7000m2 showroom in Zwolle en Amersfoort

Professioneel advies op maat

Gratis bezorging boven €199

Kantoormeubelen Almere

Kantoormeubelen in Almere gezocht? Zit u eraan te denken om uw kantoorpand eens flink onder handen te nemen? Of bent u op zoek naar een vervangend meubelstuk voor in uw kantoor? Bij Pijlman Kantoormeubelen kunt u terecht voor de gehele inrichting van uw kantoor of thuiswerkplek. Wij bieden u een ruim assortiment aan kantoormeubelen in Almere. Bij ons ontvangt u kantoormeubelen van uitstekende kwaliteit en tegen een scherpe prijs. Wilt u ons inschakelen voor uw kantoorinrichting? Wij gaan graag met u in gesprek over de verschillende mogelijkheden.

 

Wij leveren alle kantoormeubelen en magazijninrichting met een totale waarde boven €125,- volledig gemonteerd en geheel kosteloos. Wij leveren op elk adres in Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Voor ons is het in veel gevallen mogelijk om binnen één week uw kantoormeubelen in Almere af te leveren.

Bestel een proefstoel

Wilt u een nieuwe bureaustoel bestellen voor uw werkplek, maar twijfelt u nog of de stoel wel echt voldoet aan uw wensen? Dan kunt u bij ons een proefstoel bestellen. Op deze manier kunt u zelf ervaren hoe de stoel zit. Wist u trouwens al dat wij ook tweedehandse producten verkopen? De tweedehandse producten in ons assortiment zijn van goede kwaliteit. Wij controleren de tweedehandse producten goed en bepalen of een tweedehands product technisch ook goed in staat is.

Bezoek onze ruime showroom

Twijfelt u over de kleur van een kantoormeubel of wilt u onze kantoormeubelen nabij Almere eerst graag in het echt zien? Dan bent u ook van harte welkom in onze ruime showroom. Onze showroom is gevestigd in Zwolle. Met de showroom geven wij u de mogelijkheid om de producten op onze website in het echt te ervaren. Daarnaast kunnen wij u ook goed adviseren over de inrichting van uw thuiswerkplek of kantoor.

Voor al uw kantoormeubelen in Almere

Wij hebben jarenlange ervaring met het leveren van kantoormeubelen in Almere. Bent u al meubelen tegengekomen op onze website die u graag in uw kantoor wilt hebben? Bestel dan snel een eenvoudig de gewenste producten via de website. Wilt u nog meer informatie over een bepaald product of over het leveren van kantoormeubelen in Almere? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Vul het contactformulier in of neem contact met ons op via 038-4609187.