7000m2 showroom in Zwolle en Amersfoort

Professioneel advies op maat

Gratis bezorging boven €199

kantoormeubelen Deventer

bekijk hier ons assortiment kantoormeubelen

Kantoormeubelen Deventer

Is uw bedrijf gevestigd in Deventer en bent u opzoek naar kantoormeubilair? U vindt bij ons een ruim aanbod nieuw en gebruikt meubilair voor de volledige inrichting van uw thuiswerkplek of kantoor. Wij hebben jarenlange ervaring met het leveren van een enkele werkplek tot de complete inrichting van uw kantoor. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te inventariseren, om aan de hand daarvan u te mogen adviseren over de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Pijlman kantoormeubelen heeft een ruim assortiment kantoormeubelen in zowel nieuw als tweedehands van gerenomeerde merken os. Viasit, Ahrend, BMA, Comforto, Interstuhl, Sedus, Drabert, enz.

Ons assortiment kantoormeubelen

Op onze website vindt u het complete assortiment nieuwe en tweedehands kantoormeubelen. Ons assortiment bestaat onder andere uit bureaus, bureaustoelen en archiefkasten. Bij ons vindt u meubelen van uitstekende kwaliteit en altijd voor de beste prijs. In enkele stappen kunt u uw nieuwe kantoorinrichting bestellen in onze webshop of u kunt er een idee krijgen van de mogelijkheden die wij kunnen bieden, om er vervolgens met onze deskundige verkoper over in gesprek te gaan.

Levering in Deventer

Alle kantoormeubelen en magazijninrichting met een totale waarde boven €99,- leveren wij volledig gemonteerd en geheel kosteloos af op elk adres in Nederland met uitzondering van de wadden eilanden. Onze chauffeurs komen gedurende de werkweek door het hele land en daarom kunnen wij in bijna alle gevallen binnen slechts één week uw bestelling afleveren.

Bureaustoel op proef

Vindt u het lastig om via internet een nieuwe stoel te bestellen omdat u niet weet hoe deze zit? Geen enkel probleem want op aanvraag kunt u bij ons een proefstoel bestellen. Zo kan uw werknemer of uzelf eerst ervaren hoe de stoel zit alvorens de stoel wordt besteld. Uiteraard leveren wij de proefstoel bij u af in Deventer.

Bezoek onze ruime showroom

Onze showroom is gevestigd in Zwolle en door de centrale ligging zijn wij goed bereikbaar vanuit Deventer en omgeving. Ook zijn wij in staat om door het gehele land te leveren want onze chauffeurs zijn gedurende de werkweek altijd een keer bij u in de buurt. Zo hoeft u nooit lang te wachten op de levering van het meubilair die u bij ons besteld.