Bureaustoelen

Bureaustoelen

Foto-tabel Lijst

1-24 of 83

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel Lijst

1-24 of 83

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Bureaustoelen

Bent u opzoek naar een bureaustoel voor thuis of naar een complete inrichting van uw kantoor? Pijlman kantoormeubelen is leverancier van bijna alle gerenommeerde merken bureaustoelen. Een goede zithouding voorkomt lichamelijke klachten zoals rug en nekpijn. De eisen voor een goede bureaustoel is wettelijk door de ARBO vastgelegd en moet voldoen aan NEN-normen. Een ergonomische stoel kunt u instellen zodat u een actieve en gezonde werkhouding aanneemt. Met de vele opties in materialen en kleuren, passend bij uw interieur, zit er altijd een bureaustoel bij die aan uw wensen en eisen voldoet.

Daarnaast beschikken we ook over een groot assortiment tweedehands bureaustoelen zowel geschikt voor kantoorgebruik als voor particulier gebruik. Door het regelmatig opkopen van grote partijen hebben we een enorme voorraad beschikbaar. Of u op zoek bent naar een exemplaar of naar honderd, we kunnen u helpen. We richten ons enkel op gerenommeerde merken zoals Ahrends, Viasit, Béta, Interstuhl, Comforto en BMA. Ook onze tweedehands merken voldoen aan de normeringen zoals de NPR, E1335 en NEN.

Ergonomische bureaustoelen

Een slechte houding tijdens het werken of gamen kan klachten in de nek of rug veroorzaken. Door middel van een ergonomische bureaustoel kunt u deze klachten voorkomen. Een ergonomische bureaustoel is op verschillende manieren in te stellen, Verbetert uw houding en voorkomt daarmee fysieke klachten. Hierbij kunt u denken aan de zithoogte, zitdiepte, hoogte verstelbare rugleuning en armleuningen. Ook zijn ze vaak instelbaar. Ergonomische stoelen zorgen er tevens ook voor dat uw spieren minder belast worden. Voor goed en verantwoord zitten, de gezonde werkplek, zijn Europese normen aangenomen - ARBO - NEN 1335.  We raden u zeker aan om eens te kijken naar een bureaustoel die voldoet aan de ARBO-NEN 1335 normering aangezien u hier vaak op zit. 

Advies over bureaustoelen?

Pijlman Kantoormeubelen - De Werkplekinrichter AMersfoort en Zwolle levert diverse nieuwe bureaustoelen aan bedrijven als aan particulieren. Wij hebben een groot assortiment bureaustoelen, maar leveren ook bijvoorbeeld directiefauteuils. Onze verkopers hebben jarenlange ervaring in het verkopen van kantoormeubilair en kijken graag samen met u naar de beste oplossing voor u of uw bedrijf. Onder het genot van een kop koffie leiden wij u graag rond door onze ruime showroom waar u alle mogelijkheden direct kan uitproberen. Zien wij u binnenkort?


Scroll
naar boven