Kantoormeubelen - Amersfoort

Pijlman - De Werkplekinrichter    

Maanlander 15
3824 MN Amersfoort
033-7370258 
Online shop : Pijlman -kantoormeubelen.nl 
openingstijden: maandag - vrijdag 09.00 - 17.00

3 vestingen in nederland : Sneek, Zwolle en Amersfoort 

7000m2 kantoormeubelen - Nieuw en Tweedehands 

Over Pijlman - De Werkplekinrichter.

Pijlman - De werkplekinrichter is van oudsher een familiebedrijf in kantoormeubilair en magazijnstellingen welke zijn roots heeft in Sneek, Friesland.

Erwin Bakker en Neeke Pijlman hebben hun expertise in deze branche in 2006 meegenomen naar Zwolle en hebben daar aan de Baileystaat 10 een zeer succesvolle onderneming neergezet.

Door een actueel assortiment, geheel volgens de Arbo normen van deze tijd  is Pijlman Zwolle goed in staat om hun klanten te voorzien van een zeer ruim en divers aanbod van de beste ergonomische oplossingen voor een gezonde en dynamische werkplek.

De laatste jaren is ergonomie een hot topic in de wereld van kantoormeubilair geworden. Pijlman Zwolle weet hier wel raad mee, ergonomie levert een belangrijke bijdrage aan het veilig en gezond kunnen inrichten van een werkplek. En of je nu thuis of op kantoor achter je bureau zit ( of staat ) Pijlman Zwolle heeft alle middelen om de werkplek compleet naar wens in te richten.

Bureaus ( zit-sta en instelbaar ) , kasten, bureaustoelen, horecameubilair, banken en fauteuils, in alle soorten en maten zijn te vinden bij Pijlman de werkplekinrichter.  

De werkomgeving goed inrichten zal sterk bijdragen aan de bevordering van de productiviteit en tevredenheid is de ervaring van Pijlman Zwolle, een elektrisch verstelbaar zit-sta bureau is dan bijvoorbeeld een ergonomische topper !

Pijlman Zwolle mag onder haar clientèle ook o.a. scholen, overheidskantoren en horecagelegenheden noemen voor welke zij al het meubilair voor kantoren, lokalen of zalen levert.

Er is in de afgelopen jaren bij Pijlman Zwolle een zeer gebruiksvriendelijke webshop, inclusief een eigen bezorgservice, gebouwd waar een bijzonder ruim online assortiment van nieuw en gebruikt kantoormeubilair te vinden is. De vestiging in Zwolle is recentelijk nog uitgebreid met extra magazijnruimte en aan de ambitieuze expansiedrift van Pijlman in Zwolle is nog geen einde gekomen gezien hun plannen voor de verruiming van de ruimte van hun luxe showroom. Daarbij staat ook maatschappelijk verantwoord ondernemen ( MVO ) hoog in het vaandel voor Pijlman, in de praktijk betekent dit bij alle bedrijfsbeslissingen een hoger bedrijfsrendement nastreven in combinatie met het kansen benutten voor een beter milieu en meer welzijn voor de medewerkers en de maatschappij.

Nu is daar de volgende stap en de kans om al hun expertise te gaan benutten in een nieuwe omgeving, een nieuwe vestiging van Pijlman in Amersfoort, Maanlander 15 industrieterrein Calveen.

Pijlman zal in Amersfoort verder gaan bouwen met als basis hun bekende menu van nieuw en gebruikt kantoormeubilair en de geroemde kennis, als de werkplekinrichter,  voor de persoonlijk beste ergonomische oplossingen!

Samen met hun medewerkers, hun gezin en de bekende karakteristieke kenmerken van hun bedrijf hoopt Pijlman de stad en de regio Amersfoort snel te gaan veroveren.

Kantoormeubelen Amersfoort      

Kantoormeubelen in Amersfoort gezocht? Bij Pijlman Kantoormeubelen - De werkplekinrichter - kunt u terecht voor de inrichting van uw kantoor of werkplek . Een gezonde werkplek, het zit-sta bureau en de ergonomische bureaustoel dragen bij aan productief werken. Het geluid en met name het geluidsoverlast is onder andere belangrijk voor de productiviteit van medewerkers, dit kan opgelost worden door akoestische oplossingen waaronder de akoestische kast. Wij bieden kantoormeubelen voor uw bedrijf, school of zorginstelling in Amersfoort, van uitstekende kwaliteit en denken graag met u mee. In ons ruime assortiment is de kans groot dat u geschikt kantoormeubilair vindt. Hieronder leest u meer over ons assortiment kantoormeubelen.  U kunt Pijlman kantoormeubelen - de Werkplekinrichter -  vinden aan de Maanlander 15 te Amersfoort ( industrieterrein Calveen ) bekend van de Mc Donalds,  Mercedes Benz,  Praxis en KPN point.

