7000m2 showroom in Zwolle en Amersfoort

Professioneel advies op maat

Gratis bezorging boven €199

Kantoorinrichting

Op het gebied van kantoorinrichting zijn we jouw gedroomde partner. Wie een kijkje komt nemen in onze showrooms in Zwolle, Amersfoort of Utrecht die is meteen verkocht. Het is ons zeer brede aanbod, de aantrekkelijke prijzen en vooral ons zeer royale aanbod dat steeds meer mensen aanspreekt. Bovendien houden we wat betreft kantoorinrichting uiteraard steeds rekening met de ergonomie, Zeker nu steeds meer mensen thuis een werkplek inrichten is dat belangrijker dan ooit tevoren.

Kantoorinrichting heeft sinds Covid-19 een vlucht genomen

Kantoorinrichting heeft sinds de uitbraak van Covid-19 een vlucht genomen. Steeds meer mensen richten thuis een werkplek in. En ook daar dienen de kantoormeubelen te voldoen aan de hoogste eisen. Zeker als het gaat om de ergonomie normen. Door voor ergonomie te kiezen, voorkom je klachten aan specifiek de nek, rug en schouders. Mensen die denken dat ze hun werk gewoon wel aan de keukentafel kunnen doen, komen op den duur bedrogen uit. De juiste werkhouding zorgt er bovendien voor dat je steeds productief blijft en dat dus zonder klachten. Wat betreft kantoorinrichting voldoen onze kantoormeubelen aan de ARBO-NEN normen zoals die gesteld zijn. Dan weet je dus dat het goed is wat je koopt als je zaken met ons doet.

Natuurlijk hebben we rekening gehouden met de ergonomie

Op het gebied van kantoorinrichting hebben we je ontzettend veel te bieden. In het kader van ergonomie willen we je op het gebied van kantoorinrichting toch even wijze op de zit-sta bureaus. Deze bureaus staan toch wel symbool voor het nieuwe werken en garanderen dat je tijdens je werkzaamheden geen klachten krijgt. We hebben een mooi aanbod zit-sta bureaus voor je beschikbaar. Zeer de moeite waard om dat aanbod eens te checken.

Zeer groot aanbod aan zitmeubilair bij ons beschikbaar

Kijken we naar het totale aanbod aan kantoorinrichting, dan valt het grote aanbod aan zitmeubelen echt op. Want we hebben nogal wat meer te bieden dan alleen bureaustoelen. Zo vind je bij ons ook een mooi aanbod fauteuils, voor in de directiekamer bijvoorbeeld, vergaderstoelen, kantinestoelen en terrasmeubilair. Ook aan werkstoelen geen gebrek, net als aan krukken en statafels. Een geschikte stoel vinden mag bij ons dan ook nooit een probleem zijn.

We kunnen je helpen aan alleen de beste bureaus en tafels

We bieden je meer als het gaat om kantoorinrichting. Ook aan bureaus en tafels bijvoorbeeld, kunnen we je prima helpen. Onze instelbare bureaus van de bekende merken zijn kwalitatief uitstekend, de kantinetafels zijn trendy en functioneel en datzelfde geldt voor de vergadertafels die we in verschillende uitvoeringen aan kunnen bieden. Aanbouwtafels? Die hebben we uiteraard ook, net als de leukste en meest praktische terrastafels, bureaubladen en statafels.

Houd het netjes en geordend met onze kast- en opbergmogelijkheden

Wanneer je bezig bent met kantoorinrichting, vergeet dan niet dat je het altijd geordend en netjes wilt houden, zeker als je ook gasten moet ontvangen. Om die reden hebben we ook al een groot aanbod aan kasten en andere opbergmogelijkheden voor je geselecteerd, opnieuw van de beste merken. Roldeurkasten en schuifdeurkasten kunnen in dat kader echt ideaal zijn, net als de akoestische kasten die we hebben en de garderobe kasten en ladeblokken die we in de aanbieding hebben. We hebben ook speciale privé kluizen, brandkasten en ladenkasten. Ook in dat opzicht slaag je dus altijd bij ons zoekt naar de beste opbergmogelijkheden.

Wij weten ons als specialist in kantoorinrichting op diverse manieren te onderscheiden

Waarmee we ons op het gebied van kantoorinrichting weten te onderscheiden? Dat doen we onder meer met het mooie aanbod aan gebruikte kantoormeubelen. Voor we die te koop aanbieden, checken we ze uiteraard op mankementen die we vervolgens meteen in orde maken. We hebben een erg groot aanbod aan gebruikt meubilair, dat we uiteraard tegen zeer vriendelijke prijzen aan kunnen bieden. Omdat we regelmatig grote partijen gebruikte meubelen aanschaffen, is het zeer zeker de moeite waard dat aanbod regelmatig eens te bekijken. Het wisselende aanbod houdt onze showrooms erg aantrekkelijk. En de prijzen? Die zijn erg laag voor de kwaliteit die onze gebruikte meubelen nog wel degelijk hebben.

We kijken naar functionaliteit en vergeten de uitstraling evenmin

Kantoorinrichting betekent dat je niet alleen kijkt naar de functionaliteit, maar zeker ook naar de uitstraling. Het moet er ook nog leuk uitzien en af zijn. Dat laatste kan prima met de vele accessoires die we je aan kunnen bieden. We hebben ook op dat gebied echt alles voor je in huis. Wat dacht je van zaken als CPU houders, zichtschotten, scheidingswanden, voetsteunen, presentatiemiddelen, bureau accessoires, laptoptassen kantoormachines, monitorstandaarden, akoestische panelen, vloermatten en de al eveneens onmisbare afvalbakken. We hebben het allemaal en ook nu kunnen we je de kwalitatief uitstekende producten aanbieden tegen prima te betalen prijzen.

Zeer veelzijdige specialist in kantoorinrichting

We zijn als specialist in kantoorinrichting zeer compleet en veelzijdig. Onze service is daarnaast meer dan uitstekend te noemen. Zo bezorgen wij jouw bestelde meubelen gewoon thuis, waar je ook woont in Nederland of België. Onze specialisten staan je bovendien altijd met raad en daad bij. Zij weten alles over ergonomie en kunnen je eveneens alles vertellen over de kantoormeubelen die we in ons aanbod hebben opgenomen.

We kunnen je steeds op de beste manier ontzorgen

In ons heb je de perfecte specialist op het gebied van kantoorinrichting gevonden. Hebben wij iets niet, dan heeft niemand het. Bovendien werken we samen met alleen de beste merken. Daarmee kunnen we je kwaliteit bieden en weet je zeker dat je echt lang plezier aan de kantoormeubelen gaat hebben wanneer je zaken met ons gaat doen. Behalve dat we de producten bij je thuis bezorgen, waar je ook woont in Nederland of België, hebben we ook een montagedienst voor je beschikbaar. En zo kunnen we je op tal van manieren op de beste manier ontzorgen.