7000m2 showroom in Zwolle en Amersfoort

Professioneel advies op maat

Gratis bezorging boven €199

Bureau / Tafels

Bureau / Tafels

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 202

per pagina
 1. -37%
  Rating:
  0%
  Zit-sta bureau Ergo 3 - Elektrisch (aanbouw)
  Speciale prijs € 795,00 Excl. BTW Normale prijs € 1.259,00 Excl. BTW
  Snel bekijken!
 2. -11%
  Rating:
  0%
  Zit-sta bureau Ergo 2 - Elektrisch | 180 x 90cm
  Speciale prijs € 439,00 Excl. BTW Normale prijs € 494,00 Excl. BTW
  Snel bekijken!
 3. -13%
  Rating:
  0%
  Zit-sta bureau Ergo 2 - Elektrisch | 200 x 70cm
  Speciale prijs € 449,00 Excl. BTW Normale prijs € 519,00 Excl. BTW
  Snel bekijken!
 4. -9%
  Rating:
  0%
  Zit-sta bureau Ergo 2 - Elektrisch | 180 x 70cm
  Speciale prijs € 439,00 Excl. BTW Normale prijs € 483,00 Excl. BTW
  Snel bekijken!
 5. -13%
  Rating:
  0%
  Zit-sta bureau Ergo 2 - Elektrisch | 120 x 70cm
  Speciale prijs € 399,00 Excl. BTW Normale prijs € 460,00 Excl. BTW
  Snel bekijken!
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 202

per pagina

Bureaus 

Een bureau is de basis voor een verantwoorde werkplek. Samen met de juiste bureaustoel draagt ​​een goed bureau bij aan de gezonde werkhouding waarmee lichamelijke klachten worden voorkomen.

 Alle bureaus waaronder het zit-sta bureau die u in onze webshop vindt, zijn in hoogte verstelbaar zodat er een verantwoorde werkplek kan worden gerealiseerd.

Daarnaast bepaald het bureau voor een groot deel de uitstraling van uw kantoor. Een mooi ingerichte omgeving heeft een positief effect op het gevoel van een fijne werkomgeving. Wij bieden u een ruim assortiment bureaus en tafels waarbij een ruim aantal opties qua kleuren en uitstraling mogelijk zijn. Kleuren, afmetingen en vormen kunnen worden samengesteld tot een prachtig totaal plaatje die past bij u bedrijf of organisatie.

Instelbaar bureau


Vandaag de dag zijn de meeste werkplekken voorzien van een verstelbaar bureau zodat deze op de verantwoorde hoogte kunnen worden ingesteld voor de persoon die gebruik maakt van de werkplek. Het op de juiste hoogte instellen van dit type bureau kan met behulp van een inbussleutel of schroevendraaier. Hierbij is het belangrijk dat het bureau wordt ingesteld op een hoogte waarbij de werknemer een ergonomische zithouding aan kan nemen en het beeldscherm de juiste hoogte wordt gepositioneerd.

De hoogte van een instelbaar bureau is minimaal 62 centimeter en maximaal 86 centimeter, afhankelijk van het type waar u voor kiest.

Handmatig instelbaar bureau

Met een instelbaar bureau heeft u de mogelijkheid om in een handomdraai het bureau op de juiste hoogte in te stellen en zo een gezonde ergonomische werkhouding aan te kunnen nemen. Tevens kan dit type bureau een uitkomst bieden wanneer verschillende personen gebruik maken van hetzelfde bureau, de zogenaamde flex-werkplek. Zo kan elke gebruiker van het bureau met een goede werkhouding starten zonder veel moeite te doen om het bureau op de juiste hoogte in te stellen. In de praktijk blijkt dat instelbare bureaus waarbij gereedschap nodig is om de juiste hoogte in te stellen niet worden aangepast in de juiste hoogte wanneer er voor een kortere periode gebruik van wordt gemaakt, met alle gevolgen van dien zoals rug- of nekklachten.

De hoogte van een instelbaar bureau is minimaal 62 centimeter en maximaal 88 centimeter, afhankelijk van het type waar u voor kiest.

Zit-sta bureau


Een zit-sta bureau maakt het mogelijk om regelmatig af te wisselen tussen staand en zittend werken. Doormiddel van een druk op de knop, elektrisch in hoogte instelbaar voorzien van van 1 motor, 2 motoren of een draai aan de handslinger stelt u het bureau in op de juiste hoogte voor een ergonomische zithouding of op de juiste hoogte om staand te werken. De hoogte van een zit-sta bureau is minimaal 65 centimeter en maximaal 130 centimeter, afhankelijk van het type waar u voor kiest.

Het lichaam van een mens is niet gemaakt om gedurende een lange tijd te zitten. Deze statische belasting van het lichaam kan de oorzaak zijn van veel voorkomende klachten aan de rug, nek van armen. Een zit-sta bureau biedt in veel gevallen de uitkomst om problemen te voorkomen en gestimuleerd de geest. Zitten met staan ​​afwisselen geeft energie en prikkelt de geest. Onderzoek heeft aangetoond dat staand werken afgewisseld werken niet alleen lichamelijke klachten maar ook zorgt voor minder vermoeid werken. Door de optimale productiviteit kunt u meer winst maken en de investering sneller terug verdienen.