7000m2 showroom in Zwolle en Amersfoort

Professioneel advies op maat

Gratis bezorging boven €199

Brandwerende archiefkasten

Brandwerende archiefkasten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina

Brandwerende Archiefkasten: Veilige Bescherming voor uw Documenten


Bescherm uw waardevolle documenten met duurzame brandwerende archiefkasten

In een wereld waarin documenten en informatie van onschatbare waarde zijn, is het essentieel om ze te beschermen tegen onvoorziene omstandigheden zoals brand. Onze brandwerende archiefkasten bieden de ultieme oplossing voor het veilig opbergen van belangrijke documenten. Met een solide constructie en voldoen aan de DIN 4102 normering, zorgen deze kasten voor gemoedsrust en bescherming van uw waardevolle bezittingen.

Ongeacht of u thuis, op kantoor, in een archiefruimte of een andere zakelijke omgeving werkt, de brandwerende archiefkasten zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van brandveiligheid. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en bieden een betrouwbare barrière tegen de verwoestende impact van brand.

Met onze brandwerende archiefkasten kunt u erop vertrouwen dat uw belangrijke documenten veilig en beschermd zijn, zelfs in het geval van een brandramp. Of het nu gaat om juridische documenten, financiële gegevens, waardevolle contracten of andere vertrouwelijke informatie, deze kasten bieden een veilige opslagoplossing die uw documenten intact houdt.

Investeer in de veiligheid van uw waardevolle documenten met onze duurzame brandwerende archiefkasten. U kunt met een gerust hart uw documenten opbergen, wetende dat ze beschermd zijn tegen de vernietigende gevolgen van brand.Brandveiligheid voor uw papieren documenten: Bescherming volgens DIN 4102 normering

Onze brandwerende archiefkasten zijn ontworpen en gebouwd volgens de strikte DIN 4102 normering, die specifiek gericht is op brandveiligheid. Deze normering zorgt ervoor dat de kasten voldoen aan de eisen voor het bieden van een tijdelijke brandwerendheid voor papieren documenten.

De DIN 4102 normering vereist dat de archiefkasten dubbelwandig zijn en zijn voorzien van brandvertragend isolatiemateriaal. Dit isolatiemateriaal voorkomt dat de temperatuur in de kast snel stijgt bij blootstelling aan vuur, waardoor uw documenten beschermd blijven.

Hoewel de DIN 4102 normering geen formele brandwerende test omvat, biedt deze bouwwijze toch een effectieve bescherming voor uw papieren documenten gedurende een bepaalde periode. De kasten zijn ontworpen om de vlammen en hoge temperaturen te weerstaan, waardoor uw waardevolle documenten langer veilig blijven.

Hoewel brandwerende archiefkasten met DIN 4102 normering een betrouwbare optie zijn voor het opslaan van uw papieren documenten, begrijpen we dat sommige situaties om nog strengere brandveiligheidseisen vragen. In dat geval raden we u aan om onze brandkasten van Neutron Star en Defender te bekijken. Deze kasten zijn gecertificeerd volgens de NT Fire-017 60p norm en bieden een minimale brandwerendheid van 60 minuten.

Of u nu belangrijke zakelijke documenten, persoonlijke dossiers of andere waardevolle informatie wilt beschermen, onze brandwerende archiefkasten volgens de DIN 4102 normering bieden een betrouwbare en effectieve oplossing. U kunt met een gerust hart uw documenten opbergen, wetende dat ze beschermd zijn tegen de verwoestende gevolgen van brand.Voldoe aan strengere eisen: Ontdek onze brandkasten van Neutron Star en Defender

Bent u op zoek naar een nog hoger niveau van brandveiligheid en bescherming voor uw waardevolle bezittingen? Dan raden we u aan om onze brandkasten van Neutron Star en Defender te ontdekken. Deze brandkasten voldoen aan strengere eisen en bieden een verhoogde brandwerendheid om uw kostbare inhoud te beschermen.

Onze brandkasten van Neutron Star en Defender zijn gecertificeerd volgens de NT Fire-017 60p norm, wat betekent dat ze een minimale brandwerendheid van 60 minuten bieden. Deze kasten zijn ontworpen en getest om bestand te zijn tegen de extreme omstandigheden van een brand, waardoor uw waardevolle bezittingen langer veilig blijven.

Met hun geavanceerde constructie en hoogwaardige brandwerende materialen bieden deze brandkasten een extra laag bescherming tegen brand en hitte. Ze zijn bestand tegen hoge temperaturen en voorkomen dat de interne temperatuur te snel stijgt, waardoor uw belangrijke documenten, sieraden, contant geld en andere waardevolle voorwerpen intact blijven.

Daarnaast bieden de brandkasten van Neutron Star en Defender ook bescherming tegen inbraak. Ze zijn voorzien van solide vergrendelingsmechanismen en robuuste constructies die bestand zijn tegen pogingen tot inbraak. U kunt met een gerust hart uw waardevolle bezittingen opbergen, wetende dat ze veilig zijn in deze hoogwaardige brandkasten.

