Pijlman kantoormeubelen zwolle

 

Over Pijlman kantoormeubelen Zwolle

Pijlman Kantoormeubelen uit Zwolle is een dynamisch, no-nonsense familiebedrijf wat al ruim 35 jaar actief is op de zakelijke, zorginstellingen en particuliere markt. Goede service, uitstekende kwaliteit en scherpe prijzen staan bij ons op nummer 1. Wij bieden nieuwe en gebruikte kantoormeubelen:  bureaustoelen, bureaus, roldeurkasten, draaideurkasten, kantinemeubilair, schoolmeubilair enz. 

Een passende oplossing waarbij een combinatie van nieuw en tweedehands kantoormeubilair mogelijk is gaan wij graag met u uitwerken. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw huidige meubilair een nieuw uiterlijk te geven Refurbished meubilair. Al onze meubelen voldoen aan ARBO en NEN- normen, van gerenomeerde merken zoals Viasit, Ahrend, Bma, VItra, Gispen, FP collection enz. en zijn uit voorraad leverbaar waardoor  wij in staat zijn om op korte termijn uw kantoor of thuiswerkplek in te kunnen richten.

Pijlman kantoormeubelen is gevestigd aan de Baileystraat 10 op bedrijventerrein Marslangen G te Zwolle. Hier bevind zich onze showroom en het magazijn van ruim 3300 m2  Wij leveren meubilair door heel Nederland en ons eigen team van ervaren en bekwame medewerkers zorgt dat uw aankoop vakkundig bij u wordt afgeleverd. Door onze snelle levering, vakkundig gemonteerd en deskundig advies verwachten wij naar tevredenheid u tot een langdurige relatie te maken.

Ergonomie, kwaliteit, duurzaam en circulair assortiment tegen zeer scherpe prijzen.

Pijlman kantoormeubelen biedt u:

  • Een ruim assortiment nieuw en tweedehands kantoormeubilair
  • Nieuwe en tweedehands kantoormeubelen die voldoen aan de Arbo en NEN normen
  • Nieuwe en tweedehands kantoormeubelen met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. 
  • Gratis levering* en montage van uw aankoop
  • Snelle leveringen, door onze grote voorraad.
  • Persoonlijke service en advies op maat van A tot Z 

Tot ziens bij Pijlman Kantoormeubelen in Zwolle!


Scroll
naar boven