7000m2 showroom in Zwolle en Amersfoort

Professioneel advies op maat

Gratis bezorging boven €199

Kasten / Opbergen

Kasten / Opbergen

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 304

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 304

per pagina

kantoorkasten 

De Kasten van Pijlman kantoormeubelen kunt u bekijken in onze ruime showroom in Zwolle en in Amersfoort. Pijlman kantoormeubele leverd kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Stalen behuizing en dubbel afgewerkte kasten voor intensief gebruik thuis en zakelijk.

Naast de standaard kantoorkasten heeft Pijlman kantoormeubelen Zwolle en Amersfoort ook andere kasten zoals folderkasten, tekeningladekasten en garderobekasten . Maar bij opbergruimte kunt u bijvoorbeeld ook denken een verrijdbaar ladenblok . Tevens worden kantoorkasten ook indeling van een werkruimte gebruikt. Een kantoorkast kan bijvoorbeeld goed dienen als scheidingswand in een werkruimte.

Roldeurkast 

Een roldeurkast is gemaakt uit hoogwaardig staal met kunststof lameldeuren, voorzien van een magneetstrip zodat de kast goed afsluit. De roldeurkast is in diverse afmetingen en kleuren leverbaar en kan worden voorzien van een topblad in diverse decors. 

Draaideurkast 

Een draaideurkast is gemaakt uit 98% gelast staal en voorzien van legborden, glad afgewerkt waardoor deze eenvoudig te reinigen zijn. De kast is leverbaar in diverse kleuren en afmetingen. Een draaideurkast heeft door de eenvoud een goede prijs kwaliteit verhouding.