Bureaustoelen

Foto-tabel Lijst

1-24 of 67

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-24 of 67

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Bureaustoelen

Bent u opzoek naar een bureaustoel voor thuis of naar een complete inrichting van uw kantoor? Pijlman kantoormeubelen is leverancier van bijna alle gerenommeerde merken bureaustoelen.

Een goede zithouding voorkomt lichamelijke klachten zoals rug en nekpijn. De eisen voor een goede bureaustoel is wettelijk door de ARBO vastgelegd en moet voldoen aan NEN-normen. Een ergonomische stoel kunt u instellen zodat u een actieve en gezonde werkhouding aanneemt. Met de vele opties in materialen en kleuren, passend bij uw interieur, zit er altijd een bureaustoel bij die aan uw wensen en eisen voldoet.

Onze verkopers hebben jarenlange ervaring in het verkopen van kantoormeubilair en kijken graag samen met u naar de beste oplossing voor u of uw bedrijf. Onder het genot van een kop koffie leiden wij u graag rond door onze ruime showroom waar u alle mogelijkheden direct kan uitproberen.

Naast nieuwe stoelen hebben wij een ruim aanbod tweedehands bureaustoelen die wij aanbieden voor concurrerende prijzen. Zodoende hebben wij voor vrijwel elk budget een kwaliteitsstoel in ons assortiment.


Scroll
naar boven