7000m2 showroom in Zwolle en Amersfoort

Professioneel advies op maat

Gratis bezorging boven €199

Brandkasten klasse 1

Brandkasten klasse 1

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 35

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 35

Pagina
per pagina


Brandkasten Klasse 1

Onze brandkasten klasse 1 bieden een ongeëvenaarde mate van veiligheid en bescherming voor uw waardevolle bezittingen. Deze kluizen zijn met zorg ontworpen en voldoen aan de zeer strenge eisen van de EN 1143-1 norm. Bij het testen van de kluizen worden ervaren professionals ingeschakeld die met verschillende gereedschappen en geavanceerde technieken proberen de kluis te kraken. Deze uitgebreide tests resulteren in een weerstandswaarde die de daadwerkelijke bescherming van de kluis tegen inbraak weergeeft. Hierbij wordt rekening gehouden met factoren zoals de benodigde tijd en het gebruikte gereedschap om de kluis te openen. Op basis van deze resultaten worden de kluizen ingedeeld in verschillende weerstandsklassen, waarbij klasse 1 staat voor een hoge mate van bescherming.

Met onze brandkasten klasse 1 kunt u erop vertrouwen dat uw waardevolle 0bezittingen veilig zijn, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. Of het nu gaat om contant geld, sieraden, belangrijke documenten of andere kostbaarheden, deze kluizen bieden een robuuste en betrouwbare opslagoplossing die inbraakpogingen effectief weerstaat.

Naast hun uitstekende inbraakwerende eigenschappen bieden onze brandkasten klasse 1 ook een zekere mate van brandwerendheid. Hoewel ze niet specifiek zijn getest op brandwerendheid, zijn ze ontworpen volgens de DIN 4102 norm, wat betekent dat ze zijn uitgerust met dubbele wanden en brandvertragend isolatiemateriaal. Hierdoor bieden ze een bepaalde mate van bescherming tegen vuur, waardoor uw belangrijke papieren documenten gedurende een korte tijd veilig zijn.

Bij het kiezen van een brandkast klasse 1 kunt u erop vertrouwen dat u investeert in maximale veiligheid en bescherming. Deze kluizen zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en betrouwbaarheid, en ze worden geleverd met een indicatie van de waardeberging voor contant geld en kostbaarheden. Met een indicatie van €10.000,- voor contant geld en €20.000,- voor kostbaarheden kunt u met een gerust hart uw waardevolle bezittingen opbergen.

Bekijk ons uitgebreide assortiment aan brandkasten klasse 1 en kies de kluis die het beste aansluit bij uw specifieke behoeften. Onze professionele klantenservice staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Investeer in maximale veiligheid en bescherming met onze brandkasten klasse 1 en geniet van gemoedsrust in uw dagelijkse leven.Inbraakwering volgens EN 1143-1 Euro klasse 1 normering: Maximale bescherming tegen inbraak

Onze brandkasten klasse 1 bieden maximale bescherming tegen inbraak dankzij hun inbraakwerende eigenschappen volgens de EN 1143-1 Euro klasse 1 normering. Deze normering houdt in dat de kluizen uitgebreid zijn getest en voldoen aan zeer strenge eisen op het gebied van inbraakwering. Tijdens de testprocedures worden ervaren professionals ingeschakeld die met geavanceerde gereedschappen en technieken proberen de kluis te kraken.

De inbraakwerende eigenschappen van onze brandkasten klasse 1 zijn gebaseerd op de weerstandswaarde die wordt bepaald tijdens de testen. Deze weerstandswaarde geeft aan hoe lang en met welk gereedschap een ervaren inbreker nodig heeft om de kluis te openen. Klasse 1 kluizen bieden een zeer hoge mate van bescherming en weerstand tegen inbraakpogingen.

Met een indicatie waardeberging van €10.000,- voor contant geld en €20.000,- voor kostbaarheden kunt u erop vertrouwen dat uw waardevolle bezittingen veilig zijn opgeborgen in onze brandkasten klasse 1. Of het nu gaat om contant geld, sieraden, belangrijke documenten of andere kostbaarheden, deze kluizen bieden een betrouwbare opslagoplossing die uw waardevolle bezittingen effectief beschermt tegen diefstal.

Daarnaast bieden onze brandkasten klasse 1 ook een zekere mate van brandwerendheid. Hoewel ze niet specifiek zijn getest op brandwerendheid, zijn ze ontworpen volgens de DIN 4102 norm, wat betekent dat ze zijn uitgerust met dubbele wanden en brandvertragend isolatiemateriaal. Hierdoor bieden ze een bepaalde mate van bescherming tegen vuur, waardoor uw belangrijke papieren documenten gedurende een korte tijd veilig zijn.

Investeer in maximale bescherming tegen inbraak met onze brandkasten klasse 1 en geniet van de gemoedsrust dat uw waardevolle bezittingen veilig zijn opgeborgen. Bekijk ons uitgebreide assortiment en laat u adviseren door onze deskundige klantenservice om de juiste keuze te maken. Onze brandkasten klasse 1 bieden niet alleen een robuuste beveiliging, maar ook een solide gemoedsrust.Brandwering volgens DIN 4102 normering: Bescherming voor uw papieren documenten

Onze brandkasten klasse 1 bieden niet alleen uitstekende inbraakwerende eigenschappen, maar ook bescherming tegen brand volgens de DIN 4102 normering. Hoewel deze normering gericht is op de bouwwijze en niet specifiek op brandwerendheidstests, zijn onze brandkasten klasse 1 ontworpen met dubbele wanden en brandvertragend isolatiemateriaal. Dit zorgt ervoor dat uw belangrijke papieren documenten gedurende een bepaalde tijd veilig zijn tegen brand.

