Altijd gratis montage en bezorging

Professionele klantenservice op maat

7000m2 showroom in Zwolle & Amersfoort

Zit-sta bureau

Zit-sta bureau

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 57

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 57

Pagina
per pagina

Zit-sta bureau

Een goed bureau is de basis voor gezond en verantwoord werken. Samen met de juiste bureaustoel draagt ​​het juiste bureau bij aan de goede werkhouding waarmee lichamelijke klachten worden voorkomen.

 Alle bureaus waaronder het zit-sta bureau die u in onze webwinkel aantreft, zijn eenvoudig en snel in hoogte verstelbaar zodat er een ergonomische werkplek kan worden gerealiseerd.

Daarnaast bepaald het bureau voor een groot deel de sfeer van uw kantoor. Een mooi ingerichte omgeving heeft een positief effect op het gevoel van een fijne werkomgeving. Wij bieden u een ruim assortiment zit sta bureaus waarbij een ruim aantal opties qua kleuren en uitstraling mogelijk zijn. Kleuren, afmetingen en vormen kunnen worden uitgekozen tot er een passend totaal plaatje ontstaat.

Handslinger instelbaar bureau


Met een instelbaar zit sta bureau heeft u de mogelijkheid door middel van een slinger het bureau op de juiste hoogte in te stellen en zo een gezonde werkhouding aan te kunnen nemen. Tevens kan dit type bureau een uitkomst bieden wanneer meerdere personen gebruik maken van hetzelfde bureau, de zogenaamde flex-werkplek. Zo kan iedere gebruiker met een goede werkhouding starten zonder veel moeite te doen om het bureau op de juiste hoogte in te stellen. In de praktijk blijkt dat instelbare bureaus waarbij gereedschap nodig is om de juiste hoogte in te stellen niet worden aangepast in de juiste hoogte wanneer er voor een kortere periode gebruik van wordt gemaakt, met alle gevolgen van dien zoals rug- of nekklachten.

De hoogte van een instelbaar bureau is minimaal 62 centimeter en maximaal 88 centimeter, afhankelijk van het type waar u voor kiest.

Zit-sta bureau


Een zit-sta bureau maakt het mogelijk om regelmatig af te wisselen tussen staand en zittend werken. Doormiddel van een druk op de knop, elektrisch in hoogte instelbaar voorzien van 1 motor, 2 motoren of een draai aan de handslinger stelt u het bureau in op de juiste hoogte voor een ergonomische zithouding of op de juiste hoogte om staand te werken. De hoogte van een zit-sta bureau is minimaal 65 centimeter en maximaal 130 centimeter, afhankelijk van het type waar u voor kiest.

Het lichaam van een mens is niet gemaakt om gedurende een lange tijd te zitten. Deze statische belasting van het lichaam kan de oorzaak zijn van veel voorkomende klachten aan de rug, nek van armen. Een zit-sta bureau biedt in veel gevallen de uitkomst om problemen te voorkomen en gestimuleerd de geest. Zitten met staan ​​afwisselen geeft energie en prikkelt de geest. Onderzoek heeft aangetoond dat staand werken afgewisseld werken niet alleen lichamelijke klachten maar ook zorgt voor minder vermoeid werken. Door de optimale productiviteit kunt u meer winst maken en de investering sneller terug verdienen.

 

Duurzaam

Pijlman kantoormeubelen heeft het assortiment zit-sta bureaus gekozen op basis van hoogwaardige materialen, de grondstoffen en de afkomst, land van productie zijn redenen waarop wij onze keuze voor de aangeboden collectie baseren. Mooie producten uit Europa, onder andere worden onze bureaubladen worden geproduceerd in Nederland en de collectie zitmeubilair is 98% recyclebaar. Voor ons is duurzaamheid een speerpunt!