7000m2 showroom in Zwolle en Amersfoort

Professioneel advies op maat

Gratis bezorging boven €199

Kantoormeubelen Lelystad

Kantoormeubelen Lelystad

Bent u op zoek naar kantoormeubelen in Lelystad? Dan bent u aan het juiste adres bij Pijlman Kantoormeubelen. Wij verkopen stoelen, bureaus, kasten en diverse accessoires. Heeft u een groot magazijn dat u wil inrichten? Wij beschikken over stellingen en kasten om uw magazijn vorm te geven. Daarnaast bieden wij ook gebruikt meubilair aan voor uw bedrijfspand. U kunt gebruik maken van onze eigen bezorgdienst. Wij bezorgen ons meubilair door heel Nederland. Onze showroom is gevestigd in Zwolle, vlakbij Lelystad. Voor kantoormeubelen in Lelystad helpen wij u graag verder!

Nieuwe en gebruikte kantoormeubelen in Lelystad

Door onze 30 jaar ervaring kunnen wij u helpen bij de keuze van uw kantoormeubelen in Lelystad. We komen graag langs voor een deskundig gesprek. Aan de hand van dit gesprek kunnen wij u een passende aanbieding doen. Daarnaast is het ook mogelijk nieuwe of gebruikte kantoormeubelen makkelijk en snel online te bestellen. Bekijk hier ons assortiment aan gebruikt meubileur. Bespaar zo op de uitgaven voor uw nieuwe bedrijfsinrichting.

Horeca meubilair in Lelystad

Onze kantoormeubelen nabij Lelystad bestaan ook uit een assortiment aan horeca meubilair. Denk hierbij aan barkrukken, bar- & statafels, kantinestoelen en meer. Heeft u een een horecapand met een terras? U kunt ook stoelen en banken voor uw terras bij ons bestellen. Zo kunnen uw klanten straks heerlijk in de zon buiten koffie drinken. Wilt u onze kantoormeubelen vanuit Lelystad komen bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom aan de Baileystraat 10 in Zwolle. Onze verkoopspecialisten voorzien u graag van deskundig advies en denken met u mee.

Kantoormeubelen Lelystad

Zoekt u kantoormeubelen in Lelystad? Neem gerust telefonisch contact op met Pijlman Kantoormeubelen. Wij geven u advies op maat. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 038-4609187. Profiteer van de gemonteerde aflevering van uw bedrijfsinrichting. Online bestellen is zowel mogelijk voor bedrijven als particulieren. Bovendien worden orders boven de €125 gratis bij u bezorgd. Stuurt u uw vraag liever per mail? Dit kan via: info@pijlmanzwolle.nl. Voor kantoormeubelen in Lelystad verwelkomen wij u graag bij Pijlman Kantoorinrichting!