7000m2 showroom in Zwolle en Amersfoort

Professioneel advies op maat

Gratis bezorging boven €199

Brandkasten klasse 3

Brandkasten klasse 3

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

per pagina


Brandkasten klasse 3: Maximale bescherming tegen inbraak en brand

Welkom bij ons assortiment brandkasten klasse 3, waarin we maximale bescherming tegen inbraak en brand bieden. We begrijpen het belang van de veiligheid van uw waardevolle bezittingen en documenten, en daarom hebben we zorgvuldig geselecteerde brandkasten die voldoen aan de strengste normen in de industrie.

Onze brandkasten klasse 3 zijn speciaal ontworpen en vervaardigd om een ongeëvenaarde beveiliging te bieden. Ze zijn onderworpen aan uitgebreide tests, uitgevoerd door ervaren professionals, om hun weerstand tegen inbraakpogingen te beoordelen. We hebben de resultaten omgezet in een weerstandswaarde, die aangeeft hoeveel tijd en welke gereedschappen er nodig zijn om de kluis te openen. Met klasse 3 garanderen we een hoog niveau van bescherming en gemoedsrust.

Onze brandkasten klasse 3 zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en materialen om inbraakpogingen te weerstaan. Ze zijn vervaardigd volgens de EN1143-1 norm, die de strengste eisen stelt aan de inbraakwerendheid van kluizen. Door te investeren in een klasse 3 brandkast, investeert u in de veiligheid en bescherming van uw waardevolle eigendommen en belangrijke documenten.Inbraakwering volgens EN1143-1 Euro klasse 3 normering: Maximale bescherming tegen inbraak

Onze brandkasten klasse 3 bieden maximale bescherming tegen inbraak, dankzij hun conformiteit met de strenge EN1143-1 Euro klasse 3 normering. Deze normering is ontwikkeld om de inbraakwerendheid van kluizen te beoordelen en stelt hoge eisen aan de weerstand tegen inbraakpogingen.

Onze klasse 3 brandkasten zijn onderworpen aan uitgebreide testprocedures, waarbij ervaren experts verschillende technieken en gereedschappen gebruiken om de kluis te proberen open te breken. De resultaten van deze tests worden omgezet in een weerstandswaarde, die aangeeft hoeveel tijd en inspanning er nodig is om de kluis te kraken. Klasse 3 kluizen bieden een uitzonderlijk hoog niveau van beveiliging, waardoor uw waardevolle bezittingen en belangrijke documenten veilig zijn.

De EN1143-1 Euro klasse 3 normering hanteert een indicatie van waardeberging voor contant geld en kostbaarheden. Onze klasse 3 brandkasten bieden een indicatie waardeberging van €45.000,- voor contant geld en €90.000,- voor kostbaarheden. Dit geeft u een duidelijk beeld van de bescherming die deze kluizen bieden voor uw waardevolle bezittingen.

Met onze brandkasten klasse 3 kunt u met een gerust hart waardevolle items opslaan, wetende dat ze worden beschermd tegen de meest geavanceerde inbraakpogingen. Investeer in maximale beveiliging en gemoedsrust met onze klasse 3 brandkasten.Brandwering volgens DIN 4102 normering: Bescherming voor uw papieren documenten

Onze brandkasten klasse 3 zijn niet alleen ontworpen om inbraak te weerstaan, maar bieden ook bescherming tegen brand. Ze voldoen aan de DIN 4102 normering, die specifiek gericht is op het brandwerend maken van kasten en kluizen.

De DIN 4102 normering houdt in dat onze brandkasten dubbelwandig zijn en voorzien zijn van brandvertragend isolatiemateriaal. Hoewel deze normering geen specifieke brandwerende testen omvat, bieden de kasten wel een bepaalde mate van bescherming tegen brand voor papieren documenten. Dit betekent dat in geval van een brand, uw belangrijke papieren en documenten in de kluis langer beschermd zijn tegen de hitte en vlammen.

Hoewel de DIN 4102 normering niet dezelfde strenge brandwerendheidstesten omvat als andere normeringen, biedt het toch een waardevolle extra laag van bescherming voor uw waardevolle documenten en papieren. Het geeft u de gemoedsrust dat uw belangrijke informatie en gevoelige gegevens veilig zijn in geval van een brandincident.