Wie koopt kantoormeubelen in Amersfoort,

Iedereen is welkom bij Pijlman - De Werkplekinrichter Amersfoort, bedrijven, scholen, overheid en de particulier. 

Tweedehands kantoormeubelen  

Uw kantoor thuis of in uw bedrijf goedkoop ergonomisch inrichten is mogelijk door de tweedehands kantoormeubelen die  Pijlman - De Werkplekinrichter aanbiedt, van de bureaustoel tot de complete kantoorinrichting. Pijlman - De werkplekinrichter heeft een zeer uitgebreid assortiment ergonomische tweedehands kantoormeubelen. De Bureaustoel, het bureau en de kantoorkast van gerenomeerde merken zoals Ahrend, Bma, Interstuhl, Viasit, Comforto. De tweedehands kantoormeubelen uit het assortiment van Pijlman - De Werkplekinrichter zijn technisch gecontroleerd en daar waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen, refurbished. Pijlman - De Werkplekinrichter geeft garantie op al het 2e hands kantoormeubilair. 

Een kijkje in onze showroom in Amersfoort. 

Wat kunt u bij ons in het assortiment vinden? Wij leveren allerlei kantoormeubelen in Amersfoort, zoals bureaustoelen, roldeurkasten, kantinemeubilair en zit-sta bureau's. Op onze website en in onze showroom te Zwolle en Amersfoort kunt u zowel nieuwe als gebruikte kantoormeubelen bekijken. U bent ook van harte welkom in onze showroom aan de Baileystraat 10 in Zwolle en in onze showroom aan de Maanlander 15 te Amersfoort waar u de kantoormeubelen eerst kunt bekijken en uitproberen.. Op deze manier weet u ook zeker wat u in uw kantoor (of huis) haalt! Ook is het goed om te weten dat al onze meubelen voldoen aan de ARBO en NEN-normen en door de aankoop van verantwoord meubilair draagt u bij aan een gezonde werkplek, minder lichamelijke klachten en meer productiviteit.

Altijd kantoormeubelen van goede kwaliteit

U kunt ons vinden in Zwolle en Amersfoort, maar voor ons is het geen probleem om kantoormeubelen in Amsterdam, Eindhoven, Maastricht en Apeldoorn te leveren. Wij zijn al meer dan 30 jaar actief op de particuliere en zakelijke markt en hebben heel wat tevreden klanten geholpen met het inrichten van een kantoor of thuiswerkplek met o.a. het zit-sta bureau, de ergonomische bureaustoel, roldeurkast en draaideurkast in zowel nieuw als tweedehands. Wat wij belangrijk vinden? Het bieden van goede service en uitstekende kwaliteit. Wanneer u bij ons kantoormeubelen aanschaft, gebruikt of ongebruikt, kunt u ervan uitgaan dat de meubelen van uitstekende kwaliteit zijn, Arbo-Nen gekeurd en volgens de courante arbo normering. Wij leveren een ruim assortiment gerenomeerde merken  zoals Viasit, Ahrend, BMA, Interstuhl, Comforto en Ceha, in zowel nieuw als tweedehands kantoormeubilair voor uw bedrijf, school en de thuiswerkplek in Amersfoort en omstreken. 

Kerkmeubilair en schoolmeubilair

Bent u op zoek naar kerkmeubilair of naar schoolmeubilair in Amersfoort? Wij richten uw kerk of school volledig in. Van de zaalstoel, leerlingset tot het kantoor en de kantine, Pijlman kantoormeubelen heeft een zeer uitgebreid assortiment voor school en kerk. Ook hiermee kunnen we u helpen! Bekijk ons assortiment of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie. 

Kantoormeubelen in Amersfoort kopen?

Wilt u nieuwe kantoormeubelen aanschaffen voor in uw kantoor in Amersfoort? Dan denken wij graag met u mee. Pijlman De Werkplekinrichter maakt geheel vrijblijvend een inrichtingsplan. Breng ons op de hoogte van uw wensen en van daaruit kunnen wij tot een passende oplossing komen. Heeft u geschikte kantoormeubelen gevonden? Bestel deze meubelen dan eenvoudig op onze website. Wij zorgen dat uw nieuwe of gebruikte kantoormeubelen volledig gemonteerd geleverd worden. Orders boven de €125,- worden gratis bezorgd. Heeft u nog vragen over kantoormeubelen in Amersfoort of kunt u nog wel wat advies gebruiken? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag advies op maat.


Scroll
naar boven