Over ons | Pijlman De werkplekinrichter - Zwolle - Amersfoort.

Over ons

Pijlman Kantoormeubelen, de Werkplekinrichter uit Zwolle en Amersfoort is een dynamisch, no-nonsense familiebedrijf in de verkoop van kantoormeubelen, schoolmeubilair en de inrichting van kantine en vergaderruimte. Pijlman kantoormeubelen - De werkplekinrichter is al ruim 35 jaar actief is op de zakelijke en particuliere markt en is daarmee een uiterst betrouwbare partner gebleken. Goed advies en de tevreden klant staan bij ons Pijlman kantoormeubelen Zwolle - Amersfoort op nummer 1. Wij zijn leverancier van nieuwe en tweedehands kantoormeubelen zoals: de bureaustoel, de zit-sta werkplek, de leerlingtafel, de kast, de kantinetafel de designstoel. 

Goed advies door mee denken en van daaruit zoeken wij naar een juiste mvo verantwoorde en innovatieve oplossing waarbij een combinatie van nieuw en gebruikt kantoormeubilair mogelijk is maar ook het vernieuwen van gebruikte kantoormeubelen  door het vernieuwe van onderdelen of herstofferen van meubilair, REFURBISHED kantoormeubilair. Al onze meubelen voldoen aan de normen die de Arbo stelt aan de huidige verantwoorde werkplek, de ARBO en NEN- normen en zijn uit voorraad leverbaar waardoor wij korte levertijden voor de inrichting uw kantoor, school of thuiswerkplek.

Pijlman kantoormeubelen, de Werkplekinrichter is gevestigd aan de Baileystraat 10 op bedrijventerrein Marslanden G te Zwolle  en aan de Maanlander 15 te Amersfoort. Hier bevinden zich de showroom en het magazijn van ruim 3300 m2/ 800m2. Wij leveren kantoormeubilair door heel Nederland en onze eigen mensen  zorgen dat uw aankoop vakkundig gemonteerd bij u wordt afgeleverd. Pijlman kantoormeubelen bied gratis levering bij besteding vanaf € 150,00 ( m.u.v. de waddeneilanden ) , goede service, uitstekende kwaliteit en scherpe prijs.

Ons ruime assortiment nieuw en tweedehands kantoormeubelen bieden wij ook aan in onze webwinkel. Pijlman-kantoormeubelen.nl


Scroll
naar boven