Kantoormeubelen Kampen

Kantoormeubelen in Kampen gezocht? Bij ons kunt u terecht voor de gehele inrichting van uw kantoor, thuiswerkplek of klaslokaal. Wij verkopen zowel nieuwe als tweedehandse kantoormeubelen van uitstekende kwaliteit. Zijn de bureaustoelen aan vervanging toe? Of bent u op zoek naar een geheel nieuwe inrichting? Bestel uw nieuwe kantoormeubelen dan op onze website!

Kantoormeubelen, horeca meubilair en schoolmeubilair

Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor horeca meubilair en schoolmeubilair in Kampen. Zo hebben wij allerlei leerlingstoelen en leerlingtafels in het assortiment. Wij verkopen veel populaire merken, zoals Viasit en Prosedo. In onze webshop vindt u meubelen van uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij kunnen ook bij u in Kampen langskomen om uw wensen te bespreken. Op basis van uw wensen zullen wij met een passend aanbod komen.

De ideale thuiswerkplek

Wilt u de kantoormeubelen eerst in het echt bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom met kantoormeubelen nabij Kampen. Onze showroom is gevestigd aan de Baileystraat 10 in Zwolle. Bij ons krijgt u de gelegenheid om onze deskundige verkopers in te schakelen voor advies. Zit u er bijvoorbeeld aan te denken om meer thuis te werken? Dan vindt u bij ons ook de juiste kantoormeubelen voor bij uw thuis. Onze verkopers helpen u graag met het samenstellen van de ideale thuiswerkplek. Een plek waar u comfortabel in uw eigen huis kunt werken.

Belang van een goede bureaustoel

Heeft u een zittend beroep? Dan is het van belang om de juiste kantoormeubelen tot uw beschikking te hebben. Kies voor een bureaustoel die voldoet aan de arbo en nen normen. Op deze manier kunt u vervelende klachten voorkomen. Heeft u een bureaustoel gezien in onze webshop? En wilt u deze bureaustoel eerst testen? Dan kunt u bij Pijlman Kantoormeubelen een proefstoel aanvragen. U krijgt zo de gelegenheid om de stoel eerst te beoordelen voordat u de stoel aanschaft.

De partner voor al uw kantoormeubelen in Kampen

Heeft u kantoormeubelen in Kampen nodig? Bestel uw kantoormeubelen dan bij Pijlman Kantoormeubelen. Wilt u nog meer informatie ontvangen over een product uit ons assortiment? Of wilt u graag advies van ons ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op: 038-4609187 of een mail sturen naar: info@pijlmanzwolle.nl. Wij helpen u graag verder met het vinden van de juiste kantoormeubelen in Kampen!


Scroll
naar boven