7000m2 showroom in Zwolle en Amersfoort

Professioneel advies op maat

Gratis bezorging boven €199

Retourneren

14 dagen retourrecht

Wanneer u een bestelling heeft ontvangen van Pijlman kantoormeubelen in Zwolle kunt u de bestelling, of een deel daarvan, te allen tijde binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden, naar ons terug sturen. Indien mogelijk in originele verpakking en in orginele staat. Na ontvangst en goedkeuring krijgt u hierover bericht. Het door u betaalde bedrag zal terug worden gestort op uw bankrekening, mits 100% in nieuwstaat.

Een aantal artikelen kunt u helaas niet ruilen. Hieronder vallen op maat gemaakte artikelen. Pijlman kantoormeubelen behoudt zich het recht voor om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het factuurbedrag te crediteren, wanneer het product reeds gebruikt of beschadigd is.

Aanvraag retourzending

U kunt het product of de volledige bestelling naar onderstaand adres terug sturen en wij stellen het op prijs als u daar aan vooraf contact met ons opneemt. U bent ons in geen enkel geval een verklaring verschuldigd. Wel vernemen wij graag van u of het onderdeel geruild mag worden of dat wij het bedrag terug moeten storten op uw bankrekening.

Garantie

Indien een product binnen de wettelijke garantietermijn, buiten uw schuld om kapot gaat, dan neemt Pijlman kantoormeubelen Zwolle uw aanvraag voor garantie altijd in behandeling. U kunt een aanvraag voor garantie indienen door contact met ons op te nemen. Graag ontvangen wij een duidelijke omschrijving van de vermoedelijke reden waardoor het onderdeel kapot is gegaan.

Adresgegevens

Pijlman kantoormeubelen Zwolle B.V.
Baileystraat 10
8013 RV Zwolle