Wicanders Autentica PVC / Kurk vloeren

 

Wicanders Cork-TechNaast een ruim aanbod kantoormeubilair is Pijlman dealer van kurk / PVC vloeren van het gerenommeerde merk Wicanders. De Authentica lijn van Wicanders is uitermate geschikt voor projectmatig gebruik door de extreem hoge slijtvastheid en eenvoudige montage.

De vele dessins die verkrijgbaar zijn binnen de Authentica lijn zijn niet zo maar een mooie vloer.  De Cork-Tech technologie bestaat uit een unieke structuur van meerdere lagen die gebruik maakt van de exclusieve eigenschappen van kurk. Een natuurlijke grondstof met zeer goede eigenschappen qua isolatie en schokabsorptie. Kurk levert comfort, geluidsreductie, thermische isolatie en duurzaamheid.

De toplaag van 0,55mm dik is speciaal ontwikkeld voor zwaar loopverkeer, met een harde toplaag die bestand is tegen krassen, vlekken en andere alledaagse ongelukjes, maar die niet glad wordt als deze nat wordt. Of het nu om de vloer van een huis vol kinderen of een openbare ruimte.

Authentica kan er een leven lang tegen, met 25 jaar garantie op gebruik in woonhuizen en 15 jaar garantie in commerciële ruimten.

Klik hier voor een overzicht van de vele dessins die verkrijgbaar zijn.

Bestel hier uw Wicanders Authentica PVC/kurkvloer

 

Alle voordelen van een Wicanders Authentica vloer op een rij:

Loopcomfort 

Dankzij de natuurlijke flexibiliteit die inherent is aan kurk zijn voerbedekkingen van Wicanders bijzonder comfortabel om op te lopen. Studies tonen aan dat na 45 minuten lopen op verschillende materialen, kurk een bijzonder goede comfortbeleving geeft.

Schokbestendigheid
De elasticiteit en de samendrukbaarheid van kurk maken het mogelijk dat dit materiaal zich uitstekend kan aanpassen aan druk.  Dit leid tot een stevige vloerbedekking die bijzonder duurzaam is. Testen hebben aangetoond dat kurkvloeren van Wicanders schokken het beste absorberen.

Stilte
Kurk zorgt voor natuurlijke akoestische isolatie. Volgens proeven dempt een vloer met kurk het loopgeluid tot maar liefst 53%. Dankzij de honingraatstructuur bestaat kurk grotendeels uit lucht, waardoor trillingen en geluid geabsorbeerd worden.

Natuurlijke warmte isolatie
Kurk is een natuurlijke thermische isolator. Onderzoeken tonen aan dat kurk het meest efficiënte materiaal is om de dispersie van energie te voorkomen. Dankzij het lage thermische geleidingsvermogen, kan de warmte niet ontsnappen en blijven vloeren op een ideale temperatuur gedurende het hele jaar.

Bewegingsvrijheid
Het perfecte evenwicht tussen een stevige ondergrond bij het neerkomen van uw voeten en veerkracht voor het behoud van uw gewrichten. Testen tonen aan dat vloerbedekking van Wicanders het perfecte evenwicht biedt tussen harde en zachte vloeren. Spanningen en vermoeidheid bij het lopen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

 


Scroll
naar boven