7000m2 showroom in Zwolle en Amersfoort

Professioneel advies op maat

Gratis bezorging boven €199

Zit-sta bureau

Zit-sta bureau

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 49-63 van 63

Pagina
per pagina
 1. -10%
  Rating:
  0%
  Zit-sta bureau Ergo 2 - Elektrisch | 200 x 80cm
  Speciale prijs € 449,00 Excl. BTW Normale prijs € 499,00 Excl. BTW
  Snel bekijken!
 2. -37%
  Rating:
  0%
  Zit-sta bureau Ergo 3 - Elektrisch (aanbouw)
  Speciale prijs € 795,00 Excl. BTW Normale prijs € 1.259,00 Excl. BTW
  Snel bekijken!
 3. -27%
  Rating:
  0%
  Zit-sta bureau Ergo 2 + Toleo Bureaustoel | Package deal!
  Speciale prijs € 798,00 Excl. BTW Normale prijs € 1.099,00 Excl. BTW
  Snel bekijken!
 4. -27%
  Rating:
  0%
  Zit-sta bureau Ergo 2 + Toleo Netweave Bureaustoel | Package deal!
  Speciale prijs € 798,00 Excl. BTW Normale prijs € 1.099,00 Excl. BTW
  Snel bekijken!
 5. -9%
  Rating:
  0%
  Zit-sta bureau Ergo 2 + Newback + neksteun Bureaustoel | Package deal!
  Speciale prijs € 978,00 Excl. BTW Normale prijs € 1.069,00 Excl. BTW
  Snel bekijken!
 6. -23%
  Rating:
  0%
  Zit-sta bureau Ergo 2 + New Back Bureaustoel | Package deal!
  Speciale prijs € 769,00 Excl. BTW Normale prijs € 999,00 Excl. BTW
  Snel bekijken!
 7. -24%
  Rating:
  0%
  Zit-sta bureau Ergo 2 | Elektrisch | Thuiswerk Actie!
  Speciale prijs € 379,00 Excl. BTW Normale prijs € 499,00 Excl. BTW
  Snel bekijken!
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 49-63 van 63

Pagina
per pagina

Zit sta bureau

Bij het inrichten van een werkplek speelt ergonomie een steeds grotere rol. Ergonomie betekent in feite niets meer dan het creëren van de perfecte werkhouding waardoor klachten aan de schouders, rug en nek uit moeten blijven. Werkgevers krijgen door te kiezen voor ergonomie te maken met minder ziekteverzuim en eveneens met werknemers die gedurende de dag gewoon productiever hun werk blijven doen.

Zit sta bureau als symbool van het nieuwe werken

Het symbool van het nieuwe werken en ergonomie is wel het zit sta bureau. Het zit sta bureau staat voor gezond en verantwoord werken. Samen met een goede stoel leg je de basis voor een goede werkhouding en voorkom je lichamelijke klachten. Een zit sta bureau kun je heel eenvoudig op de juiste hoogte instellen. Zo realiseer je in een handomdraai een ergonomische werkplek. Een zit sta bureau misstaat op geen enkel kantoor en zeker ook niet thuis, op de thuiswerkplek. Het bepaalt de sfeer en vaak heeft de aanwezigheid van een zit sta bureau een bewezen positief effect op de sfeer en is er dus sprake van een zeer prettige werkomgeving. Wij hebben een zeer ruim aanbod aan zit sta bureaus in de aanbieding. Er is erg veel te kiezen. Denk alleen maar eens aan het kleurenpalet, de afmetingen en de vormen. Bij ons vind je altijd een passend zit sta bureau.

Het zit sta bureau en de cruciale rol van de slinger

Cruciaal bij een zit sta bureau is de slinger. Met deze slinger is het bureau op de juiste hoogte instelbaar om zo steeds een gezonde werkomgeving te realiseren. Het zit sta bureau geldt ook al als ultieme flexwerkplek. Meerdere personen kunnen gemakkelijk gebruik maken van het zit sta bureau. Iedereen kan zonder al teveel moeite het bureau op de gewenste hoogte instellen. Vaak is het zit sta bureau instelbaar op een hoogte tussen de 62 centimeter en 88 centimeter.

