7000m2 showroom in Zwolle en Amersfoort

Professioneel advies op maat

Gratis bezorging boven €199

Kantoormeubelen Amsterdam

Kantoormeubelen in Amsterdam gezocht? Wij hebben een zeer groot assortiment kantoormeubelen. In de meeste gevallen direct uit voorraad leverbaar. Hierdoor kunnen wij u snel voorzien van nieuwe kantoormeubelen. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor tweedehands kantoorartikelen. Pijlman Kantoormeubelen heeft al ruim 30 jaar ervaring in het leveren van kantoorartikelen. Ondanks dat wij niet in Amsterdam zelf gevestigd zijn, leveren wij hier wel.

Ons assortiment kantoormeubelen in Amsterdam

Al onze kantoormeubelen voldoen aan ARBO en NEN-normen. Doordat wij een grote voorraad hebben, kunnen wij in de meeste gevallen direct leveren. Op het gebied van kantoormeubelen is er steeds meer mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een instelbaar bureau. Met een instelbaar bureau kunt u het bureau volledig aanpassen aan uw wensen. Ook de deskbike is een mooi voorbeeld van een innovatief kantoormeubel. De deskbike tovert u uw statische werkplek om tot een actieve werkplek. Veel werknemers hebben een zittend beroep. 8 uur lang zitten op dezelfde is niet bevorderlijk voor uw gezondheid. Een deskbike brengt hier verandering in! Onze kantoormeubelen, waaronder deskbikes leveren wij in Amsterdam! 

Tweedehands en refurbished kantoormeubelen

Wij hebben ook een grote collectie tweedehands kantoormeubelen. Ondanks dat de kantoormeubelen eerder in gebruik zijn geweest, zijn de meubelen deels vernieuwd of herstelt. Dit zorgt ervoor dat de kantoormeubelen nog jaren mee kunnen! Bent u op zoek naar tweedehands kantoormeubelen in Amsterdam? Bekijk ons assortiment! Tweedehands kantoormeubelen van gerenomeerde merken zoals BMA, Gispen, Interstuhl, Ahrend, Viasit en meer! Bij een bestelling met een minimaal bestelbedrag van €125,- leveren wij uw kantoormeubelen gratis in Amsterdam. Daarnaast monteren wij uw kantoormeubelen ook direct op locatie in Amsterdam. U heeft er zelf geen omkijken meer naar en kunt direct genieten van uw aankoop!

Advies op locatie nodig?

Wilt u uw kantoor restylen? Doordat wij al meer dan 30 jaar ervaring hebben, zijn wij goed in staat u te adviseren over de inrichting van uw kantoor. Dit doen wij geheel vrijblijvend bij u op locatie in Amsterdam. Wij inventariseren uw wensen en doen op basis daarvan aanbevelingen.

Contact

Vragen over de levering van kantoormeubelen in Amsterdam? Neem contact met ons op. Dit kan via 038-4609187 of via info@pijlmanzwolle.nl