7000m2 showroom in Zwolle en Amersfoort

Professioneel advies op maat

Gratis bezorging boven €199

kantoormeubelen

Kantoormeubelen

Wat kunnen we je eigenlijk niet bieden als het gaat om kantoormeubelen? De vraag stellen is hem ook meteen beantwoorden. Wij kunnen je namelijk echt alles bieden als het gaat om de beste kantoormeubelen. Dat doen we zowel wat betreft nieuw meubilair maar ook in de vorm van tweedehands producten. Daardoor kunnen we iedereen, ongeacht het budget dus, prima van het beste kantoormeubilair voorzien.

Onderscheidend op het gebied van kantoormeubelen

We onderscheiden ons wat betreft kantoormeubelen op verschillende gebieden. Zo bieden we je dus ook gecontroleerd en kwalitatief uitstekende tweedehands kantoormeubelen én vind je bij ons ook de meeste trendy en dus nieuwe meubels voor op kantoor of voor je thuiswerkplek. Verdere bezorgen we door zowel heel Nederland als België en hebben we een eigen en gratis te gebruiken montagedienst. We maken het verder verschil met de service en het advies en met onze altijd zeer scherpe prijzen. En zo kunnen we dus echt iedereen op de beste manier van dienst zijn.

Deskundig advies over de belangrijke ergonomie

We adviseren je wat kantoormeubelen betreft over de ergonomie, in de hoop zo vervelende klachten aan de schouders, nek en de rug te voorkomen. Zeker als je werkgever bent, is ergonomie echt belangrijk. Door te kiezen voor onze ergonomische kantoormeubelen, zie je het ziekteverzuim in elk geval sterk teruglopen. Het zal ondernemers als muziek in de oren klinken. Tenslotte; ook met ons zeer royale aanbod maken we het verschil. We hebben namelijk veel, zo niet alles.

Voor de beste bureaustoelen en ander geschikt zitmeubilair

Neem alleen kantoormeubelen in de vorm van zitmeubilair. We kunnen je het beste bieden op het gebied van bureaustoelen, fauteuils voor in de directiekamer, vergaderstoelen, kantinestoelen, terrasmeubilair en werkstoelen. Ook op het gebied van krukken en stoelen voor leerlingen hebben we je van alles te bieden. Uiteraard blijft het daar niet bij als het gaat om kantoormeubelen. Zeker niet zelfs. Ook op het gebied van bureau en tafels is ons aanbod indrukwekkend.

Check ook ons aanbod zit-sta bureaus

Uiteraard hebben we in het kader van ergonomie instelbare bureaus voor je beschikbaar en zijn onze zit-sta bureaus helemaal hip. Deze zit-sta bureaus staan symbool voor het nieuwe werken en staan borg voor ergonomie in optima forma. Werken zonder klachten? Kijk dan naar ons aanbod aan kantoormeubelen in de vorm van deze zit-sta bureaus. Verder bieden we je de leukste en meest functionele kantinetafels, hebben we voldoende vergadertafels, aanbouwtafels, terrastafels, bureaubladen en statafels. Het moet dus al raar lopen wil daar niet ook voor jou het beste en leukste bureau of tafel bij zitten.

Zo houd jij je kantoor of thuiswerkplek altijd netjes

Je wilt het op kantoor of op je thuiswerkplek natuurlijk ook netjes houden. In dat kader bieden we in ons royale aanbod kantoormeubelen ook meer dan voldoende kast- en opbergruimte. De roldeurkasten bijvoorbeeld, zijn ideaal om het netjes te houden, hetzelfde geldt voor het aanbod schuifdeurkasten dat we je aan mogen bieden. Ook voor akoestische kasten ben je bij ons aan het beste adres, hetzelfde is het geval als het gaat om garderobekasten en ladeblokken. We hebben ook privékluizen voor je beschikbaar, net als een mooi aanbod brandkasten en ladekasten. Zo houd jij het altijd keurig netjes op kantoor of thuis op je thuiswerkplek.

Graag speciale aandacht voor onze gebruikte kantoormeubelen

Wat betreft kantoormeubelen vragen we ook graag speciale aandacht voor onze gebruikte kantoormeubelen. Ook wat dat betreft hebben we een wisselend maar altijd royaal aanbod voor je beschikbaar. Uiteraard voldoet dit meubilair aan de eisen die je er aan stelt en zijn eventuele mankementen verholpen voordat de meubels te koop aangeboden worden. Aan de gebruikte kantoormeubelen die je bij ons koopt heb je zeker nog jarenlang plezier en dat tegen een zeer betaalbare prijs.

Ook het adres voor de beste accessoires om jouw thuiswerkplek helemaal af te maken

En dan hebben we het nog helemaal niet over de accessoires gehad, want ook in dat opzicht hebben we je echt heel erg veel moois en goeds te bieden. Bij ons koop je bijvoorbeeld CPU houders, zichtschotten, scheidingswanden, voetsteunen, presentatiemiddelen, bureau accessoires, laptoptassen, kantoormachines, monitorstandaarden, akoestische panelen, vloermatten en afvalbakken aan.

We kunnen je het complete pakket bieden als het gaat om kantoormeubelen

En daarmee kunnen we je dus een compleet pakket bieden als het gaat om kantoormeubelen. We zijn er trots op dat we nauw samenwerken met de beste en meest betrouwbare merken en durven gerust te zeggen dat onze service en dienstverlening er ook al niet om liegt. Zo bezorgen we al onze producten in zowel heel Nederland als België. Bovendien betaal je bij ons nooit teveel voor de kwalitatief uitstekende producten.

Kom bij ons shoppen in Zwolle, Utrecht of Amersfoort

Ook als het gaat om advies klop je nooit tevergeefs bij onze medewerkers aan. Zij kunnen je volledig bijpraten over ergonomie bijvoorbeeld en geven je graag alleen het beste advies. Bij het aanbod kantoormeubelen dat we je bieden hebben we al nadrukkelijk rekening gehouden met ergonomie. Dat wordt steeds belangrijker en door voor onze meubelen te kiezen, ben je altijd verzekerd van de beste werkhouding. Dat bespaart je chronische klachten aan de nek, schouders en de rug. Werken aan de keukentafel? Het is het meest onverstandige dat je kunt doen. Dan is het veel verstandiger om bij ons te gaan shoppen in Zwolle, Utrecht of Amersfoort. Dan reduceer je de kans op genoemde klachten in grote mate namelijk.

We hebben geschikte meubelen voor elk budget

Bij ons kan iedereen terecht. Hoeveel geld je ook beschikbaar hebt. We bieden de nieuwste kantoormeubelen scherp geprijsd aan, de beschikbare gebruikte meubelen zijn standaard uiteraard ook zeer vriendelijk geprijsd. Ondanks de kwaliteit die we leveren, betaal je bij ons gewoon nooit de hoofdprijs. Doe daar je voordeel mee!