7000m2 showroom in Zwolle en Amersfoort

Professioneel advies op maat

Gratis bezorging boven €199

Ergonomische hulpmiddelen

Ergonomische hulpmiddelen

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina


Ergonomische hulpmiddelen: Optimaliseer je Werkplek met de QuickStep en Oxidesk

In een moderne werkomgeving is het belangrijk om aandacht te besteden aan ergonomie en het welzijn van medewerkers. Ergonomische hulpmiddelen kunnen een waardevolle toevoeging zijn om de werkplek te optimaliseren en te zorgen voor een gezonde werkhouding. Bij Pijlman hebben we recentelijk twee innovatieve producten aan ons assortiment toegevoegd: de QuickStep en de Oxidesk. Deze ergonomische hulpmiddelen bieden een praktische oplossing om actiever en gezonder te werken, en stellen medewerkers in staat om hun productiviteit te verhogen en het welzijn te verbeteren.QuickStep: Dynamische bureaustoel voor actief werken

De QuickStep is een innovatieve bureaustoel die werken op efficiënte wijze combineert met een gezonde hoeveelheid lichaamsbeweging. Deze dynamische bureaustoel is ontworpen om medewerkers in staat te stellen actief te blijven tijdens hun werkzaamheden. Met de QuickStep tover je elke werkplek om tot een actieve werkplek, waarin je moeiteloos kunt bewegen en de intensiteit van je bewegingen zelf kunt bepalen.

De bureaustoel is voorzien van een stelknop waarmee je de weerstand kunt instellen. Hierdoor kun je de stoel aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren en behoeften. De QuickStep biedt een uitstekende ondersteuning van de rug en het lichaam, waardoor je comfortabel kunt werken zonder concessies te doen aan ergonomie. Door regelmatig van houding te veranderen en lichte bewegingen uit te voeren, stimuleert de QuickStep een gezonde werkhouding en voorkomt het de negatieve effecten van langdurig zitten.

Met de QuickStep kun je werken aan het verbeteren van je vitaliteit, productiviteit en welzijn. Het is een perfecte aanvulling op moderne kantooromgevingen, waar steeds meer aandacht wordt besteed aan de gezondheid en het comfort van medewerkers. Door te kiezen voor een dynamische bureaustoel zoals de QuickStep, investeer je in je eigen gezondheid en draag je bij aan een prettige en productieve werkomgeving.

Ontdek de voordelen van de QuickStep en ervaar hoe een dynamische bureaustoel kan bijdragen aan jouw werkplezier en welzijn. Maak van je werkplek een plek waar beweging en ergonomie samenkomen, en geniet van de voordelen van actief werken.Oxidesk: Compacte flexwerkplek voor bewegend werken

De Oxidesk is een revolutionaire flexwerkplek die efficiënt werken combineert met een gezonde hoeveelheid lichaamsbeweging. Deze compacte flexwerkplek biedt de mogelijkheid om verschillende kantoortaken uit te voeren terwijl je ongemerkt aan je beweging werkt. Met de Oxidesk kun je ongestoord je werk doen terwijl je tegelijkertijd werkt aan een actieve levensstijl.

De Oxidesk is ontworpen om te helpen bij het bestrijden van de negatieve gevolgen van langdurig zitten, zoals overgewicht, rugklachten en RSI. Door de bewegingen van je benen tijdens het werken op de Oxidesk, stimuleer je een gezonde bloedsomloop en verbrand je calorieën. Dit draagt bij aan een gezonder en vitaler lichaam, terwijl je tegelijkertijd je productiviteit op peil houdt.

De flexwerkplek is eenvoudig aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Met de hoogte-instelling van het werkblad en de zithoogte kun je de Oxidesk perfect afstemmen op jouw lichaam en werkhouding. De flexibele afmetingen zorgen ervoor dat de Oxidesk geschikt is voor verschillende werkomgevingen en kan worden aangepast aan de beschikbare ruimte.

Met de Oxidesk creëer je een gezonde en dynamische werkomgeving waarin beweging en efficiëntie hand in hand gaan. Door te kiezen voor een compacte flexwerkplek zoals de Oxidesk, investeer je in je eigen gezondheid en welzijn. Je verhoogt niet alleen je productiviteit, maar je zorgt ook voor een plezierige werkomgeving waarin je het beste uit jezelf kunt halen.

Ervaar de voordelen van de Oxidesk en ontdek hoe bewegend werken een positieve invloed kan hebben op jouw gezondheid en prestaties. Maak van je werkomgeving een plek waarin je actief kunt zijn en geniet van de vele voordelen die beweging met zich meebrengt.Conclusie: Verbeter je werkplek met ergonomische hulpmiddelen

Het gebruik van ergonomische hulpmiddelen, zoals de QuickStep en de Oxidesk, biedt talloze voordelen voor jouw werkplek en algehele welzijn. Door te investeren in deze innovatieve oplossingen kun je jouw werkomgeving optimaliseren en zorgen voor een gezonde en productieve werkdag.

Met de QuickStep, de dynamische bureaustoel, integreer je beweging in je werkroutine. Je kunt de weerstand van de QuickStep aanpassen aan jouw voorkeuren, waardoor je zelf de intensiteit van de beweging bepaalt. Dit zorgt voor een actieve werkhouding en stimuleert een gezonde bloedsomloop. Daarnaast is de QuickStep ontworpen met comfort en functionaliteit in gedachten, zodat je moeiteloos kunt werken terwijl je actief blijft.

De Oxidesk, de compacte flexwerkplek, biedt de mogelijkheid om te werken terwijl je onbewust je benen in beweging houdt. Deze subtiele bewegingen bevorderen de bloedsomloop, helpen tegen overgewicht en verminderen de kans op rugklachten en RSI. Met de instelbare hoogte van het werkblad en de zithoogte kun je de Oxidesk aanpassen aan jouw lichaam en werkhouding, waardoor je comfortabel en ergonomisch kunt werken.

Door te kiezen voor ergonomische hulpmiddelen investeer je in je eigen gezondheid en welzijn. Je verhoogt niet alleen je fysieke gezondheid, maar ook je productiviteit en concentratievermogen. Bovendien draagt het gebruik van deze hulpmiddelen bij aan een prettige werkomgeving, waarin je het beste uit jezelf kunt halen.

Het is tijd om jouw werkplek naar een hoger niveau te tillen met ergonomische hulpmiddelen. Ontdek de voordelen van de QuickStep en de Oxidesk en ervaar zelf hoe deze innovatieve oplossingen je werkdag kunnen transformeren. Investeer in jezelf, creëer een gezonde en ergonomische werkplek en haal het maximale uit je werkomgeving.