Kantoormeubelen Amersfoort

Kantoormeubelen in Amersfoort gezocht? Bij Pijlman Kantoormeubelen kunt u terecht voor de inrichting van uw kantoor of werkplek. Met kantoormeubilair kunt u de sfeer op een kantoor aanzienlijk verbeteren. De sfeer is onder andere belangrijk voor de productiviteit van medewerkers. Wij bieden kantoormeubelen van goede kwaliteit en denken graag met u mee. Met ons ruime assortiment is de kans groot dat u geschikt kantoormeubilair vindt. Hieronder leest u meer over ons assortiment kantoormeubelen.  

Een kijkje in onze showroom

Wat kunt u bij ons in het assortiment vinden? Wij leveren allerlei kantoormeubelen in Amersfoort, zoals bureaustoelen, roldeurkasten, kantinemeubilair. Op onze website kunt u zowel nieuwe als gebruikte kantoormeubelen bekijken. U bent ook van harte welkom in onze showroom aan de Baileystraat 10 in Zwolle waar u de kantoormeubelen eerst kunt bekijken. Op deze manier weet u ook zeker wat u in uw kantoor (of huis) haalt! Ook is het goed om te weten dat al onze meubelen voldoen aan de ARBO en NEN-normen.

Altijd kantoormeubelen van goede kwaliteit

U kunt ons vinden in Zwolle, maar voor ons is het geen probleem om kantoormeubelen in Amersfoort te leveren. Wij zijn al meer dan 30 jaar actief op de particuliere en zakelijke markt en hebben heel wat klanten geholpen met het inrichten van een kantoor of thuiswerkplek. Wat wij belangrijk vinden? Het bieden van goede service en uitstekende kwaliteit. Wanneer u bij ons kantoormeubelen aanschaft, gebruikt of ongebruikt, kunt u ervan uitgaan dat de meubelen van goede kwaliteit zijn. Wij leveren een ruim assortiment gerenomeerde merken  zoals Viasit, Ahrend, BMA, Interstuhl, Comforto en Ceha, in zowel nieuw als tweedehands kantoormeubilair voor uw bedrijf, school en de thuiswerkplek.

Kerkmeubilair en schoolmeubilair

Bent u op zoek naar kerkmeubilair of naar schoolmeubilair in Amersfoort? Wij richten uw kerk of school volledig in. Van de zaalstoel, leerlingset tot het kantoor en de kantine, PIjlman kantoormeubelen heeft een zeer uitgebreid assortiment voor school en kerk. Ook hiermee kunnen we u helpen! Bekijk ons assortiment of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie. 

Kantoormeubelen in Amersfoort kopen?

Wilt u nieuwe kantoormeubelen aanschaffen voor in uw kantoor in Amersfoort? Dan denken wij graag met u mee. Breng ons op de hoogte van uw wensen en van daaruit kunnen wij tot een passende oplossing komen. Heeft u geschikte kantoormeubelen gevonden? Bestel deze meubelen dan eenvoudig op onze website. Wij zorgen dat uw nieuwe of gebruikte kantoormeubelen volledig gemonteerd geleverd worden. Orders boven de €125,- worden gratis bezorgd. Heeft u nog vragen over kantoormeubelen in Amersfoort of kunt u nog wel wat advies gebruiken? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag advies op maat.


Scroll
naar boven