Stoelen

Foto-tabel Lijst

1-24 of 670

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-24 of 670

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stoelen

Bent u op zoek naar stoelen voor uw bedrijfsruimte, dan bent u bij Pijlman Kantoormeubelen op het juiste adres. Wij hebben een zeer groot assortiment en hierdoor kunt u de perfecte stoel vinden passend bij uw wensen.Bureaustoelen, directiestoelen, kantinestoelen en werkstoelen, we hebben het allemaal! Bekijk hieronder kort welke stoelen wij in ons assortiment hebben. Mocht uw gewenste stoel er niet bij zitten, neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag met een passende oplossing.

Pijlman Kantoormeubelen is een leverancier van diverse bureaustoelen en kantoorstoelen passend bij de wensen van iedereen. De bureaustoelen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeren. Daarnaast hebben wij nieuwe bureaustoelen maar ook beschikken wij over trendy tweedehands bureaustoelen. Ons assortiment bestaat uit meer dan 100de bureaustoelen waarvan het grootste gedeelte direct geleverd kan worden.

Wist u bijvoorbeeld ook al dat de ergonomische bureaustoel steeds belangrijker wordt? Door deze bureaustoelen heeft u altijd een goede zithouding en wordt ervoor gezorgd dat uw lichaam een goede zithouding heeft met de juiste arbeidsproductiviteit. Hierbij is het belangrijk dat u kijkt hoeveel uur u per dag gebruik maakt van een bureaustoel. Mocht u meer dan 6 uur gebruik maken van de betreffende stoel, dan raden wij u aan om een stoel aan te schaffen met voldoende instelmogelijkheden. Hierdoor wordt uw lichaam goed ondersteund en kunt u rugklachten voorkomen. Mocht u meer advies willen over deze stoelen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Daarnaast hebben wij ook een groot assortiment vergaderstoelen in ons assortiment. Door onze luxe vergaderstoelen heeft u altijd ene actieve zithouding. Hierdoor zullen meetings sneller en productiever verlopen en heeft u professionele uitstraling. Bekijk gerust onze vergaderstoelen voor een volledig overzicht van vergaderstoelen.

Assortiment stoelen

Pijlman Kantoormeubelen heeft een groot assortiment op het gebied van nieuwe en tweedehands stoelen voor uw kantoorruimte. Zo beschikken wij over de geschikte stoelen voor wachtruimtes, vergaderruimtes en kantoorruimtes. Wij zijn uw partner op het gebied van nieuwe stoelen tegen aantrekkelijke prijzen. Bekijk gerust ons assortiment online.

Mocht u nog een vraag hebben of wilt u persoonlijk advies bij het kiezen van de juiste stoelen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 038 460 91 87 of door een mail te sturen naar info@pijlmanzwolle.nl. U kunt ook altijd langskomen in onze showroom waar wij u graag helpen bij het kiezen van de juiste stoelen!

Scroll
naar boven