7000m2 showroom in Zwolle en Amersfoort

Professioneel advies op maat

Gratis bezorging boven €199

Kantoormeubelen Almelo

Bent u op zoek naar kantoormeubilair tegen zeer scherpe prijzen, uitstekende kwaliteit en met een goede service? Bij ons vindt u een ruim assortiment nieuw en tweedehands kantoormeubelen. Een kast, bureau, ladeblok, bureaustoel, deskbike maar ook de complete horeca inrichting voor uw thuiswerkplek of bedrijf, bieden wij aan. 30 jaar ervaring met het leveren van de thuiswerkplek en de complete inrichting van uw kantoor, kantine en magazijn maken dat wij een specialist zijn. Graag nodigen wij u uit in onze ruime showroom nabij Almelo, waar u alle kantoormeubelen kunt bekijken. Ook komen we graag bij u langs in Almelo voor een deskundig gesprek. Op basis van dit gesprek kunnen wij uw wensen inventariseren, om aan de hand daarvan u een passende aanbieding te doen. 

Nieuw en gebruikte kantoormeubelen Almelo

In onze webshop vindt u een compleet assortiment nieuwe en tweedehands kantoormeubelen. Ons assortiment bestaat onder andere uit bureaus, bureaustoelen (volgens arbo en nen normen) en archiefkasten. Bij ons vindt u nieuwe en tweedehands kantoormeubelen van uitstekende kwaliteit en altijd voor de scherpste prijs. In enkele stappen kunt u uw nieuwe kantoorinrichting voor zowel de thuiswerkplek als wel een compleet kantoor bestellen. Komt u liever langs in onze showroom nabij Almelo? In onze showroom kunt u onze kantoormeubelen bekijken. Onze deskundige verkopers vertellen u graag meer over het assortiment. 

Levering in Almelo

Levering in Almelo, geen probleem. Wij leveren geheel gratis al het kantoormeubilair en schoolmeubilair in geheel Nederland en dus ook in Almelo. 

Bureaustoel op proef

Vindt u het lastig om via internet een nieuwe stoel te bestellen omdat u niet weet hoe deze zit? Geen enkel probleem want op aanvraag kunt u bij ons een proefstoel bestellen. Zo kan uw werknemer of uzelf eerst ervaren hoe de stoel zit alvorens de stoel wordt besteld. Uiteraard leveren wij de proefstoel bij u af in Almelo.

Bezoek onze ruime showroom

Onze showroom is gevestigd in Zwolle en door de centrale ligging zijn wij goed bereikbaar vanuit Almelo en omgeving. Met een showroom en magazijn van ruim 3500m2 kunnen wij u een goede indruk geven van de vele mogelijkheden in nieuw en tweedehands kantoormeubilair. 

Gratis levering van kantoormeubelen door heel Nederland 

Wij leveren en monteren ons nieuwe en tweedehands kantoormeubelen gratis (bij een minimale bestelling van €125,-) door het gehele land. Onze chauffeurs rijden gedurende de werkweek door het gehele land, zodoende altijd een keer in Almelo of omgeving, waardoor wij korte levertijden hanteren. Kantoormeubelen in Almelo nodig? Schakel Pijlman Kantoormeubelen in!