7000m2 showroom in Zwolle en Amersfoort

Professioneel advies op maat

Gratis bezorging boven €199

Werkstoelen

Werkstoelen

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 54

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 54

Pagina
per pagina

Werkstoelen

Ze zijn enorm belangrijk, met name voor mensen die heel lang werkzaamheden uitvoeren waarbij op een en dezelfde plek staan. In dat geval is een goede sta-zithouding enorm belangrijk. Werkstoelen helpen werknemers. Dat kan zijn in de vorm zijn van een werkstoel, waaronder we dus ook de zadelkruk en de taboeret verstaan. Met de werkstoelen van Pijlman Kantoormeubelen geniet je steeds maximale bewegingsvrijheid. Belangrijk, want door gebruik te maken van alleen de beste stoelen dring je het ziekteverzuim nadrukkelijk terug.

Heel groot aanbod werkstoelen

Pijlman zou Pijlman niet zijn als het niet een heel breed aanbod werkstoelen beschikbaar heeft. En dat heeft het dus ook. Er zijn werkstoelen voor de meest uiteenlopende werkzaamheden beschikbaar. Zo zijn er loketstoelen voor een ergonomische verantwoorde zithouding zorgt waardoor je gemakkelijker werkt aan een hoger werkvlak. De taboeret is ook een bekende werkstoel. Deze werkstoel is weer ideaal voor kortdurend zittend werk terwijl de stahulp ideaal is als je langdurig op dezelfde plaats moet staan teneinde de werkzaamheden uit te voeren. Met andere woorden, voor zo goed als elke situatie is een perfecte werkstoel beschikbaar. Pijlman Kantoormeubelen geldt als een specialist in zitmeubilair en daarin mogen werkstoelen niet ontbreken. Omdat het belangrijk is om wel de juiste werkstoelen aan te schaffen, is het verstandig de specialisten van Pijlman altijd om advies te vragen. Zij helpen je bijzonder graag verder.

Stoelen van beuken multiplex en onderhoudsvrije stoelen

Wie kennis neemt van het enorme aanbod van Pijlman Kantoormeubelen, die ontdekt een reeks aan werkstoelen voor verschillende werkzaamheden. De werkstoel H160 bijvoorbeeld, heeft een zitting van beuken multiplex. Het frame is van kunststof en de stoel is voorzien van glijdoppen. Je kunt de rughoek steeds verstellen in hoogte. Ook al interessant is de LHD 267. Dit is ideaal voor de zit-sta werkplek. Deze werkstoel van Pijlman Kantoormeubelen is onderhoudsarm.

Voorkomt een verkeerde houding en problemen aan de rug

De taboeret is ook onderdeel van de werkstoelen familie. Pijlman Kantoormeubelen heeft verschillende uitvoeringen voor je beschikbaar. Doorgaans zijn ze 50 centimeter hoog, zijn ze stapelbaar en kun je kiezen uit verschillende kleuren. De taboeret is flexibel inzetbaar en de zitting is van kunstleder. Met de PKL 200 is een van de meest populaire zadelkrukken genoemd. Deze zadelkruk stel je in op een hoogte tussen de 50 en 70 centimeter. De zadelkruk zorgt steeds voor een goede houding van de rug. Daardoor blijven klachten aan de rug uit. En juist dergelijke klachten zorgen nogal eens voor langdurige absentie van medewerkers. Zo belangrijk zijn de werkstoelen dus. Een optie is ook om voor de stahulp P3-200 te kiezen. Nu is de zitting gemaakt van polyurethaan en is sprake van een spinvoet frame. De zithoek bepaal je zelf, want die is verstelbaar.

Bewaken van de juiste houding en optimale ondersteuning

Het belang van de werkstoelen licht dus met name in het bewaken van de juiste houding en dienen als ondersteuning. Zeker als langdurig gewerkt moet worden op een en dezelfde plaats is die ondersteuning bitter nodig om spierklachten - en zeker die aan de rug - te voorkomen. De werkstoelen passen precies in het beleid van Pijlman Kantoormeubelen. Deze specialist wil namelijk compleet zijn en wordt niet voor niets dé werkplekinrichter genoemd. Want behalve de werkstoelen heeft Pijlman heel veel meer te bieden. Zo vind je er tal van andere stoelen, waarbij je kunt denken aan bureaustoelen, leerlingen stoelen, terrasstoelen en kantinestoelen. Ook voor bureaus, banken en passende accessoires ben je er meteen op het juiste adres. Met behulp van Pijlman Kantoormeubelen richt jij je werkplek volledig in met niet alleen functionele producten, maar zeker ook met producten die een ruimte meer uitstraling geven.

Check zeker ook het aanbod gebruikte stoelen

Wat met name de stoelen van Pijlman Kantoormeubelen delen is de rol die ergonomie inneemt. Ongeacht welke stoel je ook koopt bij Pijlman Kantoormeubelen, er is altijd sprake van een ergonomische stoel en een stoel die aan de Arbo gestelde regels voldoet. Dat geldt ook voor de gebruikte stoelen die Pijlman aanbiedt. Het koopt vaak grote partijen op. De gebruikte stoelen zijn nog in prima conditie en zien er ook gewoon nog goed uit. Uiteraard koop je de stoelen die gebruikt zijn tegen een aantrekkelijke prijs.

Verstelbare rughoek en variabele werkbladhoogtes

Toch nog even terug naar de werkstoel, de loketstoel Techniker. De werkstoel heeft een verstelbare rughoek en zithoek en is in vier kleuren beschikbaar. De zitting is van polyurethaan en heeft een 20 inch voetring. De zithoogte is verstelbaar tussen 54 en 80 centimeter en de werkbladhoogte ligt tussen de 84 en 110 centimeter. Functioneel is zeker ook de stahulp die Pijlman biedt in de vorm van de VDB200. De stahulp is antraciet gestoffeerd en het frame is van kunststof. Het beschikt over een synchroon mechaniek en ook heeft het een gewichtsinstelling. Je kunt werken met een werkblad met een hoogte tussen de 85 en 105 centimeter. En zo is op het gebied van werkstoelen alles mogelijk en vind je steeds de perfecte stoel die aansluit bij jouw werkzaamheden.

Enorm aanbod en aantrekkelijke prijzen voor kwalitatief uitstekende kantoormeubelen

Er zijn voldoende redenen te bedenken waarom je juist zaken zou moeten doen met Pijlman Kantoormeubelen. Dat is uiteraard zeker het enorme aanbod aan stoelen, banken, kasten, horeca meubilair en terras- en kantinestoelen. Nergens anders vind je zoveel producten. Het moet dus al vreemd lopen wil daar niet het juiste meubel voor jou tussen zitten. Verder hanteert Pijlman Kantoormeubelen zeer aantrekkelijke prijzen, iets dat uiteraard zeker geldt voor de tweedehands producten die aangeboden worden. Verder staat de service van Pijlman als uitstekend bekend. Zo worden je werkstoelen geleverd en desgewenst voor je gemonteerd. Bovendien weten de medewerkers van Pijlman Kantoormeubelen precies waarover ze praten. Ze kunnen je steeds met raad en daad bijstaan en hun expertise gaat verder dan alleen kennis van de producten. Ook over zaken als de juiste zithouding praten ze je graag bij. Je kunt prima online zaken doen met Pijlman, je kunt ook de showrooms in Zwolle en Amersfoort bezoeken. Het is maar net wat je wilt.