7000m2 showroom in Zwolle en Amersfoort

Professioneel advies op maat

Gratis bezorging boven €199

Verzinkte stellingen

Verzinkte stellingen

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina


Een veelzijdige oplossing voor elk magazijn

Verzinkte stellingen zijn een duurzame en veelzijdige oplossing voor uw magazijninrichting. Met hun corrosiebestendigheid en hoogwaardige constructie bieden ze optimale opslagmogelijkheden voor diverse goederen. Of het nu gaat om kleine onderdelen, bulkgoederen of zware items, verzinkte stellingen zorgen voor een efficiënte en georganiseerde opslagruimte in uw magazijn.Voordelen van verzinkte stellingen:

Ontdek de voordelen van verzinkte stellingen, waaronder hun duurzaamheid, veelzijdigheid en corrosiebestendigheid. Deze stellingen vormen een betrouwbare oplossing voor uw opslagbehoeften en bieden talloze voordelen:

  1. Flexibele opslagmogelijkheden: Verzinkte stellingen zijn geschikt voor diverse soorten goederen, zoals pallets, dozen, bakken en gereedschappen. Dankzij de verstelbare legborden kunt u de hoogte van de planken aanpassen en de beschikbare ruimte optimaal benutten. Hierdoor kunt u gemakkelijk inspelen op veranderingen in uw opslagbehoeften.

  2. Eenvoudige montage en aanpassing: Verzinkte stellingen zijn eenvoudig te monteren en aan te passen. Met een modulair ontwerp en handige montagesystemen kunt u de stellingen snel en efficiënt installeren. Bovendien kunt u de configuratie aanpassen aan uw specifieke wensen en vereisten.

  3. Lange levensduur: Door de verzinkte coating zijn deze stellingen bestand tegen corrosie en slijtage. Dit verlengt de levensduur van de stellingen, waardoor ze lang meegaan en een betrouwbare oplossing bieden voor uw opslagbehoeften op de lange termijn.

  4. Professionele uitstraling: Verzinkte stellingen bieden niet alleen praktische voordelen, maar geven ook uw magazijn een nette en professionele uitstraling. De zinklaag zorgt voor een strak en modern uiterlijk, waardoor de stellingen goed passen in diverse magazijnomgevingen.Optimaliseer uw magazijnopslag:

Investeer in verzinkte stellingen en optimaliseer uw magazijnopslag. Met hun duurzaamheid, flexibiliteit en esthetische waarde zijn ze een betrouwbare keuze voor het organiseren van uw goederen. Profiteer van de voordelen die verzinkte stellingen bieden en creëer een efficiënt en geordend magazijn.Neem contact met ons op:

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken welke verzinkte stellingen het beste aansluiten bij uw magazijnbehoeften. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het creëren van een georganiseerd en efficiënt magazijn. Investeer in hoogwaardige verzinkte stellingen en optimaliseer uw opslagcapaciteit.