Akoestische panelen

Foto-tabel Lijst

1-24 of 79

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel Lijst

1-24 of 79

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Akoestische panelen

Diverse onderzoeken hebben aangetoond dat overlast van omgevingsgeluiden een negatief effect heeft op onze productiviteit en zelfs kan leiden tot stress en ziekte. Moderne kantoortuinen hebben vaak een erg open structuur en de arbeidsomstandigheden van vandaag de dag vragen dan om een passende akoestische oplossing. Pijlman kan u deze oplossing bieden met een akoestisch paneel van AcoustiStof. 

Met het plaatsen van een akoestisch paneel worden hinderlijke geluiden zoals galm, echo en holle klanken in een ruimte gedempt en ontstaat er een rustige werkomgeving voor uzelf of uw werknemers.

De akoestische panelen worden opgebouwd uit een frame van 40mm dik berken multiplex en gevuld met 50mm dik minerale wol voor een optimale geluidsabsorptie. In totaal hebben de panelen een dikte van 58mm en kan worden bekleed in 29 verschillende kleuren stoffering.

Heeft u een vraag of wilt u graag geadviseerd worden door een van onze deskundige verkopers neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom.


Scroll
naar boven