7000m2 showroom in Zwolle en Amersfoort

Professioneel advies op maat

Gratis bezorging boven €199

Kantinestoelen

Kantinestoelen

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 97

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 97

per pagina

Kantinestoelen

Hoewel je er niet op werkt is de kantinestoel een belangrijke stoel binnen elke onderneming. In de kantine en op de kantinestoel wordt gegeten, gedronken en vooral geleefd. Dat maakt dat een kantinestoel tegen een stootje moet kunnen. Pijlman Kantoormeubelen biedt een keur aan kantinestoelen, van goedkoop tot de meer exclusieve en duurdere kantinestoelen. Behalve dat de stoelen tegen een stootje moeten kunnen, wil je uiteraard ook stoelen met uitstraling. Want ook bezoekers komen toch vaak langs of in de kantine. Zorg dus dat je functionaliteit combineert met uitstraling. En dat kan bij Pijlman Kantoormeubelen. Je koopt je meubels online bij Pijlman, maar kunt ook een bezoek brengen aan de showrooms in Amersfoort en Zwolle.

Nieuwe, gebruikte, goedkope en exclusieve kantinestoelen

Kantinestoelen in overvloed in elk geval bij Pijlman Kantoormeubelen. Van de S470 stoel, de Ice 800 en 850, de Jim Design stoel tot de Sedia S85 en Volt 673, Pijlman Kantoormeubelen biedt het allemaal. Pijlman biedt kantinestoelen die je al hebt voor een paar tientjes maar ook kantinestoelen uit het hogere segment. Het is maar net wat je wilt. Bovendien biedt Pijlman ook kantinestoelen in gebruikte uitvoering aan. De stoelen zijn weliswaar gebruikt, maar voldoen nog steeds aan de normen en zien er ook nog gewoon prima uit. Anders gaan ze de deur niet uit bij Pijlman Kantoormeubelen.

Functionaliteit gecombineerd een uitstraling

Kantinestoelen dienen vooral praktisch te zijn en daarnaast het nodige comfort te bieden. In de kantine worden de kantinestoelen op uiteenlopende wijze gebruikt en niet iedereen gaat even zuinig met de stoelen om. Daarom moeten de kantinestoelen tegen een stootje kunnen en stevig en solide zijn. Wat zeker ook belangrijk is, is dat je kantinestoelen hebt die gemakkelijk schoon te maken zijn. Ook dat is een aspect wat belangrijk is bij de keuze voor de kantinestoel. Heb je een grotere kantine en is binnen de onderneming de vrijdagmiddagborrel ingevoerd dan kun je behalve voor goede kantinestoelen ook eventueel kiezen voor barkrukken om verschillende zitjes te creëren en de kantine gezelliger te maken, Met de kantinestoelen van Pijlman Kantoormeubelen kun je in elk geval alle kanten op. Dat geldt overigens voor alle meubels die Pijlman in de aanbieding heeft. Ongeacht welke smaak dan ook en hoe groot of klein de financiële polsstok ook is, bij Pijlman slaag je simpelweg altijd. Pijlman is van alle markten thuis en biedt meubilair dat geschikt is voor elke inrichting. Regelmatig koopt Pijlman grote partijen gebruikt meubilair op. Dit zijn nog prima meubels die nog steeds voldoen aan de gestelde normen en eisen. Voordeel voor de klant is dat deze gebruikte meubels tegen een zeer scherpe prijs aangeboden worden.

De lichtgewicht klapstoel

Je kiest bij dé woninginrichter voor budget stoelen in de vorm van bijvoorbeeld een klapstoel, stoelen die zeer licht van gewicht zijn en ook al zeer dun zijn. Deze stoel is functioneel en plat. De stoelen zijn van polypropyleen en niet stapelbaar en heeft een zithoogte van 44 centimeter. De kantinestoel heb je ook al voor weinig geld. Deze stoel is stevig en prima stapelbaar en beschikt over een houten zitting. De stoel is er in grijs/beuken en zwart beuken en optioneel zijn viltdoppen. Voor als je de vloer onbeschadigd wilt houden.

Kies voor de exclusieve kantinestoel van Pedrali

Het kan ook duurder, waarmee Pijlman Kantoormeubelen laat zien een kantinestoel voor iedereen te hebben. Een van de meer exclusieve stoelen is de Pedrali Kuadra 1328. De kantinestoel is van hout fineer, is stapelbaar tot maximaal zes stuks, de stoel weegt vijf kilogram en is 85 centimeter hoog en heeft een zithoogte van 45 centimeter. Ander voorbeeld is een andere stoel van Pedrali in de vorm van de Kuadra 1115. Nu is de zitting van technopolymeer en ook deze stoel is stapelbaar. De armlegger die deze stoel heeft ligt op 66 centimeter hoogte. Wellicht wel het pronkstuk van de collectie van Pijlman Kantoormeubelen is de Frida 752 van Pedrali. Deze stoel heeft een drievoudig gevormde zitschaal en dat biedt een ongekend zitcomfort. De zitting heeft een zeer dunne laag laminaat, dat weer wordt gecombineerd met een massief houten frame. De kantine stoelen hebben een zeer sterke constructie met een minimum aan gewicht.

Een kantinestoel voor elk budget

Een kantinestoel voor iedereen dat is wat Pijlman Kantoormeubelen te bieden heeft. In nieuwe of gebruikte uitvoering en voor elk budget. Behalve kantinestoelen biedt Pijlman nog heel veel meer stoelen in de vorm van onder meer bureaustoelen, fauteuils, design stoelen, terrasstoelen, werkstoelen, barkrukken en leerlingstoelen. Belangrijk bij de stoelen die Pijlman aanbiedt is de ergonomie. Het is uitermate belangrijk dat je op de stoelen steeds de juiste zithouding aanneemt om zo spierklachten te voorkomen, specifiek aan de nek, schouders en de rug. De specialisten van Pijlman Kantoormeubelen vertellen je graag alles over wat de ideale zithouding dan precies is. Je koopt de kantinestoelen in de showrooms in Zwolle of Amersfoort en uiteraard online. Uiteraard worden de producten afgeleverd en eventueel voor je gemonteerd. Pijlman Kantoormeubelen wil het je graag gemakkelijk maken namelijk. De specialisten van Pijlman zijn uiteraard altijd bereid je kundig voor te lichten en je bij te praten over belangrijke zaken als de juiste zithouding.

Pijlman Kantoormeubelen voor een complete inrichting van de werkplek

Pijlman Kantoormeubelen kan behalve kantinestoelen voor een complete inrichting zorgen en heeft daarbij oog voor details. Dat verklaart ook het grote aanbod aan accessoires dat bij Pijlman beschikbaar is. Dat gaat van akoestische panelen en scheidingswanden tot afvalbakken, bureau accessoires, CPU houders en presentatiemiddelen. Uiteraard heb je bij Pijlman Kantoormeubelen ook bureaus, kasten, horeca meubilair, banken en fauteuils en magazijninrichting. Om die reden wordt Pijlman Kantoormeubelen wel de complete werkplekinrichter genoemd, omdat het simpelweg de gehele inrichting voor zijn rekening kan nemen. Redenen genoeg dus om de showrooms in Zwolle of Amersfoort eens een bezoek te brengen. Vergeet dan zeker niet ook het aanbod tweedehands meubels te bekijken. Want die zijn nog in prima staat voldoen nog steeds aan de gestelde eisen. Bij Pijlman Kantoormeubelen slaag je altijd, hoe groot of klein je budget dan ook is en wat je smaak ook is.