Of het nu gaat om het beschermen van uw bedrijfsgegevens, kostbare erfstukken of vertrouwelijke documenten, de brandkasten van Neutron Star en Defender bieden u gemoedsrust en de zekerheid dat uw waardevolle bezittingen optimaal beschermd zijn.

Ontdek vandaag nog de uitgebreide mogelijkheden van onze brandkasten van Neutron Star en Defender en investeer in de hoogste mate van brandveiligheid en bescherming voor uw kostbaarheden.Investeer in de veiligheid van uw documenten: Brandwerende archiefkasten

Wanneer het gaat om het veilig bewaren van uw belangrijke documenten, is het van essentieel belang om te investeren in brandwerende archiefkasten. Deze kasten bieden een extra laag bescherming tegen brand en zorgen ervoor dat uw waardevolle papieren documenten veilig en intact blijven, zelfs in geval van een brandincident.

Onze brandwerende archiefkasten zijn speciaal ontworpen en voldoen aan de DIN 4102 normering. Dit betekent dat ze dubbelwandig zijn en zijn uitgerust met brandvertragend isolatiemateriaal. Hoewel deze kasten niet brandwerend zijn getest, bieden ze toch een bepaalde mate van brandwerendheid voor papieren documenten. Dit is van cruciaal belang, omdat papier snel kan ontvlammen en gevoelig is voor hoge temperaturen.

Met de brandwerende archiefkasten kunt u erop vertrouwen dat uw belangrijke documenten, contracten, klantgegevens en andere vertrouwelijke informatie veilig bewaard worden. De kasten zijn ontworpen om een vertragende werking te hebben bij brand, waardoor de kans op schade aan uw documenten aanzienlijk wordt verminderd. Zo kunt u gerust zijn dat uw bedrijfsgegevens en waardevolle informatie veilig zijn, zelfs in onvoorziene omstandigheden.

Bovendien bieden onze brandwerende archiefkasten ook bescherming tegen inbraak. Ze zijn voorzien van stevige vergrendelingsmechanismen en solide constructies die bestand zijn tegen pogingen tot inbraak. Hierdoor blijven uw documenten niet alleen beschermd tegen brand, maar ook tegen ongeoorloofde toegang.

Door te investeren in brandwerende archiefkasten neemt u de nodige maatregelen om de veiligheid van uw documenten te waarborgen. U kunt met een gerust hart belangrijke papieren documenten opslaan, wetende dat ze beschermd zijn tegen brandgevaar en ongewenste toegang.

Bij het kiezen van een brandwerende archiefkast is het belangrijk om rekening te houden met de specifieke behoeften van uw bedrijf en de vereisten op het gebied van brandveiligheid. Ons assortiment biedt verschillende opties die voldoen aan uiteenlopende eisen en normen. Neem de tijd om de juiste keuze te maken en investeer in de veiligheid van uw waardevolle documenten met onze brandwerende archiefkasten.Conclusie: Bescherm uw waardevolle documenten met brandwerende archiefkasten

Het is van essentieel belang om de veiligheid van uw belangrijke documenten te waarborgen, en brandwerende archiefkasten bieden hiervoor een betrouwbare oplossing. Deze kasten, die voldoen aan de DIN 4102 normering, zijn ontworpen om uw documenten te beschermen tegen brand en ongeoorloofde toegang. Door te investeren in een brandwerende archiefkast, kunt u met een gerust hart belangrijke papieren documenten bewaren, wetende dat ze veilig zijn, zelfs in geval van een brandincident.

Onze brandwerende archiefkasten zijn voorzien van dubbelwandige constructies en brandvertragend isolatiemateriaal, waardoor ze een vertragende werking hebben bij brand. Dit helpt om de schade aan uw documenten te minimaliseren en ervoor te zorgen dat ze leesbaar en bruikbaar blijven, zelfs na een brand. Bovendien bieden deze kasten ook bescherming tegen inbraak, dankzij de solide constructie en stevige vergrendelingsmechanismen.

Het kiezen van de juiste brandwerende archiefkast is een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat uw waardevolle documenten optimaal beschermd zijn. We raden aan om rekening te houden met uw specifieke behoeften en de vereisten op het gebied van brandveiligheid. Ons assortiment biedt diverse opties die voldoen aan verschillende normen en eisen, zodat u een kast kunt kiezen die perfect aansluit bij uw behoeften.

Bescherming van uw bedrijfsgegevens, klantinformatie en andere vertrouwelijke documenten is van onschatbare waarde. Door te investeren in brandwerende archiefkasten, investeert u in de veiligheid en integriteit van uw documenten. Wees proactief en neem de nodige maatregelen om ervoor te zorgen dat uw waardevolle informatie beschermd blijft tegen brandgevaar en ongeautoriseerde toegang.

Kies voor gemoedsrust en gecertificeerde veiligheid met onze brandwerende archiefkasten. U kunt erop vertrouwen dat uw belangrijke documenten veilig bewaard worden, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijfsactiviteiten zonder zorgen over de veiligheid van uw waardevolle informatie.