Kantoormeubelen Zwolle

Kantoormeubelen Zwolle bekijk onze webwinkel

Nieuw en gebruikte kantoorinrichting zwolle

Voor uw kantoor, leslokaal, kantine, magazijn en garderobe in Zwolle, biedt Pijlman kantoormeubelen Zwolle een zeer compleet assortiment. Wij leveren aan bedrijven, scholen en zorginstellingen in Zwolle en omgeving complete inrichting in nieuw en tweedehands. Het bureau, de bureaustoel, de roldeurkast, het zit-sta bureau enz bieden wij aan tegen zeer scherpe prijzen. Ons assortiment is van hoogwaardige kwaliteit van gerenomeerde merken als Viasit, Interstuhl, Ahrend, BMA, Comforto, Gispen enz. 

het assortiment kantoormeubelen en schoolinrichting

In onze webwinkel bieden wij een zeer compleet assortiment kantoormeubelen en schoolinrichting. De kantoormeubelen en schoolinrichting uit onze webshop Pijlman-kantoormeubelen.nl bieden wij aan uit ons basis assortiment. In onze showroom is het assortiment kantoormeubelen en schoolinrichting uitgebreider. Maatwerk en speciale wensen kunnen wij invullen. 

Levering in Zwolle

Wij leveren in Zwolle en omgeving. De levering van de inrichting van uw kantoor, school en zorginstelling is gratis. Leveren en monteren van alle goederen bieden wij als service. Daarbij geven onze deskundige monteurs graag uitleg over de inrichting welke u bij Pijlman kantoormeubelen Zwolle heeft gekocht. 

 Bureaustoel op proef

Een bureaustoel kunt u uitproberen. In ons assortiment voeren wij oa het merk Viasit. Viasit is een Duits fabrikaat. Een bureaustoel met een uitstekende kwaliteit welke volledig voldoet aan de ARBO en NEN normen. Wij bieden deze stoel aan op proef aan. Gratis wordt de proefstoel bij u langsgebracht. uitvoering uitleg maakt dat u de stoel op juiste wijze gebruikt. Proef stoel in Zwolle is dan ook geen enkel probleem.

Bezoek onze ruime showroom van 3200m2

Onze showroom is gevestigd in Zwolle. U kunt vinden op marslanden G. Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze showroom. tijdens dit bezoek geven wij graag deskundig advies en tonen u de mogelijkheden voor de inrichting van uw bedrijf, school of werkplek thuis te Zwolle.


Scroll
naar boven