7000m2 showroom in Zwolle en Amersfoort

Professioneel advies op maat

Gratis bezorging boven €199

Privékluizen

Privékluizen

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

22 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

22 producten

per pagina


Veiligheid en Bescherming voor uw Waardevolle Bezittingen

Welkom bij onze collectie privékluizen, waar veiligheid en bescherming van uw waardevolle bezittingen onze hoogste prioriteit hebben. Of het nu gaat om belangrijke documenten, kostbaarheden of contant geld, wij bieden een breed scala aan privékluizen die uw waardevolle eigendommen veilig en beschermd houden.

Met een keurmerk voor inbraak- en brandwerendheid garanderen wij dat al onze privékluizen voldoen aan strenge normen en getest zijn op veiligheid en bescherming. Daarnaast bieden we kluisopties met een aangegeven verzekerde waarde, zodat u de juiste bescherming krijgt voor uw specifieke behoeften.

Binnen ons assortiment hanteren we ook normeringen zoals EN14 450 voor inbraakwering. Deze normen geven aan in hoeverre de kluis bestand is tegen inbraakpogingen en bieden duidelijke waardebergingen voor contant geld en kostbaarheden.

Naast inbraakwerendheid hebben we ook aandacht besteed aan brandwering. Onze kluizen voldoen aan de DIN 4102 normering, waardoor ze dubbelwandig en voorzien zijn van brandvertragend isolatiemateriaal. Hoewel ze niet specifiek getest zijn op brandwerendheid, bieden ze een zekere mate van bescherming tegen brand voor belangrijke documenten en waardepapieren gedurende een bepaalde periode.

Voor een nog hoger niveau van brandbeveiliging bieden we kluizen met een EN 1047-1 keurmerk. Deze kluizen zijn uitgebreid getest en gecertificeerd om 1 tot 2 uur brandwerend te zijn bij extreme temperaturen, waardoor uw waardevolle bezittingen zelfs in geval van brand veilig blijven.

Investeer in de veiligheid en bescherming van uw waardevolle bezittingen met onze hoogwaardige privékluizen. Met verschillende opties die voldoen aan strenge veiligheidsnormen, kunt u met een gerust hart waardevolle bezittingen opbergen. Kies voor gemoedsrust en bescherming met onze privékluizen.Inbraakwering volgens EN14 450 normering: Bescherming tegen Inbraakpogingen

Onze privékluizen zijn ontworpen met inbraakwering volgens de EN14 450 normering. Deze normering is een belangrijke maatstaf voor licht inbraakwerende kasten en biedt bescherming tegen eenvoudige risico's. Bij elke kluis vindt u aan de binnenzijde een label waarop de specifieke normering van de kluis wordt aangegeven, zoals securitylevel 1 of 2.

Bij securitylevel 1 biedt de kluis een waardeberging van contant geld tot €2.500,- en kostbaarheden tot €5.000,-. Dit niveau is geschikt voor situaties waarin de te beschermen items een relatief lage waarde hebben.

Voor een hoger beveiligingsniveau is er securitylevel 2, waarbij de waardeberging voor contant geld tot €5.000,- en voor kostbaarheden tot €9.000,- gaat. Dit niveau biedt extra bescherming en is ideaal voor situaties waarin waardevolle items met een hogere waarde veilig moeten worden opgeborgen.

De EN14 450 normering zorgt ervoor dat onze privékluizen voldoen aan de vereiste beveiligingsstandaarden om inbraakpogingen te weerstaan. Met sterke constructies, betrouwbare vergrendelingsmechanismen en stevige materialen bieden onze kluizen een betrouwbare bescherming tegen ongeoorloofde toegang.

Door te kiezen voor een privékluis met inbraakwering volgens de EN14 450 normering, investeert u in een veilige opbergoplossing voor uw waardevolle bezittingen. Met gemoedsrust en zekerheid kunt u uw waardevolle items veilig opbergen, wetende dat ze beschermd zijn tegen inbraakpogingen.Brandwering volgens DIN 4102 normering: Bescherming tegen Brandgevaar

Onze privékluizen zijn niet alleen ontworpen met inbraakwerende eigenschappen, maar ook met brandwerende kenmerken volgens de DIN 4102 normering. Deze normering garandeert dat de kluizen dubbelwandig zijn en voorzien zijn van brandvertragend isolatiemateriaal. Hoewel deze kluizen niet specifiek zijn getest op brandwerendheid, bieden ze wel een zekere mate van bescherming tegen brand voor een bepaalde tijd.

De DIN 4102 normering houdt in dat onze kluizen gedurende een korte periode brandwerend zijn voor papier. Dit betekent dat de kluizen zijn ontworpen om de inhoud gedurende een bepaalde tijd te beschermen tegen de hoge temperaturen die tijdens een brand kunnen ontstaan. Hierdoor krijgt u kostbare tijd om belangrijke documenten, waardevolle bezittingen en andere waardevolle papieren veilig te stellen.

