7000m2 showroom in Zwolle en Amersfoort

Professioneel advies op maat

Gratis bezorging boven €199

Bureaustoel kopen

Een bureaustoel kopen? Let dan vooral op de ergonomie. Nog steeds denken veel mensen dat ze hun werk wel even aan de keukentafel kunnen doen. In de praktijk blijkt niets echter minder waar. Klachten kunnen dan niet uitblijven met een hoog ziekteverzuim als logisch gevolg.

Voorkom klachten aan rug, schouders en nek en besluit een ergonomische bureaustoel te kopen

De zithouding is erg belangrijk. Door te kiezen voor ergonomie voorkom je serieuze klachten aan de rug, nek en schouders. Door te kiezen voor een ergonomische bureaustoel werk je veel prettiger en comfortabeler. Ook de productiviteit blijft bij een ergonomische bureaustoel kopen steeds groot. Een bureaustoel kopen kan bij ons prima. We hebben een zeer fraai aanbod aan bureaustoelen. Daar zit altijd de geschikte voor jouw specifieke situatie bij. Een bureaustoel kopen is één ding, je koopt er natuurlijk ook een instelbaar bureau of tafel bij. En ook op dat vlak kunnen wij je op jouw wenken bedienen.

We hebben een breed scala aan zitmeubilair voor je in petto

Wat betreft zitmeubilair hebben we meer te bieden. Denk maar eens aan een fauteuil voor in de directiekamer, vergaderstoelen, terrasstoelen, werkstoelen en stoelen speciaal voor leerlingen. Je vindt zitmeubilair in alle soorten en maten en ook het kleurenpalet is zeer breed. Een bureaustoel kopen is bij ons toch al zeer prettig. Je koopt de beste bureaustoelen van alom gerespecteerde merken en dat altijd tegen een zeer vriendelijke prijs.

Onze producten voldoen aan de door de ARBO gestelde normen

Ook op het gebied van tafels en bureaus kunnen we je heel erg veel bieden. Ook dan gaat het om instelbaar meubilair om zo de ergonomie te waarborgen. Al onze producten voldoen aan de ARBO-NEN norm. Dan weet je dat je altijd kwaliteit koopt. Ook wat betreft bureaus en tafels hebben we erg veel te bieden. We hebben altijd een passende oplossing voor jouw vraag en kunnen je altijd van dienst zijn.

Denk je aan voldoende opbergmogelijkheden voor op kantoor of in je thuiswerkruimte?

Richt jij jouw kantoor of werkruimte thuis in, dan wil je natuurlijk voldoende opbergmogelijkheden. Ook op dat vlak kunnen we je prima helpen. Aan kasten en opbergsystemen in elk geval geen gebrek. We hebben kasten met roldeuren en schuifdeuren en verkopen ook ladeblokken, privékluizen en ladekasten. Een bureaustoel kopen betekent dus ook een passend bureau of tafel kopen. Het kan bij ons.

Wij kunnen je op alle fronten van dienst zijn!

Een kantoor is nooit helemaal af zonder passende accessoires natuurlijk. Op dat gebied kunnen we je op alle fronten van dienst zijn. Wat dacht je van accessoires als CPU houders, scheidingswanden, akoestische panelen, bureau accessoires en kantoormachines. En daarmee is nog slechts het topje van de ijsberg benoemd. Met onze aantrekkelijk geprijsde accessoires maak je een werkruimte helemaal af en netjes. Je vindt bij de bureaus en de stoelen altijd passende accessoires. Daardoor ontstaat een fraai geheel en kun je als je de ruimte hebt op keurig nette wijze gasten thuis ontvangen in je eigen werkruimte.

Interessant is ook ons aanbod aan tweedehands kantoormeubelen

Bijzonder interessant is wel ons aanbod aan tweedehands meubelen. We kopen regelmatig grote partijen gebruikte partijen gebruikt meubilair in. Daardoor is steeds sprake van een wisselend aanbod. Reden genoeg dus om ons aanbod in de showrooms in Zwolle, Amersfoort en Utrecht regelmatig eens te bekijken. Voor we de gebruikte kantoormeubelen te koop aanbieden, worden ze nagelopen op eventuele mankementen. Indien nodig, worden de mankementen meteen gerepareerd.

We bezorgen in heel Nederland en België

Behalve dat we het adres zijn voor een bureaustoel kopen, kunnen we je dus steeds de beste en zeer betaalbare kantoormeubelen aanbieden. Daarnaast hebben we de beschikking over een eigen montagedienst. Ook op die manier kunnen we je dus steeds de helpende hand bieden. Bovendien bezorgen we onze producten door zowel heel Nederland als België. Over service gesproken!

Onze medewerkers helpen je graag bij het vinden van de voor jou juiste bureaustoel

Onze medewerkers spelen een cruciale rol. Ook als bureaustoel kopen aan de orde is. Ons aanbod is zo groot, dan het soms nog best lastig is om steeds de juiste stoel te vinden. Bovendien wil je ook de nodige aandacht besteden aan ergonomie. Zowel als het gaat om de producten die we aanbieden als over ergonomie, onze specialisten kunnen je steeds helpen om de juiste keuze te maken. Ze weten alles van de producten en ergonomie en kunnen je precies aangeven wat de voor jou beste stoel is.

De mens is simpelweg niet gemaakt om erg lang te zitten

Het is een feit dat de mens niet gemaakt is om lang te zitten. Een mens wil bewegen en houdt van variatie. Een ergonomische bureaustoel kopen betekent dat je een stoel koopt die volledig is aangepast aan het menselijke lichaam. Je krijgt steeds de beste ondersteuning en van klachten aan de schouders, nek en de rug is daardoor geen sprake meer. De stoel is volledig in hoogte en houding aan te passen en dat ook nog eens op zeer eenvoudige wijze. Onze medewerkers vertellen je er graag meer over waardoor je bij ons altijd en de juiste en een prima betaalbare bureaustoel koopt. Ook wat betreft ons andere aanbod kunnen onze medewerkers in Zwolle, Amersfoort en Utrecht je steeds de weg wijzen. Maak er gebruik van.

Een keer aan de keukentafel werken kan geen kwaad

Onderschat in elk geval nooit het belang van goed kantoormeubilair. Af en toe een keer werken aan de keukentafel kan geen kwaad. Ga je echter permanent thuiswerken, dan wordt het toch een heel ander verhaal. Dan gaat ergonomie een grote rol spelen om te voorkomen dat je straks door allerlei klachten je werk niet meer kunt doen. Ook op kantoor is ergonomie steeds belangrijker. Kies je voor meubilair dat voldoet aan de eisen, dan zie je als werkgever het ziekteverzuimcijfer teruglopen. Klinkt je dat niet als muziek in de oren? Reden genoeg om dus zaken met ons te doen, als je het beste meubilair aan wilt schaffen voor de meest vriendelijke prijs.