7000m2 showroom in Zwolle en Amersfoort

Professioneel advies op maat

Gratis bezorging boven €199

Bureaustoelen

Bureaustoelen

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina


Hoogwaardige Tweedehands Bureaustoelen voor een Ergonomische Werkplek

Welkom bij ons assortiment hoogwaardige tweedehands bureaustoelen, speciaal geselecteerd om te voldoen aan de EN-NEN 1335 norm voor ergonomie. Wij begrijpen dat een ergonomisch verantwoorde werkplek essentieel is voor het welzijn van medewerkers en het voorkomen van klachten. Daarom bieden wij een ruime selectie van gebruikte bureaustoelen die aan deze belangrijke norm voldoen. Bij ons ben je verzekerd van kwalitatieve stoelen die bijdragen aan een gezonde en comfortabele werkhouding.Functionaliteit en Ergonomie: Optimaal Comfort voor Jouw Werkplek

Onze tweedehands bureaustoelen bieden niet alleen functionaliteit, maar ook ergonomisch comfort van hoog niveau. Elke stoel is zorgvuldig gecontroleerd en geselecteerd om te voldoen aan de EN-NEN 1335 norm, die eisen stelt aan afmetingen, verstelbaarheid en stabiliteit. Met verstelbare zithoogtes, rugleuningen en armleuningen kunnen gebruikers de stoel naar hun persoonlijke voorkeur aanpassen. Zo kan een optimale zithouding worden bereikt, wat bijdraagt aan het voorkomen van lichamelijke klachten en het verhogen van de productiviteit.

Het ergonomisch ontwerp van onze tweedehands bureaustoelen ondersteunt de natuurlijke kromming van de wervelkolom en bevordert een gezonde houding tijdens langdurig zitten. De ademende materialen en comfortabele vulling zorgen voor een aangename zitervaring gedurende de hele werkdag. Of het nu gaat om intensieve taken achter het bureau of ontspannen vergaderingen, onze bureaustoelen bieden het comfort dat je nodig hebt om je te concentreren op je werk zonder afleiding van ongemakken.

Naast het ergonomische aspect zijn onze tweedehands bureaustoelen ook functioneel inzetbaar. Dankzij de soepele wieltjes zijn ze gemakkelijk te verplaatsen, waardoor je je werkplek snel en eenvoudig kunt aanpassen aan je behoeften. De draaibare functie van de stoelen maakt het mogelijk om gemakkelijk te draaien en verschillende taken uit te voeren zonder jezelf te belasten. De duurzame materialen en stevige constructie zorgen ervoor dat de bureaustoelen lang meegaan, zelfs bij intensief dagelijks gebruik.

Met onze tweedehands bureaustoelen ben je verzekerd van een functionele en ergonomische werkplek die bijdraagt aan het welzijn en comfort van jou en je medewerkers. Investeer vandaag nog in het optimaliseren van je werkomgeving met onze kwalitatieve en duurzame bureaustoelen. Verhoog de productiviteit en het welzijn op de werkvloer, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere en circulaire economie.Duurzaamheid en Milieuvriendelijkheid: Een Groene Keuze voor de Toekomst

Bij het kiezen voor onze tweedehands bureaustoelen draag je niet alleen bij aan het welzijn van je medewerkers, maar ook aan een duurzamere toekomst voor onze planeet. Het hergebruiken van meubelen is een milieubewuste oplossing die de impact op het milieu aanzienlijk vermindert. Door te investeren in tweedehands bureaustoelen geef je deze meubelen een tweede leven en voorkom je dat ze op de vuilnisbelt belanden.

Het proces van produceren en transporteren van nieuwe meubelen vraagt veel grondstoffen en energie, wat leidt tot een aanzienlijke CO2-uitstoot. Door te kiezen voor tweedehands bureaustoelen verminder je de vraag naar nieuwe productie en draag je bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen. Zo lever je een positieve bijdrage aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van jouw organisatie.

Onze tweedehands bureaustoelen zijn zorgvuldig gecontroleerd op kwaliteit en duurzaamheid. Hierdoor kunnen ze nog vele jaren meegaan en bieden ze een langdurige oplossing voor je kantoorinrichting. De keuze voor hergebruik van meubelen past binnen een circulaire economie, waarin het hergebruiken en recyclen van producten centraal staat. Door de levensduur van bureaustoelen te verlengen, verminderen we de vraag naar nieuwe productie en dragen we bij aan het sluiten van de kringloop.

Daarnaast streven we naar een duurzame bedrijfsvoering door het minimaliseren van afval en het maximaliseren van recycling. We werken samen met partners die dezelfde waarden delen en ervoor zorgen dat eventuele overgebleven materialen op een verantwoorde manier worden verwerkt. Op deze manier streven we naar een zo laag mogelijke milieubelasting en een positieve impact op onze omgeving.

