7000m2 showroom in Zwolle en Amersfoort

Professioneel advies op maat

Gratis bezorging boven €199

Kantoormeubelen Arnhem

Kantoormeubelen in Arnhem gezocht? Bij Pijlman Kantoormeubelen bent u aan het juiste adres! Wij zijn al meer 30 jaar hét adres voor al uw kantoormeubelen. Zowel voor particulieren als voor bedrijven. Of het nu om een enkele werkplek gaat of om de complete inrichting van uw kantoor. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te inventariseren, om aan de hand daarvan u te adviseren over de mogelijkheden

Uitgebreid assortiment kantoormeubelen

In ons assortiment bevinden zich kantoormeubelen van gerenommeerde merken. Denk hierbij aan merken als Viasit, Ahrend, Gispen en Prosedia. Kantoormeubelen van een uitstekende kwaliteit. In enkele stappen kunt u via onze webshop de kantoormeubelen bestellen. Wij leveren uw kantoormeubelen vervolgens op locatie Arnhem. Bij ons kunt u onder andere terecht voor stoelen, bureaus, kasten, kluizen, kantinetafels, fauteuils, houten en verzinkte stellingen, scheidingswanden en presentatiemiddelen.

Ook voor tweedehands kantoormeubelen

Veel kantoormeubelen kunnen na gebruik nog lang mee. Daarom verkopen wij ook gebruikte kantoormeubelen. Deze meubelen zijn volledig door ons nagekeken. Bent u op zoek naar een voordelige oplossing om uw kantoor of thuiswerkplek in te richten? Tweedehands kantoormeubelen zijn in dit geval een goede optie!

Levering en montage van uw kantoormeubelen in Arnhem

Bij een bestelling boven de €125,- leveren en monteren wij uw kantoormeubelen in Arnhem zonder meerkosten. Doordat wij de kantoormeubelen voor u monteren, scheelt het u veel tijd. U heeft er zelf helemaal geen omkijken meer naar!

Eenvoudig en veilig betalen

Koopt u kantoormeubelen via onze webshop? Wij hebben meerdere betaalopties. Veel klanten kiezen voor een betaling via iDeal. Dit is makkelijk, veilig en snel. Daarnaast heeft u bij ons de mogelijkheid om te betalen met een creditcard. Ook is het mogelijk om te betalen via PayPal of Mister Cash. Natuurlijk is het ook mogelijk zelf een overboeking te doen.

Contact

Wilt u meer weten over de levering van kantoormeubelen in Arnhem? U bereikt ons telefonisch via 038-4609187 of per e-mail via info@pijlmanzwolle.nl