Stoelen

Stoelen

Foto-tabel Lijst

1-24 of 714

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-24 of 714

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stoelen

Bent u op zoek naar een bureaustoel, vergaderstoel, kantinestoel,  voor uw bedrijf, dan bent u bij Pijlman Kantoormeubelen aan het juiste adres. Wij hebben een zeer ruim assortiment passend bij al uw wensen. Bureaustoelen, directiestoelen, kantinestoelen en werkstoelen, we hebben het allemaal! Bekijk in onze online shop de stoelen uit ons assortiment hebben. Mocht uw gewenste stoel er niet bij zitten, neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag naar een passende oplossing. 

Pijlman Kantoormeubelen - De Werkplekinrichter is een leverancier van ergonomische bureaustoelen, vergaderstoelen, kantinestoelen en tuinstoelen  passend bij de wensen van iedereen. U vindt ons in Zwolle en in Amersfoort. We hebben een ruime showroom aan de Baileystraat 10 te Zwolle en Maanlander 15 in Amersfoort. Ook kunt u ons bellen. Pijlman kantoormeubelen Zwolle is te bereiken op 038-4609187 en Pijlman - De Werkplekinrichter bereikt u op 033-7370258. Wij helpen u graag door deskundig advies en de juiste zit-instructies.  De bureaustoelen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeren. Pijlman kantoormeubelen heeft een uitgebreid assortiment nieuwe en tweedehands bureaustoelen. Ons assortiment bureaustoelen wordt geleverd en gemonteerd door heel Nederland, ( m.u.v. de waddeneilanden ) België en Duitsland.

De ergonomische bureaustoel wordt  belangrijker, gezond werken is actief werken. Zitten afwisselen met staan, bureaustoelen met flexibele, actieve instelmogelijkheden. Een ergonomisch ontwikkelde bureaustoel en stoel draagt bij aan een gezonde werkplek. Een gezonde werkplek draagt bij aan efficiënte arbeidsproductiviteit.

Daarnaast hebben wij ook een groot assortiment vergaderstoelen, kantinestoelen, leerlingstoelen, zaalstoelen en eetkamerstoelen. Het assortiment stoelen bieden wij aan in onze online winkel. Design, functionaliteit en duurzaamheid gecombineerd in een praktisch ontwikkeld assortiment.

Assortiment stoelen

Pijlman Kantoormeubelen heeft een groot assortiment op het gebied van nieuwe en tweedehands stoelen voor uw kantoorruimte, school, zorginstelling of de thuiswerkplek. Zo beschikken wij over de geschikte stoelen voor de wachtruimte, vergaderruimte, kantineruimte en kantoorruimte. Wij zijn uw partner op het gebied van nieuwe en tweedehands stoelen tegen zeer aantrekkelijke prijzen..

Mocht u nog een vraag hebben of wilt u persoonlijk advies bij het kiezen van de juiste bureaustoel, vergaderstoel, kantinestoel, leerlingstoel en zaalstoel,  Bezoek  onze webwinkel of kom langs in onze ruimte showroom aan de Baileystraat 10 te Zwolle, waar wij u graag adviseren en helpen bij het kiezen van de juiste stoelen! U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 038 460 91 87 of door een mail te sturen naar info@pijlmanzwolle.nl.

 


Scroll
naar boven