Zit-sta bureau

Zit-sta bureau

Foto-tabel Lijst

1-24 of 57

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-24 of 57

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Zit – sta bureau

 

Wat is een Zit – sta bureau?

Een zit – sta bureau helpt u om een gezonde werkplek te creëren. Door de verschillende standen die een zit – sta bureau kan aannemen kunt zowel staan als zittend werken. De zit – sta bureau draagt daarin bij aan een gezonde werkplek. Het verstellen van een zit – sta bureau kan handmatig doormiddel van een handsligger, u kunt er ook voor kiezen om een elektrisch verstelbare zit – sta bureau aan te schaffen. Bij een elektrisch verstelbare Zit – sta bureau maken wij onderscheid tussen de 1 motorisch en 2 motorisch. 1 motorische zit – sta bureau is in hoogte verstelbaar tussen de 75 – 118 cm, de 2 motorische zit – sta bureau is in hoogte verstelbaar tussen 64,5 -130,50 cm. De 2 motorische zit – sta bureau zijn volgens de normering van de Arbo – Nen.

Bij een zit – sta bureau zijn er ook verschillende mogelijkheden qua uiterlijk van het bureau. Hierin heeft u keuze in verschillende bureaubladen, waar wij ook verschillende afmetingen in ons assortiment hebben. Ook de kleur en het materiaal van het bureaublad kunt u zelf samenstellen.

 

Waarom een zit – sta bureau?

De reden waarom u zou kunnen kiezen voor een zit – sta bureau is omdat u hierbij een gezonde werkplek creeërt. Door de afwisseling van staan en zitten werken is er beweging in het lichaam. Dit stimuleert de bloedsomloop waardoor het lichaam verandering voelt en hierdoor weer scherp is waardoor het werktempo hoog blijft. Als u regelmatig lange dagen achter het bureau werkt kunnen er lichamelijke klachten ontstaan. De reden daarvoor zou kunnen zijn is dat er na een bepaalde tijd een mindere werkhouding wordt aangenomen waardoor er lichamelijke klachten zouden kunnen ontstaan. Grotendeels kan dit voorkomen worden door de afwisseling tussen staan en zittend werken. Doormiddel van een wankelkruk of een up – kruk wordt de werkplek geoptimaliseerd waardoor er een nog gezondere werkplek wordt gecreëerd.

Pijlman kantoormeubelen.

Pijlman kantoormeubel zou u graag willen helpen bij het vinden van de juiste en gezonde werkplek. U kunt onze vestigingen in Amersfoort en Zwolle bezoeken. En met behulp van onze werknemers hopen wij u goed te kunnen adviseren om een gezond en verantwoorde werkplek te krijgen.

Verantwoord werken door te bewegen, door staan af te wisselen met zitten is mogelijk door het zit-sta bureau, d.m.v. een handslinger of elektrisch. Het zit-sta bureau heeft als doel uw lichaam in beweging te brengen waardoor lichaam en geest worden gestimuleerd. De afwisseling van zitten en staan maakt dat het lichaam en de geest nieuwe prikkels krijgen wat energie geeft om de dag fit en gezond door te komen. Het Zit sta bureau is arbo-Nen verantwoord bevonden, de Arbo dienst stimuleerd het gebruik van het Zit sta bureau. Op lange termijn zal het gebruik van het zit-sta bureau chronische klachten zoals gespannen schouders, hoofd en rugpijn en RSI voorkomen dan wel verminderen.

Doordat het zit-sta bureau eenvoudig en snel in hoogte te verstellen is, is het Zit sta bureau verantwoord in te zetten bij een flex werkplek. Iedere gebruiker van het zit-sta bureau kan deze in een oogwenk in hoogte of laagte verstellen naar eigen comfort en verantwoorde houding. Het Zit sta bureau draagt bij aan de gezonde werkplek. 

Item om bewegen naast de afwisseling van zitten en staan nog meer te bevorderen zijn o.a. de Viasit bureaustoel , de wankelkruk van Schaffenburg, de Cycloo deskbike, bureaufiets en de Up=1 kruk van Interstuhl. 

Pijlman kantoormeubelen - De Werkplekinrichter bezorgd en monteerd het Zit-sta bureau geheel gratis! Bij afleveren van het zit sta bureau zullen onze vakkundig mensen u adviseren over het gebruik van het Zit-sta bureau. Voorraad artikelen worden binnen 1-5 werkdagen bij u afgeleverd. 

Wij bieden u verschillende opties aan onderstellen voor het creëren van de juiste zit-sta werkplek. Met het elektrische zit sta bureau kunt u het bureau in een handomdraai ( met een druk op de knop ) in  hoogte verstellen. Heeft u advies nodig over de indeling en stijl van uw kantoor of bij lichamelijke klachten, Wij denken graag met u mee. In onze ruime showroom in Zwolle en Amersfoort kunt u verschillende modellen zit-sta bureau's bekijken en uit proberen. Pijlman kantoormeubelen - De Werkplekinrichter heeft het handslinger in hoogte verstelbare zit-sta bureau en Electrisch in hoogte verstelbare zit-sta werkplekken. Daarnaast kunnen wij uw bureau helemaal op maat laten maken, alles is mogelijk!


Scroll
naar boven