zit-sta bureau elektrisch 2 motoren

zit-sta bureau elektrisch 2 motoren

Foto-tabel Lijst

20 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

20 artikel(en)

Elektrische Zit sta bureau met 2 motoren 

Gezonder werken door meer te beweging, afwisseling van zittend en staand werken draagt daar aan bij. Het zit-sta bureau maakt de afwisseling mogelijk. 1 druk op de knop het het zit-sta bureau Ergo 2 stelt geruisloos het bureau in de juiste hoogte in. Het gemak waarme het bureau kan worden ingesteld in verschillende hoogtes maakt het zit-sta bureau Ergo 2  uiterst geschikt voor de flexwerkplek. 

Pijlman kantoormeubelen - De Werkplekinrichter biedt u het twee motorische elektrische Zit-sta bureau voor ondersteuning van de gezonder werkplek.  Met de elektrisch verstelbare Zit-sta bureau  van Pijlman kantoormeubelen - De Werkplekinrichter kunt u met een druk op de knop het elektrische Zit sta bureau in hoogte verstellen.  Het elektrische Zit sta bureau is in hoogte verstelbaar van 64,5 tot 130,5 cm. volledig volgens de Arbo -Nen normering en draagt bij aan actiever werken. Zitten met staan afwisselen stimuleert de bloedsomloop, gezond voor lichaam en geest. 

Het zit-sta bureau is uiterst stabiel, het onderstel heeft een gewicht van cca 50kg. en het zit-sta bureau is voorzien van een melamine blad, leverbaar in diverse kleuren zodat u het zit-sta bureau past in ieder interieur. 


Scroll
naar boven