7000m2 showroom in Zwolle en Amersfoort

Professioneel advies op maat

Gratis bezorging boven €199

Kantoormeubelen Apeldoorn

Kantoormeubelen Apeldoorn, scherpe prijzen en gratis bezorgen en montage.

Kantoormeubelen in Apeldoorn gezocht? Voor de totaalinrichting van uw kantoor of werkplek, bent u bij Pijlman Kantoormeubelen aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment en verkopen diverse topmerken. Merken als Ahrend, Viasit, Prosedia en Gispen. Wij verkopen zowel nieuwe als gebruikte kantoormeubelen. Tegen zeer scherpe prijzen! Of u nu op zoek bent naar een bureau, bureaustoel, deskbike of opbergkast. Wij zijn niet gevestigd in Apeldoorn zelf, maar leveren onze kantoormeubelen wel in Apeldoorn (volledig gemonteerd)! 

Kantoormeubelen in Apeldoorn nodig?

Wij hebben een ruime showroom, hier kunt u al onze kantoormeubelen bekijken. Wij geven u graag advies en denken met u mee over de mogelijkheden voor het inrichten van uw werkplek. Onder het genot van een kopje koffie kunnen wij uw wensen uitgebreid bespreken. Wij zijn gevestigd nabij Apeldoorn, op slechts 35 minuten rijden afstand.

Ook voor tweedehands kantoormeubelen

Bent u op zoek naar tweedehands kantoormeubelen in Apeldoorn? Naast ons assortiment nieuwe kantoormeubelen, verkopen wij ook tweedehands kantoormeubelen. Onze tweedehands kantoormeubelen zijn volledig door ons nagekeken en kunnen nog lang mee. Wij leveren uit ons tweedehands kantoormeubelen zowel de bureaustoel, het bureau en de kast van gerenomeerde merken als Ahrend, BMA, Viasit, Interstuhl, Gispen, Comforto, enz.

Wij leveren onze kantoormeubelen in Apeldoorn

Bent u niet in de gelegenheid om onze showroom te bezoeken? Geen probleem! U kunt uw bestelling ook direct via onze webshop plaatsen. Natuurlijk is het ook mogelijk even telefonisch contact op te nemen om uw bestelling door te geven. Bij een bestelling met een bestelwaarde van minimaal €99,- leveren we uw kantoormeubelen gratis in Apeldoorn.

Gratis montage van uw kantoormeubelen

Bij een bestelling boven de €125,- monteren wij de kantoormeubelen ook bij u op locatie in Apeldoorn.

Advies op locatie nodig?

Wilt u uw kantoor in Apeldoorn van een nieuwe inrichting voorzien? Wij adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Hiervoor komen wij vrijblijvend bij u langs op locatie. Hier kunnen we uw wensen bespreken.

Contact

Kantoormeubelen in Apeldoorn nodig? Bestel via onze webshop of neem contact met ons op via 038-4609187 of via info@pijlmanzwolle.nl