Kies voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid met onze tweedehands bureaustoelen. Samen kunnen we een verschil maken in het streven naar een groenere en duurzamere toekomst voor iedereen. Investeer vandaag nog in hoogwaardige, ergonomische bureaustoelen en draag bij aan een betere wereld voor morgen.Uitstekende Prijs-Kwaliteitverhouding: Besparen zonder Inleveren op Kwaliteit

Een van de voornaamste voordelen van onze tweedehands bureaustoelen is de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding die ze bieden. Door te kiezen voor gebruikte bureaustoelen krijg je hoogwaardige producten tegen een fractie van de prijs van nieuwe stoelen. Dit maakt het een kosteneffectieve keuze voor bedrijven die willen besparen op hun kantoormeubilair zonder in te leveren op kwaliteit.

Onze tweedehands bureaustoelen zijn zorgvuldig geselecteerd en ondergaan een grondige controle voordat ze weer te koop worden aangeboden. Hierdoor kunnen we garanderen dat de stoelen nog in uitstekende staat verkeren en een lange levensduur hebben. Ondanks dat ze eerder gebruikt zijn, zijn ze nog steeds in staat om een comfortabele en ergonomische werkhouding te ondersteunen.

Bovendien bieden tweedehands bureaustoelen ook financiële voordelen op de lange termijn. Doordat je aanzienlijk bespaart op de aanschafprijs, kun je het geld dat je anders aan nieuwe stoelen zou hebben uitgegeven, investeren in andere belangrijke aspecten van je bedrijf. Of het nu gaat om het verbeteren van andere kantoorfaciliteiten, het aanbieden van opleidingen voor medewerkers of het uitbreiden van je dienstenaanbod, de besparingen kunnen op verschillende manieren worden benut.

Daarnaast draagt het kiezen voor tweedehands meubilair bij aan een duurzame en circulaire economie, zoals eerder besproken. Door de levensduur van bureaustoelen te verlengen, vermindert de vraag naar nieuwe productie, waardoor natuurlijke hulpbronnen worden gespaard en de milieu-impact wordt beperkt. Dit maakt het tot een verstandige keuze voor bedrijven die maatschappelijk verantwoord willen ondernemen en hun ecologische voetafdruk willen verkleinen.

Kies voor de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van onze tweedehands bureaustoelen en ontdek hoe je kosten kunt besparen zonder concessies te doen aan kwaliteit. Investeer vandaag nog in hoogwaardige bureaustoelen die jouw werknemers ondersteunen en je bedrijf naar nieuwe hoogten tillen, zonder de bank te breken.Investeer in het Comfort en de Gezondheid: Ergonomie voor Tevreden Medewerkers

Door te investeren in onze tweedehands bureaustoelen investeer je niet alleen in comfort, maar ook in de gezondheid en tevredenheid van je medewerkers. Ergonomie speelt een cruciale rol in het bevorderen van een gezonde werkomgeving en het voorkomen van lichamelijke klachten bij werknemers.

Onze gebruikte bureaustoelen voldoen aan de EN-NEN 1335 norm, die strikte eisen stelt aan de afmetingen, verstelbaarheid en stabiliteit van bureaustoelen. Dit zorgt ervoor dat de stoelen ergonomisch verantwoord zijn en zijn ontworpen om de juiste ondersteuning te bieden aan het lichaam van de gebruiker. Rugpijn, nekklachten en andere ongemakken als gevolg van een onjuiste zithouding worden hierdoor geminimaliseerd.

De verstelbaarheid van de tweedehands bureaustoelen stelt medewerkers in staat om de stoelen aan te passen aan hun individuele behoeften en voorkeuren. Hierdoor kunnen ze een ergonomisch verantwoorde werkhouding aannemen, wat de productiviteit en het comfort bevordert. De mogelijkheid om de hoogte, rugleuning en armleuningen aan te passen, betekent dat onze bureaustoelen geschikt zijn voor een breed scala aan gebruikers.

Een ergonomische werkomgeving draagt bij aan tevreden en gezonde medewerkers. Comfortabele stoelen verminderen de fysieke belasting van werknemers, waardoor vermoeidheid en stress worden verminderd. Dit resulteert in een hogere productiviteit en lagere kans op ziekteverzuim. Bovendien laat je als werkgever zien dat je de gezondheid en het welzijn van je medewerkers serieus neemt, wat de werksfeer en betrokkenheid kan verbeteren.

Door te investeren in het comfort en de gezondheid van je medewerkers met onze tweedehands bureaustoelen, creëer je een ergonomische en ondersteunende werkomgeving waarin werknemers zich gewaardeerd voelen en optimaal kunnen presteren. Maak vandaag nog de keuze voor gezonde en tevreden medewerkers door te kiezen voor onze hoogwaardige tweedehands bureaustoelen die voldoen aan de EN-NEN 1335 norm.