7000m2 showroom in Zwolle en Amersfoort

Professioneel advies op maat

Gratis bezorging boven €199

Brandkasten klasse 2

Brandkasten klasse 2

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 27

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 27

Pagina
per pagina


Brandkasten klasse 2: Maximale bescherming tegen inbraak en brand

Bij onze brandkasten klasse 3 staat veiligheid op het hoogste niveau. Deze kluizen voldoen aan strenge eisen en zijn getest volgens de EN1143-1 norm door een onafhankelijk testinstituut. Tijdens de testprocedure ondergaan de brandkasten uitgebreide inbraakpogingen door ervaren specialisten. De resultaten van deze tests worden omgezet in een weerstandswaarde, waarbij factoren zoals de benodigde tijd en het gebruikte gereedschap worden meegenomen. Op basis hiervan worden de brandkasten ingedeeld in de weerstandsklasse 3, wat staat voor maximale bescherming.

Investeer in de ultieme beveiliging met onze brandkasten klasse 3. Met hun ongeëvenaarde inbraakwerende eigenschappen en robuuste constructie zorgen ze voor de best mogelijke bescherming van uw waardevolle bezittingen. Of het nu gaat om contant geld, sieraden, belangrijke documenten of andere kostbaarheden, u kunt erop vertrouwen dat uw eigendommen veilig zijn in een brandkast klasse 3.

Waarom compromissen sluiten als het gaat om de veiligheid van uw waardevolle bezittingen? Kies voor de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze brandkasten klasse 3 en geniet van gemoedsrust, wetende dat uw kostbaarheden beschermd zijn tegen inbraak en brand.

Investeer vandaag nog in de ultieme beveiliging en bescherming met onze brandkasten klasse 3.Inbraakwering volgens EN1143-1 Euro klasse 2 normering: Maximale bescherming tegen inbraak

Onze brandkasten klasse 2 bieden een uitstekende inbraakwerende bescherming volgens de EN1143-1 Euro klasse 2 normering. Deze normering garandeert een hoog niveau van veiligheid en is gebaseerd op uitgebreide testprocedures door erkende testinstituten. Tijdens de tests worden ervaren experts ingezet om de kluis te proberen open te breken, waarbij verschillende inbraakmethoden en gereedschappen worden gebruikt.

De brandkasten klasse 2 zijn ontworpen om inbrekers zoveel mogelijk te ontmoedigen en te weerstaan. Ze zijn uitgerust met geavanceerde beveiligingsfuncties zoals zware stalen wanden, versterkte sloten en scharnieren, en geavanceerde vergrendelingsmechanismen. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de kluis bestand is tegen diverse inbraaktechnieken, zoals boren, snijden en manipulatie van het slot.

Met een indicatie waardeberging van €25.000,- voor contant geld en €50.000,- voor kostbaarheden bieden de brandkasten klasse 2 een solide bescherming voor uw waardevolle bezittingen. Of het nu gaat om belangrijke documenten, juwelen, waardevolle goederen of vertrouwelijke informatie, u kunt erop vertrouwen dat uw eigendommen veilig zijn opgeborgen in een brandkast klasse 2.

Kies voor maximale bescherming tegen inbraak met onze brandkasten klasse 2. Ze bieden niet alleen een hoog niveau van veiligheid, maar zijn ook voorzien van een stijlvol ontwerp dat naadloos past bij uw interieur. Met hun solide constructie, geavanceerde beveiligingsfuncties en ruime interieur zorgen de brandkasten klasse 2 voor gemoedsrust en gecertificeerde bescherming van uw waardevolle bezittingen.

Investeer vandaag nog in de inbraakwerende kracht van onze brandkasten klasse 2 en geniet van de gemoedsrust dat uw waardevolle eigendommen veilig en beschermd zijn.Brandwering volgens DIN 4102 normering: Bescherming voor uw papieren documenten

Onze brandkasten klasse 2 bieden niet alleen uitstekende inbraakwerende bescherming, maar ook brandwering volgens de DIN 4102 normering. Hoewel DIN 4102 kasten niet specifiek zijn getest op brandwerendheid, zijn ze ontworpen volgens een bouwwijze die brandvertragend isolatiemateriaal omvat. Dit betekent dat de brandkasten klasse 2 een bepaalde mate van brandwerendheid bieden voor uw papieren documenten.

Het dubbelwandige ontwerp van de brandkasten klasse 2 in combinatie met het brandvertragende isolatiemateriaal zorgt ervoor dat de temperatuur in de kluis tijdens een brand langzamer stijgt. Hierdoor wordt de kans op schade aan uw papieren documenten, zoals contracten, belangrijke dossiers, verzekeringspolissen en andere waardevolle papieren, aanzienlijk verminderd.