De dubbele wanden van onze brandkasten klasse 1 bieden extra isolatie en bescherming tegen hitte. Het brandvertragende isolatiemateriaal helpt om de temperatuur in de kluis te reguleren en voorkomt dat de binnentemperatuur te snel stijgt tijdens een brand. Dit geeft uw kostbare documenten kostbare tijd voordat ze kunnen worden aangetast door vuur.

Hoewel de DIN 4102 normering geen specifieke tijdsduur aangeeft voor de brandwerendheid van de kasten, bieden ze een korte tijd van bescherming voor uw papieren documenten. Dit is vooral belangrijk omdat papier gevoelig is voor hoge temperaturen en snel kan ontbranden. Onze brandkasten klasse 1 helpen de temperatuur binnen de kluis te reguleren en vertragen de verspreiding van vuur, waardoor uw documenten kostbare tijd krijgen om te worden gered of beschermd.

Bij het opbergen van belangrijke papieren documenten, zoals contracten, certificaten, notariële akten, financiële gegevens en andere waardevolle papieren, is het essentieel om te investeren in een brandwerende oplossing. Onze brandkasten klasse 1 bieden niet alleen uitstekende inbraakwerende eigenschappen, maar ook een zekere mate van brandbescherming volgens de DIN 4102 normering.

Bescherm uw papieren documenten tegen de dreiging van brand met onze brandkasten klasse 1. Ze bieden de gemoedsrust dat uw belangrijke papieren veilig zijn opgeborgen en kunnen de impact van een brand minimaliseren. Vertrouw op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze brandkasten klasse 1 en zorg ervoor dat uw waardevolle documenten veilig en beschermd blijven.Brandwering volgens NT Fire 017 normering: Extra bescherming tegen brand

Naast de inbraakwerende eigenschappen bieden onze brandkasten klasse 1 ook een extra laag bescherming tegen brand volgens de NT Fire 017 normering. Deze normering houdt rekening met de brandwerendheid van de kasten en garandeert een bepaalde tijdsduur waarin uw documenten veilig zijn tegen de gevolgen van een brand.

Onze brandkasten klasse 1 met NT Fire-017 certificering zijn getest en gecertificeerd volgens strikte normen. Ze bieden een brandwerendheid van 60, 90 of 120 minuten, afhankelijk van het specifieke model. Dit betekent dat uw belangrijke documenten gedurende een aanzienlijke periode beschermd zijn tegen de verwoestende effecten van brand.

Tijdens een brand kan de temperatuur in korte tijd extreem hoog worden, waardoor documenten snel kunnen verbranden of beschadigd raken. De brandkasten klasse 1 met NT Fire-017 certificering zijn ontworpen om deze temperaturen te weerstaan en de binnentemperatuur op een veilig niveau te houden. Dit geeft uw waardevolle documenten voldoende tijd om te worden gered of beschermd.

De NT Fire-017 normering biedt gemoedsrust en een extra laag bescherming voor uw belangrijke papieren, contracten, certificaten, financiële gegevens en andere waardevolle documenten. Door te kiezen voor een brandkast klasse 1 met NT Fire-017 certificering investeert u in de veiligheid van uw documenten en minimaliseert u de impact van een brand.

Vertrouw op de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze brandkasten klasse 1 met NT Fire-017 certificering. Ze bieden een uitstekende combinatie van inbraak- en brandwerendheid, waardoor uw waardevolle documenten maximaal beschermd worden. Kies voor de gemoedsrust en zorg ervoor dat uw documenten veilig en onaangetast blijven, zelfs in geval van brand.Conclusie: Investeer in maximale veiligheid en bescherming met onze brandkasten klasse 1

Het is van essentieel belang om de veiligheid van uw waardevolle bezittingen en belangrijke documenten te waarborgen. Onze brandkasten klasse 1 bieden de ideale oplossing voor maximale bescherming tegen inbraak en brand. Door te investeren in een brandkast klasse 1, maakt u een verstandige keuze om de veiligheid van uw kostbaarheden te waarborgen.

Met de inbraakwerende eigenschappen volgens de EN1143-1 Euro klasse 1 normering bieden onze brandkasten klasse 1 een hoog niveau van bescherming tegen inbraak. De kasten zijn uitgebreid getest en gecertificeerd volgens strenge normen, waardoor ze bestand zijn tegen de meest geavanceerde inbraakpogingen. Met indicaties van waardeberging tot €10.000,- voor contant geld en €20.000,- voor kostbaarheden, zorgt de brandkast klasse 1 ervoor dat uw waardevolle bezittingen veilig en beveiligd zijn.

Daarnaast bieden onze brandkasten klasse 1 ook brandwering volgens de DIN 4102 normering. Hoewel deze kasten niet brandwerend getest zijn, bieden ze een zekere mate van bescherming voor papieren documenten gedurende een korte periode. Voor een nog hogere brandwerendheid kunt u kiezen voor onze brandkasten klasse 1 met NT Fire-017 certificering, die een brandwerendheid bieden van 60, 90 of 120 minuten.

Met onze brandkasten klasse 1 kunt u met vertrouwen waardevolle bezittingen, belangrijke documenten en kostbaarheden opslaan, wetende dat ze optimaal beschermd zijn tegen inbraak en brand. Door te kiezen voor onze hoogwaardige brandkasten klasse 1 maakt u een investering in maximale veiligheid en gemoedsrust.

Kies voor de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze brandkasten klasse 1 en geniet van de gemoedsrust die gepaard gaat met het weten dat uw waardevolle bezittingen en documenten veilig zijn. Investeer in maximale veiligheid en bescherming met onze brandkasten klasse 1 en neem geen risico als het gaat om de bescherming van uw kostbaarheden.