7000m2 showroom in Zwolle en Amersfoort

Professioneel advies op maat

Gratis bezorging boven €199

Kabelslang

Kabelslang

Power-Spot Wireless Charger USB A+C

  • Draadloos Opladen
  • Beschikbaar voor alle telefoons
  • USB-A & USB-C
  • voorzien van een vast aansluitsnoer van een 220V adapter
  • Ideaal voor de werkplek, vergadertafel, lounge-meubilair of zit/statafel.

bij Pijlman Kantoormeubelen boren we zelfs het perfecte gat voor uw Power Spot, zodat u meteen aan de slag kunt.
€ 47,50 Excl. BTW
SKU
681090 / 681089

Laad Op, Werk Door: Pijlman's Innovatieve Oplaadoplossingen

Met de Filex AC QI powerspot wordt het opladen van verschillende mobiele apparaten een moeiteloze ervaring. In een wereld waarin diversiteit in oplaadopties de norm is, biedt deze krachtige unit een alles-in-één oplossing. Of het nu gaat om uw mobiele telefoon, tablet of draadloze oordopjes, met deze powerspot kunt u alle gangbare oplaadmethoden gebruiken: USB A, USB C en draadloos.

De ronde powerunit, met een inbouwmaat van 60 mm, is slim ontworpen en uitgerust met een QI-lader voor draadloos opladen, evenals 1 x USB C en 1 x USB A oplaadpoort. De Filex AC QI spot wordt geleverd met een vast aansluitsnoer van een 220V-adapter, wat het tot een 'plug and play'-oplossing maakt. Eenvoudig te monteren, snel te installeren en geschikt voor elke omgeving, of het nu op uw werkplek, vergadertafel, lounge-meubilair of zit/sta-tafel is.


Technische specificaties:
USB-A: Max 10W output
USB-C: Max 10W output
USB-C: Max 5W output
Draadloze lader: Max 15W
Beschikbare Kleuren: Zwart & Wit


De Filex AC QI powerspot biedt niet alleen veelzijdigheid en efficiëntie in het opladen, maar is ook een stijlvolle toevoeging aan elke ruimte. Vereenvoudig uw laadbehoeften met deze innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossing.

Wij nemen het giswerk uit uw handen – bij Pijlman Kantoormeubelen boren we zelfs het perfecte gat voor uw Power Dot, zodat u meteen aan de slag kunt.

Meer informatie
Test2 fffffdf
 

 

   Gratis bezorging!

Wanneer u een bestelling plaatst bezorgen wij deze binnen Nederland, België en Duitsland geheel kosteloos. 

     Snelle levering!

Onze chauffeurs zullen uw bestelling binnen 5 tot 10 werkdagen bij u afleveren mits de kantoormeubelen bij ons op voorraad zijn.

     Montage!

Onze ervaren monteurs monteren uw nieuwe bureaustoel, kantoorkast of bureau op vakkundige wijze en plaatsen deze op de plek die u aanwijst.
Als alles naar wens is nemen wij het verpakkingsmateriaal mee terug zodat u direct aan het werk kan op uw nieuwe werkplek.