Het is belangrijk op te merken dat de DIN 4102 normering geen specifieke tijdsduur aangeeft voor de brandwerendheid van de kluis. Daarom is het raadzaam om waardevolle papieren documenten indien mogelijk aanvullend te beschermen in een specifiek geteste brandwerende kluis.

Met de brandkasten klasse 2 bent u verzekerd van een extra laag bescherming voor uw papieren documenten in geval van een brand. Het biedt gemoedsrust en de zekerheid dat uw belangrijke papieren veilig zijn opgeborgen, zelfs in ongunstige omstandigheden.

Investeer in de brandwering van onze brandkasten klasse 2 en geniet van de gecombineerde bescherming tegen inbraak en brand. Uw waardevolle bezittingen en papieren documenten verdienen de beste beveiliging, en met onze brandkasten klasse 2 kunt u met een gerust hart vertrouwen op de bescherming die ze bieden.Brandwering volgens NT Fire 017 normering: Extra bescherming tegen brand

Naast de uitstekende inbraakwerende en brandwerende eigenschappen van onze brandkasten klasse 2, bieden we ook modellen die voldoen aan de NT Fire-017 normering. Deze normering is specifiek ontwikkeld om een extra laag bescherming tegen brand te bieden en is gebaseerd op uitgebreide testprocedures.

De brandkasten klasse 2 die voldoen aan de NT Fire-017 normering zijn getest volgens strikte criteria en bieden een gegarandeerde brandwerendheid. Afhankelijk van het specifieke model bieden ze een brandwerendheid van 60 minuten (NT Fire-017 60p), 90 minuten (NT Fire-017 90p) of 120 minuten (NT Fire-017 120p).

Tijdens de testen wordt de kluis blootgesteld aan extreme hitte, waarbij de temperatuur kan oplopen tot ongeveer 927 graden Celsius. De brandkasten klasse 2 met NT Fire-017 normering weerstaan deze hoge temperaturen gedurende de aangegeven tijd, waardoor uw waardevolle bezittingen en belangrijke documenten veilig blijven.

Het is belangrijk om te benadrukken dat de NT Fire-017 normering zich specifiek richt op brandwerendheid en niet op inbraakwerendheid. Daarom voldoen deze kluizen aan de hoogste normen als het gaat om bescherming tegen brand, maar het is belangrijk om te overwegen of uw specifieke behoeften ook inbraakwerende eigenschappen vereisen.

Met de brandkasten klasse 2 die voldoen aan de NT Fire-017 normering bent u verzekerd van extra bescherming tegen brand. Deze kluizen bieden een veilige opslagplaats voor uw waardevolle bezittingen, documenten en kostbaarheden gedurende een aanzienlijke periode in geval van een brand.

Investeer in de brandwering van onze brandkasten klasse 2 met NT Fire-017 normering en geniet van de gemoedsrust die gepaard gaat met de wetenschap dat uw bezittingen en belangrijke documenten veilig zijn, zelfs in geval van een verwoestende brand.Conclusie: Maximale bescherming met brandkasten klasse 2

Onze brandkasten klasse 2 bieden een optimale combinatie van inbraakwerende en brandwerende eigenschappen, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor het veilig opbergen van uw waardevolle bezittingen, documenten en kostbaarheden. Met hun EN1143-1 Euro klasse 2 certificering zijn ze grondig getest en gecertificeerd om maximale bescherming tegen inbraak te bieden, met een indicatie van waardeberging tot €25.000 voor contant geld en €50.000 voor kostbaarheden.

Bovendien bieden deze brandkasten klasse 2 ook bescherming tegen brand volgens de DIN 4102 normering en optioneel volgens de NT Fire-017 normering. Dit betekent dat ze een bepaalde tijdsduur brandwerendheid bieden, variërend van 60 tot 120 minuten, afhankelijk van het specifieke model.

Met de brandkasten klasse 2 kunt u met vertrouwen uw waardevolle bezittingen en belangrijke documenten opslaan, wetende dat ze goed beschermd zijn tegen inbraak en brand. Deze kluizen zijn ontworpen en gebouwd met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën om de hoogste mate van veiligheid te bieden.

Investeer in onze brandkasten klasse 2 en geniet van gemoedsrust, wetende dat uw waardevolle eigendommen veilig zijn, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. Of het nu gaat om persoonlijke bezittingen, vertrouwelijke documenten of kostbaarheden, onze brandkasten klasse 2 bieden de ultieme bescherming die u nodig heeft.

Neem vandaag nog contact met ons op om de verschillende opties en mogelijkheden te bespreken en de perfecte brandkast klasse 2 te vinden die past bij uw specifieke behoeften en eisen. We staan klaar om u te helpen bij het creëren van een veilige en betrouwbare opslagoplossing voor uw waardevolle bezittingen.