7000m2 showroom in Zwolle en Amersfoort

Professioneel advies op maat

Gratis bezorging boven €199

Kantoormeubelen Utrecht

Kantoormeubelen Utrecht

Bij ons van kantoormeubelen Utrecht slaag je altijd. Dat durven we best te zeggen. Nergens anders vind je een zo breed aanbod aan kantoormeubelen en nergens anders is de service zo goed als in Utrecht. Dat geldt overigens ook voor de showrooms in Zwolle en Amersfoort. We weten ons op tal van manieren te onderscheiden van andere aanbieders. Welke dat zijn? Dat leggen we je hier uit.

Onbetwist specialist in ergonomie

We zijn als specialist in kantoormeubelen Utrecht vooral een onderneming die gespecialiseerd is in ergonomie. Dit neemt een steeds prominentere plaats in binnen de wereld van kantoormeubelen Utrecht. Met ergonomie kies je simpelweg voor de ideale werkhouding. Een ergonomische stoel bijvoorbeeld, biedt de perfecte ondersteuning voor het menselijk lichaam. Het is een gegeven dat de mens niet geschikt is om langdurig te zitten. Dat lukt alleen als je steeds perfecte ondersteuning geniet. Onze ergonomische stoelen bieden dat, zoals ook de zit sta bureaus die we bieden symbool staan voor het nieuwe werken. Je werkt dan afwisselend staand of zittend en kunt het zo prima de hele dag volhouden. Je voorkomt met ergonomie bovendien dat je te maken krijgt met klachten aan de rug, schouders of de nek.

We onderscheiden ons ook al nadrukkelijk vanwege de verleende service

Waar we ons ook al mee weten te onderscheiden is onze service. We leveren door zowel heel Nederland als België en hebben bovendien de beschikking over een eigen montagedienst. Ook de service die onze specialisten van kantoormeubelen Zwolle bieden, wordt alom geroemd. Zo kunnen zij je volledig bijpraten over ergonomie en uiteraard over de aangeboden producten. Ze helpen je bij het maken van de juiste keuzes in elk geval.

Ons brede aanbod spreekt echt iedereen aan

Dan het brede aanbod. Wat betreft zitmeubilair hebben we ontzettend veel te bieden. Dat gaat veel verder dan alleen de bureaustoelen. Zo bieden we je ook de beste vergaderstoelen, terrasstoelen, stoelen voor in de kantine en krukken. We bieden ze in alle soorten en maten en in alle kleuren van de regenboog.

Ook de tafels en bureaus zijn uiteraard ergonomisch

Bij deze stoelen hoort natuurlijk ook een prima en ergonomische tafel of bureau. Ook nu kunnen we je opnieuw alle mogelijke soorten en maten bieden. En daar zit altijd precies een bureau of tafel bij die aansluit bij jouw wensen en die past bij de rest van je kantoor of thuiswerkplek. Natuurlijk zijn ook onze tafels en bureaus steeds volledig instelbaar. Want ergonomie gaat verder dan alleen het kiezen van een juiste stoel.

Zorg voor een nette werkruimte en kies voor voldoende opbergmogelijkheden

Als je een kantoor of een thuiswerkplek inricht, dan doe je dat natuurlijk bij de specialist in kantoormeubelen Utrecht. Wij hebben ook nadrukkelijk gedacht aan het feit dat je de beschikking wit over een kast of opbergruimte om zo je werkplek steeds netjes te houden. Bij ons kies je voor allerlei verschillende kasten, ook weer in verschillende stijlen en in diverse soorten en maten. Ook op het gebied van brandkasten en privékluizen voor waardevolle spullen kunnen we je op de beste manier bedienen. Met een bureau, een ergonomische stoel en voldoende opbergruimte staat het geraamte van je werkplek.

Met onze accessoires maak je jouw werkplek helemaal af

Dan is het nog zaak om bij ons als specialist in kantoormeubelen Utrecht te kiezen uit passende accessoires. Met deze accessoires maak je het helemaal af. CPU houders, akoestische panelen, scheidingswanden, kantoormachines en afvalbakken. Alles wat nodig is om het kantoor helemaal af te maken hebben we voor je in de aanbieding. Zo is je kantoor af en netjes en kun je met een gerust hart ook gasten thuis ontvangen, als je via de specialist in kantoormeubelen in Utrecht je thuiswerkplek hebt ingericht.

Check ook het aanbod van gebruikt meubilair van de specialist in kantoormeubelen Utrecht

Check zeker ook ons aanbod aan gebruikt meubilair. We kopen regelmatig grote partijen in waardoor steeds sprake is van een wisselend en dus interessant aanbod. De gebruikte meubelen worden voor ze te koop aangeboden worden eerst gecheckt en mankementen worden meteen verholpen. Zo koop je voor een zeer vriendelijke prijs meubilair waar je nog echt jarenlang vooruit kunt. En zo hebben we dus echt veel te bieden. Kwaliteit staat bij ons voorop en om die reden vind je bij ons ook alleen producten van alom gerespecteerde merken.

Kantoormeubelen Utrecht kan je echt alles bieden op het gebied van kantoormeubelen

Kantoormeubelen Utrecht kan je echt alles bieden. Ben je woonachtig in de regio Zwolle, dan kun je ook prima onze showrooms in Zwolle en Amersfoort bezoeken. Overal word je vakkundig wegwijs gemaakt en worden de mogelijkheden van ergonomie uitvoerig toegelicht. Overal vind je een breed aanbod aan zowel nieuwe als gebruikte meubelen en overal betaal je nooit de hoofdprijs voor de kwalitatief uitstekende kantoormeubelen. Nergens anders kun je zo snel slagen en nergens anders houd je zoveel geld over na een middagje shoppen. Voor de beste werkplek kies je dus altijd voor de specialist in kantoormeubelen Utrecht. Dan weet je dat je een nette en ergonomische werkplek kunt realiseren en dat is tegenwoordig gewoon heel erg belangrijk.

Laat de bestelde meubelen gewoon bij je thuis bezorgen

Laat je bestelde meubelen gewoon bij je thuis bezorgen en laat onze montagedienst je helpen bij het monteren van de meubels. Dan weet je zeker dat je jarenlang plezier gaat beleven aan de meubelen en dat je wanneer je kiest voor ergonomie je gevrijwaard blijft van klachten en dat je gedurende heel de dag lekker productief blijft! Dat zal ook werkgevers als muziek in de oren klinken, maar is ook voor elke zelfstandige ondernemer erg belangrijk. Je weet dus waar je moet zijn als je de beste kantoormeubelen wilt kopen en dat ook nog eens tegen de laagste prijs.