Designstoelen

Designstoelen

Foto-tabel Lijst

1-24 of 290

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-24 of 290

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Designstoelen

Elk bedrijf heeft zijn eigen uitstraling, het ene bedrijf gaat daarin verder dan de andere. Met het designmeubilair van Pijlman kantoormeubelen uit Zwolle geeft u elke ruimte in uw bedrijf een positieve en professionele uitstraling. De invloed die deze uitstraling kan bieden wordt door veel mensen onderschat.

Binnen ons ruime assortiment vindt u verschillende mogelijkheden die goed zullen passen binnen de stijl die u voor ogen heeft. Wij zijn leverancier van verschillende merken designsstoelen uit Nederland maar ook uit Italië zoals Pedrali en Infinty. In onze showroom hebben wij een ruime opstelling designmeubelen en samen met onze deskundige verkopers kunt u een keuze maken die past binnen de huisstijl van uw bedrijf.

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan in het leveren van meubilair aan allerlei bedrijven en overheidsinstellingen. Dankzij deze ervaring zijn wij in staat om als betrouwbare partner samen met u een totaalplan op te stellen voor de inrichting van uw kantoor, wacht- of vergaderruimte.


Scroll
naar boven