Als u op zoek bent naar een nog hoger niveau van brandwerendheid, raden we u aan onze brandkasten te bekijken die voldoen aan andere normeringen, zoals de NT Fire-017 normering.

Met onze brandkasten klasse 3 en hun DIN 4102 brandwerendheid, kunt u uw papieren documenten en belangrijke informatie veilig opbergen, wetende dat ze beschermd zijn tegen zowel inbraak als brand.Brandwering volgens NT Fire 017 normering: Extra bescherming tegen brand

Onze brandkasten klasse 3 bieden niet alleen uitstekende inbraakwerende eigenschappen, maar ook een hoge mate van brandwerendheid. Ze voldoen aan de NT Fire-017 normering, een toonaangevende normering op het gebied van brandwerendheid.

De NT Fire-017 normering houdt in dat onze brandkasten zijn getest en gecertificeerd om gedurende een bepaalde tijdsduur weerstand te bieden tegen hoge temperaturen en vlammen. Afhankelijk van het specifieke model, kunnen onze brandkasten klasse 3 een brandwerendheid hebben van 60, 90 of zelfs 120 minuten.

De NT Fire-017 60p normering betekent dat de brandkast gedurende 60 minuten een effectieve bescherming biedt tegen de gevolgen van een brand. Dit betekent dat uw belangrijke documenten en waardevolle bezittingen langer beschermd zijn tegen de extreme hitte en vlammen die bij een brand vrijkomen.

Onze brandkasten klasse 3 met NT Fire-017 certificering bieden een waardevolle extra laag van bescherming tegen brand. Ze zijn ontworpen om uw belangrijke documenten, gegevens, sieraden, geld en andere kostbaarheden veilig te houden in geval van een brandincident.

Met een brandkast klasse 3 die voldoet aan de NT Fire-017 normering, kunt u met een gerust hart waardevolle bezittingen opslaan, wetende dat ze extra bescherming genieten tegen brand. Of het nu gaat om zakelijke documenten, persoonlijke dossiers of kostbare erfstukken, uw waardevolle bezittingen zijn veilig en beveiligd in onze brandkasten klasse 3.Conclusie: Investeer in maximale veiligheid en bescherming met onze brandkasten klasse 3

Bij het beschermen van uw waardevolle bezittingen, belangrijke documenten en kostbaarheden is het van essentieel belang om te investeren in hoogwaardige brandkasten. Onze brandkasten klasse 3 bieden u de gemoedsrust en zekerheid die u nodig heeft, dankzij hun uitstekende inbraakwerende en brandwerende eigenschappen.

Met een brandkast klasse 3 van ons assortiment kunt u vertrouwen op maximale veiligheid en bescherming. Deze kluizen zijn grondig getest en gecertificeerd volgens de EN1143-1 norm, waardoor ze voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van inbraakwerendheid. Ze hebben een indicatie waardeberging van €45.000 voor contant geld en €90.000 voor kostbaarheden.

Bovendien bieden onze brandkasten klasse 3 een uitstekende brandwerendheid, conform de DIN 4102 norm en de NT Fire-017 norm. Dit betekent dat uw belangrijke documenten, papieren, gegevens en kostbaarheden gedurende een bepaalde periode beschermd zijn tegen de extreme hitte en vlammen die bij een brand vrijkomen. Met brandwerendheidsklassen variërend van 60 minuten tot 120 minuten, kunt u erop vertrouwen dat uw waardevolle bezittingen veilig zijn in geval van een brandincident.

Investeer daarom in maximale veiligheid en bescherming met onze brandkasten klasse 3. Uw waardevolle bezittingen verdienen de best mogelijke bescherming, en met onze brandkasten klasse 3 kunt u met een gerust hart waardevolle spullen opslaan, wetende dat ze goed beveiligd zijn tegen inbraak en brand.

Kies voor gemoedsrust, betrouwbaarheid en duurzaamheid met onze hoogwaardige brandkasten klasse 3. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij het vinden van de perfecte brandkast klasse 3 die aan al uw beveiligingsbehoeften voldoet.