Werk afwisselen zittend en staand

Aan een zit sta bureau werk je afwisselend zittend en staand. Met slechts een druk op de knop stel je het bureau elektrisch in. Dit met speciale dank aan de aanwezige motor en de al even onmisbare slinger. Iedereen kan dus perfect werken aan het zit sta bureau en om die reden hebben wij een heel mooi aanbod voor je samengesteld. We bieden deze onmisbare ergonomische bureaus aan tegen scherpe prijzen en van diverse merken. Je hebt bij ons keuze genoeg.

Ook voor het beste advies wat betreft ergonomie

Behalve dat we de beste zit sta bureaus aan kunnen bieden, kun je ook altijd aankloppen voor deskundig advies. Al onze medewerkers zijn volledig op de hoogte van alles wat met ergonomisch werken te maken heeft. Ze kunnen je dus altijd helpen met het uitzoeken van het voor jouw specifieke geval beste zit sta bureau. Bovendien leveren wij onze producten door heel Nederland en België en hebben we ook nog eens de beschikking over een eigen montagedienst.

We hebben nog zoveel meer te bieden

Uiteraard is ons aanbod groter dan alleen de beste zit sta bureaus. Integendeel zelfs. De bureaus vormen slechts een klein onderdeel van een indrukwekkend aanbod van alleen de beste kantoormeubelen. Dat geldt voor de beste bureaus, de beste stoelen en een zeer groot aanbod kasten en andere opbergmogelijkheden. Om jouw kantoor of jouw thuiswerkplek helemaal af te maken, kun je bovendien tal van interessante accessoires bij ons aanschaffen, bij ons in de showrooms in Zwolle, Amersfoort en Utrecht.

Het aanbod gebruikte meubelen wisselt steeds

Wat ons anders maakt als het gaat om kantoormeubelen is dat we ook altijd een mooi aanbod aan gebruikte kantoormeubelen hebben. Zeer regelmatig kopen we grote partijen tweedehands meubelen in. Dat betekent dat er steeds sprake is van een groot en wisselend aanbod aan tweedehands meubelen. En dat betekent weer dat je er verstandig aan doet zeer regelmatig eens ons aanbod te checken. Dat is namelijk sterk wisselend van karakter en zo blijft het steeds de moeite waard.

Maak je kantoor of werkplek helemaal af met passende accessoires

Behalve een zit sta bureau en een passende stoel, maak je een werkkamer of een kantoor alleen af met de beste accessoires. Ook op dat vlak kunnen we je dus erg goed van dienst zijn. Wat dacht je van CPU houders, afvalbakken, akoestische panelen en scheidingswanden bijvoorbeeld. We hebben de beste kantoormachines voor je en helpen je ook aan bureauaccessoires natuurlijk. En dat allemaal tegen een zeer schappelijke prijs.

Niet alleen de tweedehands kantoormeubelen zijn scherp geprijsd

Het is bij ons beslist niet zo dat alleen de gebruikte kantoormeubelen scherp geprijsd aangeboden worden. Integendeel zelfs. Ook de nieuwe meubelen van de bekende merken kunnen we altijd tegen concurrerende prijzen aanbieden. Ook onze service mag er zijn. Wat dacht je van een bezorgservice door heel Nederland en België bijvoorbeeld. Ook hebben we een eigen montagedienst tot onze en dus ook jouw beschikking. Over service gesproken.

Ons personeel praat je graag bij over ergonomie en het aanbod kantoormeubelen

Dan nog ons kundig personeel. Want het je een vraag over een zit sta bureau of over ergonomie, dan klop je nooit tevergeefs bij ze aan. Ze weten alles van deze materie en praten je graag bij. Dat doen ze natuurlijk ook over het royale en fraaie aanbod aan kantoormeubelen dat we je aan kunnen bieden.

Creëer je ideale werkruimte met een zit sta bureau

Met ergonomie in het achterhoofd en in de wens een gezonde werkplek te realiseren, kun je eigenlijk niet zonder een zit sta bureau. Als je afwisselend staand of zittend je werk doet, blijf je gevrijwaard van klachten aan de nek, schouders en de rug. Als werkgever zal je dit ook als muziek in de oren klinken natuurlijk, wat op die manier reduceer je het ziekteverzuim. Bovendien is het met een zit sta bureau een gegeven dat de productiviteit gedurende de dag gewoon goed blijft. En ook dat is goed nieuws, en dat voor zowel de werkgever als voor de mensen die voor zichzelf werken.