Altijd gratis montage en bezorging

Professionele klantenservice op maat

7000m2 showroom in Zwolle & Amersfoort

Kantoormeubelen - Amersfoort

Kantoormeubelen Amersfoort      

Kantoormeubelen in Amersfoort gezocht? Bij Pijlman Kantoormeubelen - De werkplekinrichter - kunt u terecht voor de inrichting van uw kantoor of werkplek . Een gezonde werkplek, het zit-sta bureau en de ergonomische bureaustoel dragen bij aan productief werken. Het geluid en met name het geluidsoverlast is onder andere belangrijk voor de productiviteit van medewerkers, dit kan opgelost worden door akoestische oplossingen waaronder de akoestische kast. Wij bieden kantoormeubelen voor uw bedrijf, school of zorginstelling in Amersfoort, van uitstekende kwaliteit en denken graag met u mee. In ons ruime assortiment is de kans groot dat u geschikt kantoormeubilair vindt. Hieronder leest u meer over ons assortiment kantoormeubelen.  U kunt Pijlman kantoormeubelen - de Werkplekinrichter -  vinden op industrieterrein Calveen, bekend van de Mc Donalds,  Mercedes Benz,  Praxis en KPN point. Pijlman kantoormeubelen - de werkplekinrichter - is gevestigd op de Maanlander 15 te Amersfoort. 

Een kijkje in onze showroom

Wat kunt u bij ons in het assortiment vinden? Wij leveren allerlei kantoormeubelen in Amersfoort, zoals bureaustoelen, roldeurkasten, kantinemeubilair en zit-sta bureau's. Op onze website en in onze showroom te Zwolle en Amersfoort kunt u zowel nieuwe als gebruikte kantoormeubelen bekijken. U bent ook van harte welkom in onze showroom aan de Baileystraat 10 in Zwolle en in onze showroom aan de Maanlander 15 te Amersfoort waar u de kantoormeubelen eerst kunt bekijken en uitproberen.. Op deze manier weet u ook zeker wat u in uw kantoor (of huis) haalt! Ook is het goed om te weten dat al onze meubelen voldoen aan de ARBO en NEN-normen en door de aankoop van verantwoord meubilair draagt u bij aan een gezonde werkplek, minder lichamelijke klachten en meer productiviteit.

Altijd kantoormeubelen van goede kwaliteit

U kunt ons vinden in Zwolle en Amersfoort, maar voor ons is het geen probleem om kantoormeubelen in Amsterdam, Eindhoven, Maastricht en Apeldoorn te leveren. Wij zijn al meer dan 30 jaar actief op de particuliere en zakelijke markt en hebben heel wat tevreden klanten geholpen met het inrichten van een kantoor of thuiswerkplek met o.a. het zit-sta bureau, de ergonomische bureaustoel, roldeurkast en draaideurkast in zowel nieuw als tweedehands. Wat wij belangrijk vinden? Het bieden van goede service en uitstekende kwaliteit. Wanneer u bij ons kantoormeubelen aanschaft, gebruikt of ongebruikt, kunt u ervan uitgaan dat de meubelen van uitstekende kwaliteit zijn, Arbo-Nen gekeurd en volgens de courante arbo normering. Wij leveren een ruim assortiment gerenomeerde merken  zoals Viasit, Ahrend, BMA, Interstuhl, Comforto en Ceha, in zowel nieuw als tweedehands kantoormeubilair voor uw bedrijf, school en de thuiswerkplek in Amersfoort en omstreken. 

Kerkmeubilair en schoolmeubilair

Bent u op zoek naar kerkmeubilair of naar schoolmeubilair in Amersfoort? Wij richten uw kerk of school volledig in. Van de zaalstoel, leerlingset tot het kantoor en de kantine, Pijlman kantoormeubelen heeft een zeer uitgebreid assortiment voor school en kerk. Ook hiermee kunnen we u helpen! Bekijk ons assortiment of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie. 

Kantoormeubelen in Amersfoort kopen?

Wilt u nieuwe kantoormeubelen aanschaffen voor in uw kantoor in Amersfoort? Dan denken wij graag met u mee. Breng ons op de hoogte van uw wensen en van daaruit kunnen wij tot een passende oplossing komen. Heeft u geschikte kantoormeubelen gevonden? Bestel deze meubelen dan eenvoudig op onze website. Wij zorgen dat uw nieuwe of gebruikte kantoormeubelen volledig gemonteerd geleverd worden. Orders boven de €125,- worden gratis bezorgd. Heeft u nog vragen over kantoormeubelen in Amersfoort of kunt u nog wel wat advies gebruiken? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag advies op maat.