice is beschikbaar op werkdagen tijdens kantooruren. Onze ervaren medewerkers helpen je graag met persoonlijk advies en beantwoorden al jouw vragen.