Zit sta bureau

Foto-tabel Lijst

1-24 of 51

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-24 of 51

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Zit-sta bureau,

Verantwoord werken door te bewegen, door staan af te wisselen met zitten is mogelijk door het zit-sta bureau, d.m.v. een handslinger of elektrisch. Het zit-sta bureau heeft als doel uw lichaam in beweging te brengen waardoor lichaam en geest worden gestimuleerd. De afwisseling van zitten en staan maakt dat het lichaam en de geest nieuwe prikkels krijgen wat energie geeft om de dag fit en gezond door te komen. Het Zit sta bureau is arbo-Nen verantwoord bevonden, de Arbo dienst stimuleerd het gebruik van het Zit sta bureau. Op lange termijn zal het gebruik van het zit-sta bureau chronische klachten zoals gespannen schouders, hoofd en rugpijn en RSI voorkomen dan wel verminderen.

Doordat het zit-sta bureau eenvoudig en snel in hoogte te verstellen is, is het Zit sta bureau verantwoord in te zetten bij een flex werkplek. Iedere gebruiker van het zit-sta bureau kan deze in een oogwenk in hoogte of laagte verstellen naar eigen comfort en verantwoorde houding. Het Zit sta bureau draagt bij aan de gezonde werkplek. 

Item om bewegen naast de afwisseling van zitten en staan nog meer te bevorderen zijn o.a. de Viasit bureaustoel , de wankelkruk van Schaffenburg, de Cycloo deskbike, bureaufiets en de Up=1 kruk van Interstuhl. 

Pijlman kantoormeubelen - De Werkplekinrichter bezorgd en monteerd het Zit-sta bureau geheel gratis! Bij afleveren van het zit sta bureau zullen onze vakkundig mensen u adviseren over het gebruik van het Zit-sta bureau. Voorraad artikelen worden binnen 1-5 werkdagen bij u afgeleverd. 

Wij bieden u verschillende opties aan onderstellen voor het creëren van de juiste zit-sta werkplek. Met het elektrische zit sta bureau kunt u het bureau in een handomdraai ( met een druk op de knop ) in  hoogte verstellen. Heeft u advies nodig over de indeling en stijl van uw kantoor of bij lichamelijke klachten, Wij denken graag met u mee. In onze ruime showroom in Zwolle en Amersfoort kunt u verschillende modellen zit-sta bureau's bekijken en uit proberen. Pijlman kantoormeubelen - De Werkplekinrichter heeft het handslinger in hoogte verstelbare zit-sta bureau en Electrisch in hoogte verstelbare zit-sta werkplekken. Daarnaast kunnen wij uw bureau helemaal op maat laten maken, alles is mogelijk!


Scroll
naar boven