7000m2 showroom in Zwolle en Amersfoort

Professioneel advies op maat

Gratis bezorging boven €199

Fauteuils

Fauteuils

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 25

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 25

Pagina
per pagina

Fauteuils

Natuurlijk is het in een werksituatie in eerste instantie zaak dat een stoel voor de juiste ondersteuning zorgt en je gevrijwaard houdt van klachten aan de spieren in de nek, rug en schouders. Aan de andere kant wil je me een stoel vaak ook iets uitstralen. Met de fauteuils van Pijlman straal je altijd iets uit. En de uitstraling kan heel bepalend zijn voor de bedrijfsvoering.

Een investering in fauteuils verdient zich altijd weer terug

Je ontvangt je gasten op een goede fauteuil die er ook nog eens goed uitziet. Dat is wat de veeleisende klant van nu zich wenst. Investeren in fauteuils verdient zichzelf dus altijd terug. Met fauteuils kun je invulling geven aan dat wat je uit wilt stralen. En net zoals geldt voor andere stoelen, biedt Pijlman weer een prachtig aanbod fauteuils van alleen de beste kwaliteit en van de bekende merken. Bijzonder is wel dat Pijlman Kantoormeubelen ook een mooi aanbod aan tweedehands fauteuils aanbiedt. Ook deze fauteuils voldoen nog aan alle gestelde eisen en zijn er nog steeds prima uit. Uiteraard worden de gebruikte fauteuils wel tegen een scherpe prijs aangeboden als de nieuwe stoelen. En zo biedt Pijlman Kantoormeubelen prachtige fauteuils voor elk budget. Voor wie budget minder interessant is, Pijlman Kantoormeubelen werkt met alleen de stoelen van gerenommeerde merken. Het wil simpelweg kwaliteit leveren. Op de fauteuils krijg je uiteraard garantie.

Enorm groot aanbod bij Pijlman Kantoormeubelen

Met fauteuils geef je elke ruimte extra uitstraling. En bovendien steeds precies die uitstraling die bij jou en jouw bedrijf past. Of een in je werkruimte thuis, wanneer je gasten krijgt. Je krijgt maar een keer de kans om een eerste indruk te maken, met een mooie fauteuil van Pijlman Kantoormeubelen is de kans groot dat je een verpletterende eerste indruk maakt. Het voert te ver om alle fauteuils die aangeboden worden en beschrijven. Dat kun je prima zelf online doen, terwijl je ook de showrooms in Zwolle en Amersfoort kunt bezoeken. Dat laatste kan zeer de moeite waard zijn, zeker als je waarde hecht aan de deskundige adviezen die je krijgt van de specialisten van Pijlman Kantoormeubelen.

Klassieke touch met uitnodigende lijnen

Binnen het aanbod valt de fauteuil van Noomi in de vorm van een lounge fauteuil echt op, naar een ontwerp van de bekende Susanne Grondlund. De stoel heeft een modern, klassieke touch en zeer uitnodigende lijnen. De vierpoots stoel heeft een frame van chroom en is bovendien in heel veel verschillende kleuren leverbaar. Overigens zijn ze bij Pijlman Kantoormeubelen echt van de details. Als jij dat ook bent, overweeg dan een passende poef bij de fauteuil te kopen. Bij Pijlman Kantoormeubelen vind je in poef van Wow altijd een passende poef die het geheel nog beter af maakt en nog meer uitstraling geeft.

Elke ruimte krijgt meteen een extra boost

Bijzonder fraai zijn ook de varianten van Moai, in de vorm van de swivel bijvoorbeeld. Deze designstoelen zijn gestoffeerd met een extra kussen en dat biedt nog weer eens extra zitcomfort. Want behalve dat een fauteuil heel fraai moet zijn, moet het zitcomfort uiteraard ook erg goed zijn. De fauteuils misstaan bij geen enkel luxe bureau en geven elke ruimte meteen een boost. De materialen waarvan de stoelen zijn gemaakt, zijn volledig recyclebaar. Omdat gebruikt gemaakt wordt van polypropyleen, zijn de stoelen ook buiten te gebruiken, Je vindt dus ook nog een zeer veelzijdige fauteuils bij Pijlman Kantoormeubelen.

Fraai gestoffeerd design van Italiaanse komaf

Je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld de Log Sofa 368, een fraai gestoffeerd design van Italiaanse komaf. Log Soda heeft oog voor eenvoud en groeit vaak uit tot een heuse eyecatcher. Dat geldt ook voor de Laja 887, een luxe fauteuil dat rust op een modern, kruisvoets onderstel. De Laja 887 heeft een vaste zithoogte en het frame is leverbaar in verschillende kleuren. Bij de afwerking wordt gebruikt gemaakt van poedercoating.

Meer dan alleen maar de mooiste producten

Behalve voor fauteuils is het aanbod van Pijlman Kantoormeubelen veel breder. Niet voor niets wordt de specialist met showrooms in Zwolle en Amersfoort ook wel de werkplekinrichter genoemd, want de specialisten kunnen als geen ander thuis of op kantoor een perfecte werkplek voor je realiseren. Want behalve de beste en mooiste fauteuils, biedt Pijlman ook alleen de beste stoelen, bureaus, kasten, horeca meubilair, banken, magazijninrichtingen en accessoires.

Koop online of bezoek de showrooms in Zwolle of Amersfoort

Pijlman biedt de producten zowel online aan als in de twee prachtige showrooms in Zwolle en Amersfoort. Uiteraard wil je steeds de beste ondersteuning en wil je steeds goed afgewogen keuzes maken. De specialisten van Pijlman Kantoormeubelen geven je het best denkbare en onafhankelijke advies. Bovendien kunnen ze je alles vertellen over de juiste zithouding ook als het om fauteuils gaat. Want ergonomie geldt niet alleen voor bureaustoelen, ook op je fauteuil moet je steeds de juiste zithouding aannemen om spierproblemen aan de nek, schouders en rug te voorkomen. Dergelijke klachten zijn vaak het resultaat van een verkeerde houding en kunnen uiteindelijk zorgen voor klachten die je het werken verder onmogelijk maken.

Uitstraling en het maken van de eerste indruk

In eerst instantie is de focus van zowel de ondernemer als de particulier gericht op de juiste zithouding en de functionaliteit van kantoormeubelen. Met een stoel of ander meubelstuk moet je vooral goed kunnen werken. De uitstraling van een stoel speelt echter ook een belangrijke rol. Onderken jij als ondernemer het belang van uitstraling en een zekere mate van klasse, doen zoek je bij Pijlman een fauteuil uit. Uitstraling en het maken van een eerste indruk gaan hand in hand en Pijlman begrijpt dat. Het biedt daarom, fauteuils aan die hele erg verschillend zijn maar gemeen hebben steeds voor een frisse en goede uitstraling te zorgen. Het aanbod is erg groot. Daarom kan gerust gesteld worden dat je bij de specialist met showrooms in Zwolle en Amersfoort altijd precies die stoel vindt die je zoekt. Vergeet zeker ook niet om het aanbod aan tweedehands fauteuils te checken. Want ook dat zijn kwalitatief uitstekende die nog wel even meegaan.