7000m2 showroom in Zwolle en Amersfoort

Professioneel advies op maat

Gratis bezorging boven €199

Brandkasten klasse 0

Brandkasten klasse 0

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina


Brandkasten klasse 0: Maximale bescherming tegen inbraak en brand

Welkom bij ons assortiment brandkasten klasse 0. Deze kluizen bieden een hoog niveau van beveiliging en bescherming voor uw waardevolle bezittingen, belangrijke documenten en kostbaarheden. Brandkasten klasse 0 worden gekenmerkt door hun sterke constructie en weerstand tegen zowel inbraakpogingen als brandgevaar. Met deze kluizen kunt u met een gerust hart uw waardevolle eigendommen veilig opbergen, wetende dat ze goed beschermd zijn.

De brandkasten klasse 0 die wij aanbieden voldoen aan zeer strenge eisen en zijn getest volgens de EN 1143-1 norm. Deze normering bepaalt de weerstand tegen inbraakpogingen en de veiligheidsniveaus van de kluizen. De kluizen worden onderworpen aan rigoureuze tests waarbij ervaren experts proberen de kluis te openen met verschillende gereedschappen en technieken. Op basis van de testresultaten wordt een weerstandswaarde toegekend aan de kluis, waarmee de inbraakwerendheid wordt aangegeven.

Naast inbraakwering bieden brandkasten klasse 0 ook een bepaalde mate van brandwerendheid. Ze zijn dubbelwandig en voorzien van brandvertragend isolatiemateriaal volgens de DIN 4102 normering. Hoewel deze normering een bouwwijze is en geen specifieke brandwerendheidstests omvat, bieden de kluizen wel een zekere mate van bescherming voor papieren documenten gedurende een korte tijd in geval van brand.

Als u op zoek bent naar nog strengere eisen met betrekking tot brandwerendheid, raden we u aan onze brandkasten van Neutron Star en Defender te bekijken. Deze kluizen zijn voorzien van een NT Fire-017 60p keurmerk en bieden minimaal 60 minuten bescherming tegen brand.

Met brandkasten klasse 0 investeert u in de veiligheid en bescherming van uw waardevolle bezittingen. Of het nu gaat om contant geld, kostbaarheden of belangrijke documenten, deze kluizen bieden de gemoedsrust die u nodig heeft. Neem een kijkje in ons assortiment en kies de brandkast klasse 0 die aan uw specifieke eisen voldoet.Brandkasten klasse 0: Uitmuntende bescherming tegen inbraak en brand

Onze brandkasten klasse 0 bieden een ongeëvenaarde bescherming tegen zowel inbraak als brand. Met hun hoogwaardige beveiligingskenmerken en solide constructie garanderen ze maximale veiligheid voor uw waardevolle bezittingen en belangrijke documenten.

De brandkasten klasse 0 behoren tot de hoogste beveiligingsklasse en zijn ontworpen om inbraakpogingen te weerstaan en de verwoestende effecten van brand te weerhouden. Ze bieden gemoedsrust en bescherming in situaties waarin veiligheid van essentieel belang is.

Of u nu waardevolle sieraden, contant geld, belangrijke documenten of andere kostbaarheden wilt opbergen, de brandkasten klasse 0 zijn de ideale keuze voor optimale bescherming tegen inbraak en brand.Inbraakwering volgens EN1143-1 Euro klasse 0 normering: Hoogste niveau van beveiliging

De brandkasten klasse 0 zijn gecertificeerd volgens de EN1143-1 Euro klasse 0 normering, wat het hoogste niveau van inbraakwerendheid vertegenwoordigt. Deze normering wordt toegekend na uitgebreide testen uitgevoerd door een onafhankelijk testinstituut.

Tijdens de testprocedure worden ervaren professionals ingezet om de kluis te proberen open te breken met behulp van diverse gereedschappen en technieken die veelvoorkomend zijn bij inbraakpogingen. De kluis wordt beoordeeld op basis van de tijd en moeite die nodig is om toegang te krijgen tot de inhoud.

De brandkasten klasse 0 hebben bewezen bestand te zijn tegen verschillende inbraakmethoden en bieden een hoge mate van beveiliging voor uw waardevolle bezittingen. Met hun solide constructie en geavanceerde beveiligingsmaatregelen kunt u erop vertrouwen dat uw kostbaarheden veilig zijn opgeborgen.Brandwering volgens DIN 4102 normering: Bescherming tegen brandgevaar

De brandkasten klasse 0 zijn niet alleen ontworpen om inbraakwerend te zijn, maar bieden ook een bepaalde mate van brandwering volgens de DIN 4102 normering. Deze normering betekent dat de kasten dubbelwandig zijn en voorzien zijn van brandvertragend isolatiemateriaal.