Hoewel de DIN 4102 normering niet zo streng is als sommige andere brandwerende normen, biedt het toch een basisniveau van bescherming tegen brandgevaar. Het is belangrijk om te begrijpen dat de brandwerendheid van de kluizen afhangt van verschillende factoren, zoals de duur en intensiteit van de brand. Voor situaties waarin een langere brandwerendheid vereist is, raden we aan om te kiezen voor kluizen met een specifiekere brandwerende normering.

Met onze privékluizen met brandwering volgens DIN 4102 normering kunt u gerust zijn dat uw waardevolle bezittingen en belangrijke documenten en papieren beschermd zijn tegen brandgevaar. Hoewel het belangrijk is om aanvullende veiligheidsmaatregelen te nemen, zoals het maken van back-ups van digitale bestanden en het bewaren van kopieën op een externe locatie, bieden onze kluizen een belangrijke eerste verdedigingslinie tegen brand.Brandwering volgens EN 1047-1 normering: Uitgebreide Bescherming tegen Brand

Bij het kiezen van een privékluis is het essentieel om rekening te houden met de brandwerendheid. Onze privékluizen zijn ontworpen volgens de strenge EN 1047-1 normering, die een uitgebreide bescherming tegen brand biedt. Deze normering waarborgt dat de kluizen zijn getest en gecertificeerd op hun brandwerendheid, waardoor u de gemoedsrust heeft dat uw waardevolle bezittingen en belangrijke documenten optimaal beschermd zijn tegen brandgevaar.

Kluizen met een EN 1047-1 keurmerk hebben een brandwerendheid van 60 tot 120 minuten. Dit betekent dat de kluizen zijn ontworpen om gedurende deze tijdspanne de inhoud te beschermen tegen extreme temperaturen die kunnen optreden tijdens een brand. De kluizen zijn bestand tegen temperaturen tot ongeveer 1090 graden Celsius, waardoor kostbare tijd wordt gewonnen om belangrijke documenten, waardevolle bezittingen en andere waardevolle papieren veilig te stellen.

De EN 1047-1 normering is een belangrijke indicator van de brandwerendheid van een kluis. Het garandeert dat de kluis voldoet aan strikte normen en is onderworpen aan rigoureuze tests om de brandwerendheid te verifiëren. Deze kluizen zijn voorzien van speciale isolatiematerialen en constructietechnieken die de warmteoverdracht minimaliseren en een veilige omgeving creëren voor uw waardevolle bezittingen.

Met onze privékluizen met brandwering volgens EN 1047-1 normering kunt u met een gerust hart uw waardevolle bezittingen en belangrijke documenten bewaren. Deze kluizen bieden een uitgebreide bescherming tegen brand en zorgen ervoor dat uw kostbaarheden veilig blijven, zelfs in het geval van een brandramp. Het is belangrijk om te onthouden dat elke kluis zijn eigen specifieke eigenschappen en brandwerendheidsclassificaties heeft, dus zorg ervoor dat u de juiste kluis kiest die voldoet aan uw behoeften en eisen.Conclusie: Bescherm je Waardevolle Bezittingen met een Kwalitatieve Privékluis

Een privékluis is een essentieel onderdeel van een veilige en georganiseerde omgeving. Het biedt niet alleen bescherming tegen inbraak, maar ook tegen brandgevaar. Met onze selectie aan privékluizen kunt u uw waardevolle bezittingen, belangrijke documenten en kostbaarheden op een veilige en gecontroleerde manier opbergen.

Onze privékluizen zijn voorzien van keurmerken op het gebied van inbraakwerendheid en brandwerendheid. Ze zijn getest en gecertificeerd volgens strikte normen, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw waardevolle spullen veilig zijn. Of het nu gaat om contant geld, kostbaarheden of belangrijke documenten, onze privékluizen bieden optimale bescherming en gemoedsrust.

Daarnaast zijn onze privékluizen ook ontworpen met oog voor gebruiksgemak. Ze zijn voorzien van handige functies zoals verstelbare planken, binnenverlichting en elektronische sloten voor gemakkelijke toegang en organisatie.

Investeer in een kwalitatieve privékluis om de veiligheid van uw waardevolle bezittingen te waarborgen. Of het nu thuis is, op kantoor of in een andere omgeving, een privékluis biedt de gemoedsrust die u nodig heeft. Kies de juiste kluis met de gewenste normeringen en specificaties die aansluiten bij uw behoeften en vereisten.

Bescherm wat voor u waardevol is met een hoogwaardige privékluis en creëer een veilige en georganiseerde omgeving.