zit-sta bureau ECO handslinger

Foto-tabel Lijst

17 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

17 artikel(en)

Zit-sta bureau- Eco 

Zit sta bureau uit de Eco serie, een handslinger in hoogte verstelbaar zit-sta bureau. Het Zit sta bureau Eco maakt de afwisseling tussen zittend en staand werken mogelijk. Eenvoudig d.m.v. een slinger kunt u het zit sta bureau Eco in hoogte afwisselen. Het zit-sta bureau Eco heeft een hoogte verstelbaar bereik van 70 - 118cm. en is voorzien van een verzwaard onderstel. Het stalen onderstel is stabiel en maakt het mogelijk het zit sta bureau Eco te belasten met een gewicht van ca 70kg. Het kwalitatieve bureaublad is voorzien van een melamine topblad, leverbaar in een ruime sellectie decors waardoor er altijd een kleur zal zijn die past binnen uw interieur en of wensen. Van modern tot klasiek en neutraal ( wit, antraciet en zwart ) . De bureaubladen zijn kras en stoot vast, geschikt voor intensief gebruik. Het zit sta bureau Eco met handslinger wordt aangeboden voor de zakelijke en particuliere klant. De prijs van het slinger zit-sta bureau Eco is laag waardoor zitten en staand werken haalbaar is voor iedereen. 

Voordelen van het Zit sta bureau Eco 

De voordelen van het zit sta handslinger bureau Eco gaan verder dan de prijs alleen, immers het slingersysteem is voordelig, praktisch en robuust, de 5 jaar garantie die Pijlman kantoormeubelen - De Werkplekinrichter geeft garandeerd de kwaliteit. maar de voordelen zitten met name in de gezondheid. Zitten afwisselen met staan bevorderd bewegen en stimuleerd ook de geest, meer beweging draagt bij aan een verbeterde bloedsomloop maar draagt ook bij aan effectiever werken. Staand vergaderen, overleggen en werken wat mogelijk wordt door het zit sta bureau Eco, de actieve houding heeft uitgewezen dat er sneller wordt gehandelt. 

Uitproberen van het Zit sta bureau Eco

Een handslinger zit sta bureau Eco ervaren, zien hoe gemakkelijk het zit sta bureau in hoogte verstelbaar is en ervaren hoe het voelt om staand te werken, dat kan vrijblijvend in onze showroom in Amersfoort en Zwolle. Wij geven u gratis advies in het gebruik van het zit-sta bureau maar ook hoe u uw werkplek functioneel en verantwoord kunt inrichten. Het ruime assortiment nieuw en tweedehands kantoormeubelen uit het assortiment van Pijlman kantoormeubelen - De Werkplekinrichter in Zwolle en Amersfoort, meer dan 4000m2 kantoormeubelen maakt het mogelijk nieuw en tweedehands te combineren, waardoor wij een passende prijs en scherpe prijs kunnen aanbieden. 


Scroll
naar boven