Hoewel DIN 4102 kasten niet specifiek zijn getest op brandwerendheid, bieden ze een zekere mate van bescherming tegen vuur. Het brandvertragende isolatiemateriaal in de kast zorgt ervoor dat de temperatuur binnenin de kast langzamer stijgt bij blootstelling aan brand. Dit vertraagt de verspreiding van vuur en geeft u kostbare tijd om belangrijke documenten of waardevolle bezittingen te redden.

Het is belangrijk op te merken dat DIN 4102 kasten met name geschikt zijn voor het beschermen van papieren documenten gedurende een beperkte tijd tegen brand. Voor een meer uitgebreide brandwerendheid, kunt u overwegen om kasten te kiezen die zijn getest volgens andere normeringen, zoals de EN 1047-1 normering.Brandwering volgens EN 1047-1 normering: Maximale bescherming tegen brand

Brandkasten klasse 0 voldoen aan de strenge eisen van de EN 1047-1 normering voor brandwerendheid. Deze normering garandeert dat de kasten een bepaalde periode bestand zijn tegen extreme temperaturen en het behoud van de inhoud gedurende deze periode.

Kasten met het EN 1047-1 keurmerk bieden een brandwerendheid van 60 minuten (S60P) of 120 minuten (S120P) bij blootstelling aan hoge temperaturen tot ongeveer 1090 graden Celsius. Dit betekent dat de kasten uw belangrijke documenten, waardevolle goederen en andere kostbaarheden gedurende deze specifieke tijdsduur beschermd houden tegen de vernietigende effecten van vuur.

De EN 1047-1 normering wordt toegepast op kasten die uitvoerig zijn getest en voldoen aan de strikte criteria voor brandwerendheid. Door te kiezen voor een brandkast met een EN 1047-1 keurmerk kunt u met een gerust hart uw meest waardevolle bezittingen veilig opbergen, wetende dat ze gedurende een aanzienlijke tijd beschermd zullen blijven in geval van brand.

Het is belangrijk om te overwegen welke brandwerendheid het beste past bij uw specifieke behoeften en de aard van de inhoud die u wilt beschermen. Bij het selecteren van een brandkast klasse 0 met EN 1047-1 certificering kunt u er zeker van zijn dat u investeert in maximale brandveiligheid.Conclusie: Maximale bescherming voor uw waardevolle bezittingen

In de wereld van brandkasten is klasse 0 een synoniem geworden voor maximale beveiliging tegen inbraak en brand. Met onze brandkasten klasse 0 kunt u met vertrouwen uw waardevolle bezittingen beschermen, wetende dat ze worden bewaard in een robuuste en betrouwbare kluis.

De inbraakwering volgens de EN 1143-1 norm garandeert dat uw kluis bestand is tegen ervaren inbrekers die verschillende technieken en gereedschappen gebruiken. De kluizen zijn zorgvuldig getest en voldoen aan de hoogste veiligheidsniveaus, zodat u met een gerust hart uw kostbaarheden kunt opbergen.

Daarnaast bieden brandkasten klasse 0 ook een zekere mate van brandwerendheid volgens de DIN 4102 normering. Hoewel deze kluizen niet specifiek brandwerend zijn getest, zijn ze ontworpen met dubbele wanden en brandvertragend isolatiemateriaal om uw belangrijke documenten gedurende een korte tijd te beschermen.

Als u extra eisen stelt aan de brandwerendheid, kunt u overwegen om onze brandkasten van Neutron Star en Defender te bekijken, die voldoen aan de NT Fire-017 60p norm en een minimale brandwerendheid van 60 minuten bieden.

Met de aanschaf van een brandkast klasse 0 investeert u niet alleen in de veiligheid van uw waardevolle bezittingen, maar ook in gemoedsrust. U kunt erop vertrouwen dat uw kostbaarheden en belangrijke documenten goed beschermd zijn tegen inbraak en brand.

Bekijk ons assortiment brandkasten klasse 0 en maak een weloverwogen keuze die past bij uw beveiligingsbehoeften. Met onze hoogwaardige kluizen kunt u met een gerust hart uw waardevolle bezittingen veilig opbergen.