7000m2 showroom in Zwolle en Amersfoort

Professioneel advies op maat

Gratis bezorging boven €199

Levering door heel Nederland.

 

Is uw bedrijf gevestigd in Apeldoorn, Arnhem, Assen, Amersfoort, Almere, Groningen, Almere, Zwolle, Hattem, Amsterdam? wij kunnen uw aankoop binnen 1 week(indien op voorraad) bij u afleveren.

Vakkundig personeel zal uw kantoor, school, magazijn, horeca gelegenheid of thuiswerkplek inrichten. Daarbij zijn de mensen van Pijlman kantoormeubelen bekend met de producten die zij leveren en goed onderwezen om de juiste informatie te verschaffen m.b.t. de gebruiksaanwijzingen. 

Onze ruime showroom in Zwolle is centraal gelegen dus als u langs wil komen om ons aanbod nieuwe of tweedehands kantoormeubilair te bekijken, u bent u van harte welkom, de koffie staat altijd klaar.

TIjdens uw bezoek aan onze showroom geven wij graag deskundig advies en denken met u mee. Een inrichtingsplan welke bijdraagt aan het nieuwe werken is van deze tijd en passen wij graag toe in de inrichting van zowel kantoren als op school.  

Wij hanteren ruime openingstijden en daarnaast staan wij, op afspraak, ook buiten deze openingstijden voor u klaar. u kunt ons tijdens onze openingstijden van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.30 uur en zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur.