7000m2 showroom in Zwolle en Amersfoort

Professioneel advies op maat

Gratis bezorging boven €199

Leerlingstoelen

Leerlingstoelen

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 25

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 25

Pagina
per pagina

Leerlingstoelen

Leerlingstoelen? Ook die koop je bij Pijlman Kantoormeubelen. Ook nu geldt dat je echt iets te kiezen hebt en dat je altijd precies die leerlingstoelen vindt die je zoekt en die passen bij de rest van de inrichting. Kenmerk van leerlingstoelen is dat ze tegen een stootje kunnen en dat ze gemakkelijk te reinigen zijn. Check bij Pijlman Kantoormeubelen ook het aanbod tweedehands stoelen en kantoormeubilair. Deze uitstekende producten worden je uiteraard tegen een zeer aantrekkelijke prijs aangeboden. Je weet dus waar je voortaan naar toe gaat als het om kantoormeubilair gaat.

Leerlingstoelen zijn stabiel, robuust en gemakkelijk te reinigen

Opvallend aan leerlingstoelen is dat ze een stevig onderstel hebben met vaak een kunststof zitting en rug. De stoelen zijn stabiel, robuust en je houdt ze gemakkelijk schoon. Ook nu heb je bij Pijlman weer de keuze uit de basis leerlingenstoelen, zonder opsmuk en gewoon goed én de meer exclusieve leerlingstoelen. Dat er voor elke organisatie een passende leerlingstoel beschikbaar is staat buiten kijf.

Tips over het aannemen van de juiste zithouding

Uiteraard gaat het om stoelen die een goede zithouding garanderen. Want ergonomie speelt ook bij Pijlman Kantoormeubelen een belangrijke rol. Daar kunnen de specialisten van dé werkplekinrichter je veel meer over vertellen, zoals je ze ook tips kunnen geven over hoe je een juiste zithouding aanneemt. Zo worden ernstige klachten aan de nek en de schouders voorkomen.

Van de meer basis leerlingenstoel tot de meer exclusieve stoelen

De leerlingstoelen zet je op verantwoorde wijze in elke school ruimte in. De zitting is voorgevormd en de stoelen zijn allemaal erg gemakkelijk te onderhouden. Daarbij is veelal gebruik gemaakt van gebruiksvriendelijke materialen. Kijk maar eens naar de leerlingenstoel KK, verkrijgbaar bij Pijlman Kantoormeubelen in twee verschillende varianten. Deze leerlingstoel beschikt over een solide vierpoots onderstel. Ook het merk Celis vind je terug bij Pijlman Kantoormeubelen. Deze stoelen worden omschreven als comfortabel met maximale functionaliteit. De stoelen zijn gemaakt van 100 procent recyclebaar. Het onderstel is van kunststof. Bijzonder is wel de SW van Celis. Dit is een zeer hippe leerlingstoel op zwenkwielen. De stoel heeft een kunststof voetkruis. Optioneel is de stoel met opdekstoffering beschikbaar.

Met een knop op de achterkant voor de jas of de tas

Zoek je bijzondere leerlingenstoelen? Denk dan eens aan de Iris LR SW/F. De zitting is gestoffeerd en op de achterkant van de stoel vind je een knop waaraan de jas of de tas opgehangen kan worden. Over functioneel gesproken. Leuk en praktisch zijn zeker ook de Tim kleuterstoelen. Deze stoel heeft een zitting en rug uit voorgevormd multiplex en bestaat voor het overige uit massief beukenhout. Dit maakt de stoel zeer stabiel.

Pijlman is niet alleen specialist in stoelen

Pijlman Kantoormeubelen staat bekend als specialist in stoelen. Daarmee doe je Pijlman echter toch wat te kort, want je vindt er echt alles voor het inrichten van een werkplek. Dus ben je er ook voor kasten, banken, bureaus, magazijninrichting en accessoires aan het juiste adres, zoals het ook erkend leverancier is van horecameubilair. Daarbij heeft Pijlman Kantoormeubelen ook een groot aanbod van gebruikt kantoormeubilair. Ook deze producten mogen er nog zijn en voldoen nog steeds aan de gestelde normen. Je koopt dit meubilair uiteraard voor een vriendelijke prijs, zoals dit overigens ook geldt voor de nieuwe producten.

De beste ergonomie en de juiste zithouding

Bij Pijlman Kantoormeubelen verkoop je meer dan alleen leerlingstoelen. Mocht je nou op zoek zijn naar andere stoelen, dan kun je er ook terecht voor bureau- en terrasstoelen, kantinestoelen en fauteuils, om slechts het topje van de ijsberg te benoemen. De stoelen bieden allemaal de beste ergonomie en voldoen aan de eisen zoals die zijn vastgelegd door de Arbo. Als mensen stoelen kopen, gaat het behalve over het uiterlijk van de stoelen steeds vaker over zaken als zithouding en ergonomie. Dit is ook belangrijk, omdat er toch nog steeds veel mensen klachten aan de spieren krijgen door een verkeerde zithouding. Behalve over de producten, kunnen de specialisten van Pijlman Kantoormeubelen je ook alles vertellen over wat dan precies een goede zithouding is. Op die manier werk jij voortaan zonder dat er klachten aan je nek, schouders of rug ontstaan.

Aantrekkelijke prijzen voor zowel de nieuwe als de gebruikte producten

Vind je de juiste leerlingstoelen bij Pijlman Kantoormeubelen, dan worden de stoelen uiteraard geleverd en desgewenst gemonteerd. Je kunt er voor kiezen de stoelen online aan te schaffen, je kunt echter ook een bezoek brengen aan de showrooms in Zwolle en Amersfoort. Daar kun je een van de medewerkers van Pijlman altijd aanschieten voor vragen over de producten en over ergonomie. Typisch is ook de betaalbaarheid van de producten van Pijlman. En dat voor zowel de nieuwe als de gebruikte producten. Want de prijs- kwaliteitsverhouding die Pijlman Kantoormeubelen hanteert mag gerust uniek genoemd worden.

Leerlingenstoel met met een zeer handige handgreep

Om je toch nog een aantal tips te geven over leerlingstoelen, onder deze stoelen valt ook de stahulp ST100. Deze stoel biedt met name ondersteuning als de leerlingen staand aan de slag gaan. De zitting is draaibaar en in een hoek verstelbaar. Bovendien beschikt de stoel over een handige handgreep. Daarnaast is ook de leerlingstoel KKS een aanrader. Deze stoel heeft een slede onderstel. De stoel is er in twee uitvoeringen en in drie kleuren. Deze stoel geldt als een zeer nette en solide leerlingenstoel. Voor de kleuters is er ook de kleuterstoel Tom. De stoel heeft een zitting en rug uit multiplex, de rest van de stoel bestaat uit massief beukenhout. Standaard zijn deze stoelen voorzien van kunststof glijders.

De ideale partner om je werkplek in te richten

Zoek je naar de perfecte leerlingenstoel? Dan doe je online zaken met Pijlman Kantoormeubelen of bezoek je de showrooms in Zwolle of Amersfoort. Dan profiteer je van aantrekkelijke prijzen, krijg je advies van gespecialiseerde medewerkers en kies je voor de beste service. Je richt er meteen heel je werkplek in, want het aanbod van Pijlman Kantoormeubelen is zo breed, dat je er gemakkelijk een werkplek realiseert die tot in de details is afgewerkt. En dat voor weinig geld!