zit sta bureau elektrisch 2 motoren

zit sta bureau elektrisch 2 motoren

Foto-tabel Lijst

17 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

17 artikel(en)

Elektrische Zit sta bureau met 2 motoren 

Wilt u tijdens het werk nog verantwoorder werken dan kan er naast een normaal bureau gedacht worden aan een zit-sta werkplek. Volgens onderzoek is aangetoont dat het goed is om 20% van uw werktijd te staan. Het meest directe effect is dat u beter presteert tijdens uw werkzaamheden. Op lange termijn zullen er minder chronische problemen opspelen zoals spanning in de schouders, minder hoofd- en rugpijn, RSI, etc.

Pijlman kantoormeubelen - De Werkplekinrichter biedt  u het twee motorische elektrische Zit-sta bureau voor ondersteunen van de gezonder werkplek.  Met de elektrisch verstelbare Zit-sta bureau  van Pijlman kantoormeubelen - De Werkplekinrichter kunt u met een druk op de knop het elektrische Zit sta bureau in hoogte verstellen.  Het elektrische Zit sta bureau is in hoogte verstelbaar van 64,5 tot 130,5 cm. volledig volgens de Arbo -Nen normering. 

Het zit-sta bureau is stabiel en voorzien van een melamine blad, leverbaar in diverse kleuren zodat u het zit-sta bureau in kan zetten in ieder interieur. 


Scroll
naar boven