7000m2 showroom in Zwolle en Amersfoort

Professioneel advies op maat

Gratis bezorging boven €199

Vergaderstoelen

Vergaderstoelen

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 64

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 64

Pagina
per pagina

Vergaderstoelen

Voor elk bedrijf is ook de vergaderruimte een heel belangrijke ruimte. Het is niet alleen de plaats waar je medewerkers vergaderen, het is ook de plaats waar je vaak bezoekers en potentiële klanten ontvangt. Die mensen wil je altijd ontvangen in een nette en comfortabele ruimte en die laat je zitten op alleen de beste vergaderstoelen.

Buitengewoon veel keuze bij Pijlman Kantoormeubelen

Vergeet niet dat een vergadering best enige tijd kan duren. Dat maakt dus dat je lang op de vergaderstoel zit en dat vraagt weer om een comfortabele stoel die voldoende ondersteuning biedt. Bij Pijlman Kantoormeubelen is er buitengewoon veel keuze. Zo heb je de stoelen met en zonder bekleding, stoelen die wel en niet stapelbaar zijn en heb je bij Pijlman vooral stoelen die zorgen voor een actieve zithouding. Die actieve zithouding staat voor een snellere en productievere vergadering. Wat betreft de uitstraling wil je vaak stoelen die een zekere mate van professionaliteit uitstralen. Aan de andere kant biedt de woninginrichter ook wat meer speelse vergaderstoelen. Het is maar net wat je wilt; Pijlman Kantoormeubelen heeft het allemaal.

Vergaderstoelen van Pijlman Kantoormeubelen zijn zeer betaalbaar

De stoelen van Pijlman Kantoormeubelen zijn nieuw al prima betaalbaar. De specialist in kantoormeubelen biedt echter ook tweedehands stoelen aan. Dan denk je in eerste instantie vaak aan stoelen die van mindere kwaliteit zijn, niets is echter minder waar. Ook de tweedehands vergaderstoelen zijn namelijk van uitstekende kwaliteit en voldoen aan de normen. Ze zien er nog prima uit en je koopt ze dus tegen een scherpe prijs. Ook zeer de moeite waard dus.

Een vergaderruimte straalt professionaliteit uit

De vergaderruimte is belangrijk. Daar ontstaan vaak de ideeën en worden plannen gesmeed voor de toekomst, het is echter ook de ruimte waar je met de klant en potentiële klanten praat. De vergaderruimte dient dus professionaliteit uit te stralen en dermate ingericht te worden dat je snel en productief vergadert. Comfort is gewenst, en daar horen gewoon goede vergaderstoelen bij. Het aanbod is zeer divers. De Contorno sledestoel, de Laja 881, 887, 885 en 884, Lady-K, Celis-SW, Butterfly, Ago, FP Collection; het zijn zomaar wat stoelen die perfect in elke vergaderruimte passen. Het is maar net wat jouw smaak is en welke stoel past bij de rest van de inrichting.

Mooi voorbeeld is de Pisa conferentiestoel in zwart kunstleder

De door Pijlman aangeboden kantoormeubelen voldoen aan de regels en zijn goedgekeurd door de Arbo. Dat geldt ook voor de gebruikte vergaderstoelen. Daarbij wil het oog ook wat. Wil je dat de vergaderruimte er strak uitziet met de juiste tafels en de mooiste vergaderstoelen. Neem nou de conferentiestoel Pisa, een zeer luxe vergaderstoel, die omdat het over wieltjes beschikt ook nog eens verrijdbaar is. Deze vergaderstoelen zijn er onder meer in zwart kunstleder. Het is zomaar een voorbeeld uit het zeer brede aanbod van Pijlman Kantoormeubelen.

Bezoek de showrooms in Zwolle en Amersfoort

Als geen ander is Pijlman Kantoormeubelen in staat voor de perfecte vergaderstoelen te leveren, al dan niet in nieuwe en gebruikte vorm. Daarnaast kan het als erkend werkplekinrichter ook zorgen voor de rest van het interieur. Pijlman Kantoormeubelen levert namelijk ook alleen de beste bureaus, kasten, horeca meubilair, banken en fauteuils en magazijninrichting en accessoires. En dat in zowel nieuwe als gebruikte vorm. De vergaderstoelen kun je net als de rest van het aanbod prima online kopen. Het is echter ook zeer de moeite waard om een bezoek te brengen aan de showrooms in Zwolle of Amersfoort. Vergeet dan vooral niet de specialisten te vragen naar de verschillende mogelijkheden van de vergaderstoelen en laat je voorlichten over wat nou eigenlijk de perfecte zithouding is. Want ook op dat vlak beschikt men bij Pijlman Kantoormeubelen over heel erg veel expertise en ervaring. Uiteraard worden de vergaderstoelen keurig en gratis bij je afgeleverd en eventueel gemonteerd.

Breed aanbod stoelen bij Pijlman Kantoormeubelen

Vergaderstoelen maken onderdeel uit van een groot aanbod van stoelen die Pijlman Kantoormeubelen te bieden heeft. Je bent er ook voor de beste nieuwe en gebruikte bureaustoelen, ook al zeer ergonomische stoelen die een juiste lichaamshouding garanderen en zo spierklachten aan de rug nek en schouders helpen te voorkomen. Daarnaast is er een breed aanbod van nieuwe en gebruikte fauteuils, terwijl je in de showrooms in Zwolle en Amersfoort ook kunt kiezen uit een zeer breed aanbod van kantinestoelen en zeker ook designstoelen. In de zomer wil je het liefst een beroep doen op terrasstoelen die je buiten kunt laten staan en dus weerbestendig zijn. Ook die stoelen vind je bij Pijlman Kantoormeubelen, zoals dat ook geldt voor werkstoelen en barkrukken, eventueel een prima aanvulling bij de kantine stoelen die je bij Pijlman Kantoormeubelen aan kunt schaffen. Ook scholen doen goede zaken bij Pijlman, want het aanbod nieuwe en gebruikte leerlingstoelen mag er zeker ook zijn.

Een perfecte stoel voor elk budget

Voor de vergaderstoelen en de andere stoelen betaal je bij Pijlman Kantoormeubelen nooit teveel. Check zeker ook het aanbod gebruikte stoelen dat Pijlman te bieden heeft. Conclusie? Er is voor iedereen een geschikte stoel beschikbaar bij Pijlman, ongeacht hoe groot of klein uw budget is. Maak er gebruik van!

Pijlman Kantoormeubelen: alles onder één dak

Bij Pijlman Kantoormeubelen houdt men van een perfect afgewerkte kantoorinrichting waar niets over het hoofd wordt gezien. Daarom vind je behalve vergaderstoelen allerhande accessoires die van elke vergaderruimte een functionele ruimte maken en die je medewerkers helpen perfect werk te leveren. Met akoestische panelen bijvoorbeeld, kun je werkplekken scheiden, terwijl Pijlman Kantoormeubelen ook zichtschotten, scheidingswanden, bureaulampen en producten voor een garderobe aanbiedt. Ook afvalbakken zijn in het assortiment van de werkplekinrichter opgenomen, net als bureau accessoires, CPU houders, kantoormachines, laptoptassen, presentatiemiddelen, voetsteunen en vloermatten. Bij Pijlman vind je alles onder één dak. En dat dus zonder dat je er de hoofdprijs betaalt. Bij Pijlman Kantoormeubelen komt men de klant tegemoet, iets dat ook blijkt uit het ruime aanbod van goedkopere, tweedehands producten. Gebruikt of nieuw, Pijlman levert alleen producten die voldoen aan de normen en die bovendien een lust voor het oog zijn.